Ko će sledeće sezone biti prvi golman Rome
Ko će sledeće sezone biti prvi golman Rome

Znači li ovo da Alison ide u Madrid? Supertalentovani golman Romin za 2.000.000 (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.03.18. | 18:12

Dogovor sa Malmeom postignut, ali Marko Johanson odbija saradnju

Mediji su pisali o Realovoj ponudi od 60.000.000 evra, Roma uporno tvrdi da želi da zadrži Alisona Bekera, ali budimo realni - američki vlasnici Vučice nisu poslednjih godina pokazali da su spremni da čuvaju igrače i prave veliki tim kad im na sto tresneš silne milione. A sada, još jedan potez rimskog kluba koji sluti na rastanak sa vrsnim golmanom.

Prema navodima sajta Đanluke Di Marcija, najpoznatijeg novinara specijalizovanog za transfera, Roma je sa Malmeom dogovorila dolazak supertalentovanog Marka Johansona. Navodno, Vučica bi odmah Šveđanima uplatila 2.000.000 evra, a još 1.500.000 evra bi Malme mogao da zaradi na ime bonusa.

Izabrane vesti

Romina ideja zvanično je da golman rođen 1998. godine dođe da bude Alisonova rezerva, ali ta priča pada u vodu s obzirom na to da Johanson želi da mu se garantuje mesto među stativama. Stoga dogovor sa igračem još nije postignut. On ne bi na klupu jer smatra da mi tako stagnirao.

Johanson se inače dovodio u vezu i sa Lajpcigom, koji bi ga doveo samo u slučaju da na kraju sezone proda Petera Gulačija. Dakle, Nemci bi mu garantovali minute.

Sportski direktor Rome Monći to još ne može, ali je sebi obezbedio dobru poziciju u slučaju Alison ipak ode. Objektivno, 60.000.000 evra za golmana ne dobija se svaki dan. Mada, zvanične ponude nije ni bilo.

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Malme

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara