Zidanovi aduti za finale Lige šampiona!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.05.18. | 15:58

Tu je spisak od 24 imena koji će pred meč biti skraćen na 18 imena

Zinedin Zidan je objavio spisak od 24 imena koji će konkurisati za finale Lige šampiona koje je na programu 26. maja i u kom će Kraljevski klub odmeriti snage sa Liverpulom.

Bez povreda i bez kazni, Zidan ima sve svoje igrače na raspolaganju i samo će pred finale imati situaciju u kojoj će skratiti spisak na 18 imena.

Izabrane vesti

Francuz će imati jednu od težih dilema kada bude pravio prvi tim koji će se suprotstaviti Redsima. Geret Bejl, Isko ili Karim Benzema. Veliko je pitanje, tri velike zvezde i tri velika igrača. A mesta su pored Kristijana Ronalda ima samo za dvojicu.

Zidanov nedavni eksperiment u Viljareal sa Bejlom i Iskom, nagovestio je da strateg Real Madrida možda sumnja u Benzemino izdanje pred ovaj meč. Mnogo toga će zavisiti i od analize protivnika, odnosno procene koji bi igrači najviše mogli da pokvare koncept Jirgena Klopa.

Možda će Isko imati malo veću šansu da se nađe u sastavu od preostale dvojice, čisto se sumnja da će Zidan ići sa toliko ofanzivnom postavom Bejl - Benzema - Ronaldo.

Igrači na koje će računati Real Madrid za finale Lige šampiona u Kijevu:

GOLMANI: Navas, Kasilja, Luka;
ODBRANA: Karvahal, Valjeho, Ramos, Varan, Načo, Marselo, Teo, Ašraf;
SREDINA: Kros, Modrić, Kazemiro, Ljorente, Asensio, Isko, Kovačić, Sebaljos;
NAPAD: Ronaldo, Benzema, Bejl, Lukas Vaskez, Borha Majoral;


tagovi

Zinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara