Biće para kao blata...
Biće para kao blata...

Zlatna koka: Arnold upumpava milione u Liverpul

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 18:35

Sprema se novi unosan ugovor...

Desni bek Liverpula Trent Aleksander Arnold planira da novac dobijen od novog multimilionskog ugovora za kopačke uloži u lokalnu ekonomiju Mersisajda i grada Liverpula.

Talentovani 20-godišnji fudbaler trebalo bi uskoro da potpiše četvorogodišnji ugovor sa američkom kompanijom Ander Armor, čime će postati drugi najplaćeniji maneken ovog proizvođača sportske opreme iza asa Totenhema Harija Kejna.

Izabrane vesti

Novi ugovor odražava rast popularnosti i uspon karijere Trenta Aleksandera Arnolda u protekle dve sezone, pošto se osim za mesto u prvom timu Liverpula izborio i za mesto u reprezentaciji Engleske kod Gereta Sautgejta.

U engleskim medijima nagađa se oko sume od 6.500.000 funti, koja bi trebalo da pripadne Arnoldu po novom ugovoru, ali Liverpul Eho piše da je to preterano i da je suma nešto manja, mada ne znaju kolika je.

Jedino što lokalni list zna je da će Trent deo dobijenog novca od Amerikanaca iskoristiti i za kupovinu zemlje u okolini Liverpula i izgradnju fudbalskih terena širom ovog grada. To će, ujedno, biti i njegovo zaveštanje lokalnoj zajednici koja ga smatra najboljim produktom čuvene Liverpulove fudbalske akademije posle 20 godina od dolaska na scenu Stivena Džerarda.

Na terenima koje Arnold bude izgradio trebalo bi da stasavaju novi talenti za Liverpul, a ovim potezom klub bi se dodatno približio lokalnoj zajednici.

Foto: Reuters


tagovi

Trent Aleksander Arnold

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara