Zizu, postoji i taj Lukas Vaskez! Realu zamirisalo na nevolju ali je došao do minus 14 (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.02.18. | 20:53

Sve češće igrači sa klupe su bolji od Realovih startera

Real Madrid sada tačno zna u koliko je zaostatku u odnosu na Barselonu! Posle istog broja odigranih mečeva - minus 14! Kraljevići su konačno odigrali zaostali prvenstveni meč protiv gradskog rivala Leganesa i pobedom od 3:1 preuzeli treće mesto na tabeli.

Ali mnogo važnije od pobede je da je Zinedin Zidan dobio još jednog igrača o čijoj minutaži mora ozbiljno da razmisli. Posle Marka Asensija koji je protiv Pari Sen Žermena pokazao da zaslužuje prvu postavu, danas je zablistao i Lukas Vaksez. Istina, protiv Leganesa, ali ono što Vaskez pruža sa minimalnom minutažom u odnosu na Gareta Bejla je iznad svih očekivanja. Španac je sa golom i asistencijom bio junak preokreta nakon što je Leganes poveo i preporučio se Zidanu za ozbiljniju ulogu u završnici sezone.

Izabrane vesti

Leganes je šokirao Real već u šestom minutu posle kornera i loših intervencija Kasilje i Tea Ernandeza. Poklon je iskoristio Bustinsa. Ali Real je vrlo brzo vratio stvari na svoje mesto. Vaskez je pogodio u 11. minutu na asistenciju Kazemira, a onda posle divne akcije vratio asistenciju Brazilcu u 29. minutu za preokret. Na kraju je kapiten Ramos iz penala u finišu potvrdio pobedu...

(FOTO: Action images)


tagovi

Lukas Vaskez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara