Neves (©Reuters)
Neves (©Reuters)

Žoao Neves može u Mančester junajted, ali za 100.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.12.23. | 22:50

Benfika ga ne da za manje od njegove otkupne klauzule

Traži Mančester junajted pojačanja u zimskom prelaznom roku, pošto je osmi na tabeli i sve je dalje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Skauti Crvenih đavola bacaju poglede na sve strane, a za oko im je zapao mladi i supertalentovani Žoao Neves, vezista Benfike, koji je ove sezone sa samo 19 godina jedan od ključnih igrača tima.

Izabrane vesti

Pred ovim momkom je velika budućnost, ali teško da će se naći na „Old Trafordu“ od januara, jer je Benfika, svesna kakvog dragulja ima u rukama, odrezala za njega visoku cenu. Kako pišu portugalski mediji, sportski direktor lisabonskih Orlova Rui Košta je saopštio emisarima Mančester junajteda da nema nameru da pusti Žoaa Nevesa za manju sumu nego što je njegova otkupna klauzula.

A, visina klauzule je okruglo 100.000.000 evra. Mnogo jeste, ali sve su procene da će Neves u godinama koje dolaze biti jedan od najboljih vezista sveta. On je već sada, u ovoj sezoni, odigrao 25 utakmica za Benfiku na svim frontovima, u statističkim kolonama ima i jedan gol i asistenciju.

Momak rođen u Taviri prošao je celu omladinsku školu Benfike i u klubu jako dobro znaju kolike su njegove mogućnosti.


tagovi

BenfikaMančester JunajtedŽoao Neves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara