Živi Astrin san o Evropi, Jaši će skupo prodati kožu

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.04.18. | 09:12

Prvi od dva susreta dva tima u roku od samo pet dana

U odloženom meču drugog kola rumunskog plej-ofa snage odmeravaju Jaši i Astra (18.00).

Reč je o najlošijim ekipama u dosadašnjem toku doigravanja, a iako Astra ima ulogu blagog autsajdera, postoje razlozi zašto joj vredi ukazati poverenje. Prvi - dosad je sakupila pet bodova više od Jašija. Drugi - u boljem raspoloženju ide u goste svom protivniku jer je u ponedeljak savladala objektivno kvalitetniju Krajovu. Treći - Jaši dosad nema niti jednu pobedu.

Izabrane vesti

Presudni faktor mogao da bude motiv gostiju.

O čemu se radi?

Eventualna pobeda bi ih lansirala u borbu za četvrto mesto koje bi moglo da vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ukoliko trećeplasirana Krajova osvoji nacionalni kup. Astra i Jaši se susreću i 30. aprila u okviru sedme runde tako da Astra ima idealnu priliku da uđe u seriju i postane konkurentna za izlazak na Stari kontinent.

Kako bilo, u redovima domaćih puni samopouzdanja dočekuju ovaj susret. Svesni su da bi eventualnu šansu mogli da potraže u činjenici da su imali dan više odmora od Astrinih fudbalera te da je moral ekipe na visokom nivou posle remija s Klužom.
"Iznenadila nas je Astrina pobeda nad Krajovom koja je dobar tim. Naš cilj je peta pozicija. Ući ćemo u meč maksimalno ozbiljno. Napašćemo i ići na pobedu. Remi s Klužom nas je motivisao, momci su puni samopouzdanja. Nadam se da možemo da savladamo Astru", puca od samopouzdanja predsednik Jašija Adrijan Ambrozije.

Tip 0-2 prolazio je na šest poslednjih gostovanja Astre, odnosno tri prethodna Jašijeva meča kod kuće. Astra u gostima prosečno postiže 0,87 pogodaka, a nije dala gol sveukupno na četiri od šest poslednjih mečeva. Takođe, najviše dva pogotka viđena su na četiri od pet gostovanja Astre Jašiju. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 4544 RU1PF CSMS Iasi - Astra Giurgiu kmb X2&0-2 1,97
Ukupna kvota1,97

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF, ODLOŽENI MEČ DRUGOG KOLA:

Četvrtak
18.00: (2,55) KSMS Jaši (3,00) Astra (2,80)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeAstraKSMS Jaši

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara