Zmajevi desetkovani u Las Palmasu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.11.18. | 16:08

Prosinečki bez dva jaka aduta na Crvenu furiju u prijateljskom odmeravanju snaga

Španija i Bosna i Hercegovina prijateljski okšraj iščekuju u potpuno različitom raspoloženju. Crvena furija je u Ligi nacija izgubila poslednja dva meča pa sada može lako da se desi da izgubi prvo mesto, dok su Zmajevi odigrali odlično u tom takmičenju i bez poraza su u četiri duela. To im je omogućilo da osiguraju prvu poziciju i plasman u elitnu fiviziju Lige nacija.

Statistički posmatrano, Bosna i Hercegovina se nalazi u seriji od čak devet utakmica bez poraza, međutim u susretima sa Španijom ne može da se pohvali dobrim rezultatima. Poslednji je završen slavljem Furije 3:1.

Izabrane vesti

Pred večerašnji meč ovih rivala u Las Palmasu selektor Zmajeva Robert Prosinečki ima gomilu kadrovskih problema. Put Španije nisu krenuli standardni igrači Ognjen Vranješ i Miralem Pjanić, a nastup su, kako javlja portal sportsport.ba, primorani da otkažu Toni Šunjić i Deni Milošević.

Oba igrača su povređena. Po Šunjića je bio koban nedavni okršaj sa Austrijom, dok Milošević već duže vreme vuče povredu. Prvopomenutog bi u timu trebalo da zameni Ermin Bičakčić, koji u igra vrlo dobro u dresu Hofenhajma. I selektor Španije Luis Enrike će za ovaj duel sigurno napraviti dosta promena u sastavu, ali golovi na obe strane ne biu trebalo da izostanu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 20:45 6607 MPR Spain - B&H tgg gg 1,90
Ukupna kvota1,90

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Nedelja
20.45: (1,27) Španija (5,50) Bosna i Hercegovina (9,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjereprezentacija Bosne i HercegovineFudbalska reprezentacija Španije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara