ŽREB LE: Luka, zahvali se Benfiki na pravi način! Megaderbi u četvrtfinalu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.03.19. | 13:15

Kuglice su rekle svoje

Žreb u Nionu doneo je četvrtfinalne parove Lige Evrope. Nemački Ajntraht, za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera Luka Jović, Mijat Gaćinović i Filip Kostić, u borbi za polufinale odmeriće snage sa lisabonskom Benfkom.

Izabrane vesti

Poseban motiv u ovom dvomeču sasvim sigurno će imati Luka Jović, s obzirom da nije dobio pravu šansu u lisabonskom timu, koji ga je prosledio u Frankfurt, gde je u potpunosti eksplodirao i privukao pažnju najvećih evropskih klubova. Zapravo, bila je to najbolja stvar koja je mogla da se dogodi u karijeri supertalentovanog napadača.

Veliki derbi četvrtfinala Lige Evrope biće odigran u Napulju, gde u prvom meču dolazi Arsenal, a videćemo i španski okršaj između Viljareala i Valensije. Poslednji par čine Slavija iz Praga i Čelsi.

Prvi mečevi su na programu 11. aprila, a revanši sedam dana kasnije.

Na žrebu su odlučeni i potencijalni parovi polufinala. Pobednik derbija između Napolija i Arsenala ići će na bolji tim iz španskog okršaja, dok će slavljenik iz dvomeča Benfika - Ajntraht u prvom polufinalnom meču odmeriti snage sa pobednikom utakmice Slavija - Čelsi.

Polufinalni mečevi igraju se 2. i 9. maja, dok je veliko finale zakazano za 29. maj na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

PAROVI ČETVRTFINALA:

Arsenal - Napoli

Viljareal - Valensija

Benfika - Ajntraht

Slavija Prag - Čelsi

*Klubovi koji su napisani prvi su domaćini u prvim utakmicama četvrtfinala

 

 


tagovi

žreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara