ŽREB: Partizan opet ide u Crnu Goru

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.06.18. | 12:09

Sezona crno-belih počinje dvomečom s Rudarom iz Pljevalja

Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori.

Na žrebu u Nionu, crno-beli su za rivala u početnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobili predstavnika Crne Gore i prvi utisak je da su dobro prošli, odnosno da su veliki favoriti za plasman u naredno kolo. I minule sezone morali su u bivšu jugoslovensku republiku, pa su u Podgorici odbranili kapital iz Beograda i eliminisali Budućnost (2:0, 0:0), a ako je suditi na osnovu tih mečeva ne bi smeli izabranici Miroslava Đukića da imaju problema u ovoj fazi takmičenja.

Izabrane vesti

Posebno što su izbegli potencijanu minu u vidu mađarskog Honveda, a na izvlačenju kuglica u sedištu UEFA zaobišli su ih i Milsami iz Moldavije, letonska Riga i Balzan sa Malte. To znači da će Parni valjak i da uštedi, jer neće morati da putuje na daleke destinacije, niti će igrači biti iscrpljeni odlaskom u neku fudbalsku nedođiju. 

Prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu su 12. jula, revanši su sedam dana kasnije. Rudar je domaćin prvog susreta.

Već za 14.00 na istom mestu zakazan je i žreb za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u kome će Partizan, takođe, biti povlašćen, a među potencijalim rivalima nalaze se, između ostalog, izraelski kluibovi Beitar, Hapoel iz Jerusalima, kiparski AEK iz Larnake i Anortozis, gruzijski Dinamo Tbilisi, rumunski Vitorul, poljski Gornjik i Jagjelonija, švedski AIK, Haken i Đurgarden, škotski Glazgov Rendžers, Hibernija, i Aberdin, estonski Kalju Nome, bugarski CSKA, Slavija i Levski, letonski Ventzspils, beloruski Šahtjor Soligorsk i Dinamo Brest, kazahstanski Tobol, Irtiš i Kairat, Fola Eš iz Luksemburga, slovenački Rudar iz Velenja i Domžale, bosanski Sarajevo i Željezničar, makedonski Rabotnički i noreški klubovi Sarpsborg i Lilestrem.

 

 


tagovi

Žreb za Ligu Evropežreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara