Komentari na vest

ŽREB ZA EURO: Albanija u grupi smrti, Belgiji se smeši lagan prolaz

Usput

pre 6 meseci

Ako ništa ovaj Piksi bar ima sreće.. Čoveku se bukvalno crta uspeh od kad je došao, sve mu se otvara
D

DZG Rudeš

pre 6 meseci

Opa, opaka se ekipa skupila u HR grupi, al navikli smo da se bijemo sa najjačima, pa ajde, kako bude, dođite samo. Džombe Španci, džombe Italijani, a bogme džombe i mi. Ovu Albaniju ne znam kako igra, ali sigurno nisu "dileje", pa da vidimo i njih. Za Srb grupu, hah, Englezi jaki ko zemlja, nema tu filozofije, u klinč, pa šta bude. Danci gaze onako skandinavski, radišno, oni su "nagazna", nema tu s njim olako. Slovenci, ne znam, nikad se ne zna s njima. Čudni pomalo.
r

realan samo

pre 6 meseci

Dobro je sto smo se kvalifikovali posle 24 godine i to je to, nas maksimum. Kad smo jedva prosli onakvu grupu gde su 2 tima isla direktno i strepeli do poslednjeg kola kvalifikacija ovde cemo biti turisti. Ali ako nista makar smo uspeli na 2 turnira za redom da se kvalifikujemo.
N

Nerešeno

pre 6 meseci

Protiv Danske i pobediti Slovence, ako to ne mogu ćao bella!
B

BCS Šabac

pre 6 meseci

Ko je u pozadini izvlačenja Srbije pustio zvuk iz Miketićevog pornića?
D

Da se ne lazemo

pre 6 meseci

...raspored na kraju grupe:1.Engleska 9 bodova,Danska 6,Srbija 1,Slovenija 1
b

bosko2020

pre 6 meseci

Definitivno grupa B,D,C,A pa E i F su slicne inajslabije grupe.Grupa A ,tu svako moze proci dalje.Srbija,ce vidimo,treba odigrati i vidjeti gdje smo.Previse se ljudi gube misleci Englezi ovo,ono,uvijek super jaki igraci i nikad nista,ok finalisti ali to u njihovoj drzavi.Za Hrvate ce se sad vidjeti isto gdje su,najjaca grupa,mada posle Modrica i Perisica biti ce mnogo teze.Kao primjer i Belgijanci i Holandjani sve jaki igraci a isto rezultate izvise.Normalno da ce biti iznenadjenja a kao sto rekoh meni dark horse je sad Austrija,osjceam da su konacno spremni za neku medalju.
G

GosnDjokica

pre 6 meseci

matori gasi tiktok i motanje kablova ,tamo ti je mesto
b

bosko2020

pre 6 meseci

Ti si mator a ja definitivno nisam,a ako ovako dajes komplimente svakome,sve mi je jasno oko tebe.Plitak si i tvoje razmisljanje.Kad krene ep,onda ce se vidjeti.Ne kazem da ne gresim ali se ponasas kao i vecina misleci da znas unapred rezultate i sta ce biti.A kablove motaj ti,mozda ti to maksimalni domet.Sportski pozdrav
b

bosko2020

pre 6 meseci

Plitak si druze i to mnogo.Ne moze niko unapred znati rezultate i sta ce biti i kako zavrsiti,ma koliko god imao statistike.
P

Plavi10

pre 6 meseci

Srbija cak nije ni lose prosla, dobijete Sloveniju i imate prolaz jer mislim da sa 3 boda prolazis dalje. Hrvatska nije imala srece al dobro ako su pravi mogu proci. Tek se prave sanse vide kad d9dje 6 mjesec, zavisi koliko je igraca ozlijedjeno koliko van forma, i Hrvatskoj i Srbiji ako se ozlijede 2-3 igraca iz prve ekipe to je vec pravi hendikep.
V

Van Helsing

pre 6 meseci

@Plavi10 Pa mi smo jedva prosli ovu laganu grupu prilikom kvalifikacija. Sada ce se desiti ono sto i uvek kad se plasiramo negde, zauzimamo i to cvrsto cetvrto mesto, izgledace kao da su se prvi put sreli a ne da igraju godinama zajedno. Naravno to ce sve urediti kojekakvi menadzeri i ,,sportski radnici''.
P

PD

pre 6 meseci

Pa po toj tvojoj logici i Hrvatska pobedi Albanija i ima prolaz. Sportski pozdrav
P

Plavi10

pre 6 meseci

Tako je i Hrvatska pobjedom protiv Albanije moze proci, al ako uzmemo u obzir da smo bili u jacem sesiru onda nismo imali srece, trenutno je Albanija jace od Slovenije.
d

druze Hrvatsku

pre 6 meseci

i Sloveniju A reprezentaciju Srbija a i Srj SCG jos nikada nije pobedila
G

Gost123456

pre 6 meseci

Srbija je pobedila Sloveniju u Ligi nacija 4:1, utakmica se igrala u Beogradu
m

maki.89.

pre 6 meseci

Zasto smo jadni pa ti talijani nas nikad nisu dobili u povijesti 8 utakmica smo igrali međusobni,protiv spanjolaca smo igrali prije 6 mjeseci finale lige nacija i jedva su nas na penale dobili,ja mislim da vise oni kukaju kakvu sukupinu imaju nego mi,tako da laganini mi smo u najjacim tekmama najbolji.
R

Ranko BL

pre 6 meseci

Srećno moja Srbijo
s

samo mi

pre 6 meseci

je žao što je ovakva ekipa, takva kakva je, zapala Piksiju,..taktika nula, svako ko udje u igru, igra onako kako situacija nalaže. Vaskrsni Antiću, trebaš nam!
o

od mene

pre 6 meseci

Sto rece drugar. Za grupu sto bi nama odoovarala nisu se kvalifikovali :-)
E

Esex

pre 6 meseci

Po imenima smo drugi u grupi a po igri,zalaganju,uigranosti,taktici smo poslednji u grupi.nisu danska i slovenija bauk ali imaju igrace koji mogu lako da razvale nase razvucene linije.Sva tri tima imaju brza krila i spiceve koji ce lako koristiti prostor koji im ostavljaju nasi spoljni igraci jer nisu bekovi vec krila koja ne znaju da igraju odbranu.Nas kao neki visoki presing i kao neki napadacki fudbal nemaju prodju jer nemamo brze stopere niti brzog zadnjeg veznog koji to moze da pokrpi...I na kraju,imamo piksija koji nije spreman da uci na greskama,koji nije svestan nasih mana pa ih i ne resava..Mi imamo tim za neku murinjovsku taktiku,znaci jaka defanziva na skupljenom prostoru gde nasi stoperi igraju lagodnije i onda na kontru ili polu kontru da ugrozimo protivnika..Jos jedan adut nam je i prekid jer mislim da smo medju najvisim reprezentacijama evrope..Ne moze se igrati visok presing uz ultra ofanzivne igrace kada smo jedna od najsporijih reprezentacija..Ja nisam pesimista niti nesto mracim,samo iznosim cinjenice koje su tako jasne i vidljive da mi prosto nije jasno kako ih piksi ne vidi..
F

Fußballspieler

pre 6 meseci

Ovo mi je prilika da skoknem do Minhena da provedem par dana sa jednom lepom devojkom koju sam skoro upoznao a rezultatom neću da se opterećujem. Želim da uživam na prelepoj Alijanc areni i bolje upoznam grad u društvu te lepotice. Od ovh balvana ne očekujem ništa pa nema razočaranja a ako i naprave neki uspeh svaka čast.
G

Gostic

pre 6 meseci

Nemas kome da se pohvalis pa pises po portalima?

MILAN1989

pre 6 meseci

Надам се да ћеш постићи више голова него ови наши <3
B

Burazengija

pre 6 meseci

Idealna grupa bi bila Nemacka, Austrija i Hrvatska pa da ih slozimo ko '45
C

Chuma

pre 6 meseci

Dobijamo Engleze, gubimo od Slovenije, zapamtite moje reči. Pozdrav iz NS
H

Hammers Srbija

pre 6 meseci

Kako smo mogli, dobro smo i prosli kad pogledaj Austriju i Hrvatsku
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Odlicna stvar je sto sad znamo da se ne zaj... i lozimo kao u kataru. Pomiriti se sa tim da nece nikog pobediti i vozi...pa ako ubodu neku pobedu bice ok, ako ne ko ga j...
Z

Zeder

pre 6 meseci

Na mesec dana do prvenstva bice lozenje na max. Ukljucujuci I mene nazalost

Pigon

pre 6 meseci

Bice isto kao germany 2006
s

srbinn

pre 6 meseci

Dobro smo prošli koga sve smo mogli dobiti.Mi smo narod pun pesimizma.Činjenica je jedna svuddgje se igra fudbal.Danska ozbiljna ekipa sa sjaajnim pojedincima.Isto tako Slovenia odlična napad brutalan.Englezi favoriti.Ali nismo mi bez šansi.Realno gledajući naša reprezentacija nije vise ista pre 20 god sve je manje kvalitetnih igrača.Ja očekujem bolju igru naše ekipe nego u Kataru dali će sve to biti dovoljno za drugi krug videćemo.
U

UE

pre 6 meseci

X sa englezima
P

PROMENE

pre 6 meseci

Hoćemo Vidića na čelu FSS-a i Paunovića za selektora.
A

A.V.

pre 6 meseci

Ne može !
p

pjer

pre 6 meseci

Vidjenih 0-1 bodova...
K

KosMet

pre 6 meseci

Jel moguće da vi Srbi iz Centralne Srbije toliko pljujete po Srbiji? Mi svi sa KiM i verujem iz Crne Gore i Republike Srpske 90% nas navijamo za Srbiju, a ovde 90% pljuvanja? Šta vam je ljudi?
B

Burazengija

pre 6 meseci

Otudjili se jedni od drugih, svi su im krivi za sve, nezadovoljstvo...a sve pocinje od njih. Zalosno
g

gost616

pre 6 meseci

Ja na primer ne pljujem. Samo mi je žao što moram da budem realan a to je da veze nemamo kao ni igrače / ekipu za neka veća dela. Navijanje za naše, naravno i uvek, ali nemamo sa kim da udarimo na takve ekipe. To je sve.
I

Istok ZA

pre 6 meseci

Mi sa istoka takođe volimo svoju zemlju. Izgleda da beograđani najviše pljuju. Nadam se da ću moći da skoknem do Minhena da ih podržim. Kakbi su takvi su naši su!

MILAN1989

pre 6 meseci

Ми сви волимо Србију, само што мрзимо напредно зло које се, на жалост, за све пита па тако и за фудбал. Они се питају ко је у савезу. Они бирају селектора, председнике па и остале функције. Када бисмо кренули испочетка, са свим променама које су хитне, верујем да би се ситуација променила.
B

BanatBačkaSrem

pre 6 meseci

Pozdrav napaljenim navijačima u dijaspori sa severa.
R

RIM

pre 6 meseci

Ova voditeljka je vrh vrhova,ja sam vise u nju gledao nego u kuglice sa reprezentacijama...
š

šid

pre 6 meseci

Ako kojim slučajem budemo drugi ukrštamo se sa prvim iz A Nemci. Kao treći sa Portugalom ili Belgijom 90%. Prvi u grupi nećemo da budemo 100%🙂. Daleko nećemo.
V

Vanredni profesor

pre 6 meseci

Dok se ne osude Terzić, Vazura, Džajić, Piksi i svi ostali rukovodioci Zvezde i Partizana iz prošlosti narod ne treba da ide na stadion. Da bude prazan stadion kad god igraju reprezentacija, Zvezda i Partizan.
S

Simicmacan

pre 6 meseci

Joj jadni Hrvati (mada i jadni mi takodje). Ali ja mislim da je ovo kraj za Hrvate
G

Gost34343

pre 6 meseci

Oni mogu sledećih 20 godina nista da ne naprave i opet su ok.

1992

pre 6 meseci

Ma da, brineš za Hrvate koji mogu da igraju sa svakom ekipom na svijetu.
g

gost gostic

pre 6 meseci

Mozes misliti sta hoces ali ne zaboravi da su hrvati pre pola godine igrali za trofej u ligi nacije i izgubili na penale. Odakle ti ideja da su jadni? Pa italijani nikad nisu mogli sa njima...
h

her flick

pre 6 meseci

Hrvati su u rangu sa Spanijom I bolji od Italije. Znam da te to boli ali to su cinjenice.
H

Hayvan

pre 6 meseci

Ako su oni jadni sta smo tek mi?
z

zvornik

pre 6 meseci

Nezgodno što igramo prvu opet sa najjačima. Englezima. Mogli bi da nastradamo više nego protiv Brazila. Englezi ofanzivno možda i najjači od svih.
F

Falični Tom89

pre 6 meseci

Ove iz UEFE poslati na školovanje na Arena sport kako se gasi zvuk tokom uživo prenosa.
M

Ma idemooooo breeee

pre 6 meseci

bezbankovići nervozni, krivi im svi mogući što su indijanci obični
T

Tegusigalpa

pre 6 meseci

Lagano ispadamo, osvajamo od 0-1 boda maksimalno. Sve drugo je nerealno jer smo smesni. Bicu zadovoljan ako nas Englezi ne napune na prvom mecu. Samo da ne bude neko tesko brukanje da nam se susedi ne smeju.

Bojank91

pre 6 meseci

Misliš susjedi ili neki drugi?
H

Hrvoje K

pre 6 meseci

Zašto bi se smijali. Uredno navijam za vas na prvenstvima. U Rusiji ste mi živce pokidali a Katar je bila teška depresija.
B

Bice

pre 6 meseci

to lagana soping tura u dzermaniji .......
P

Pokisli

pre 6 meseci

Kakvi bre Engkezi.. Ko da oninizmislili fidbal a ne mi.. Danci.. Sta znaju danci, jedu sirovu ribu i mole se da udju u Valhalu, slovenci.. Pih.. Srbi sa govornom manom.. Sve cemo da ih oljustimo.. Pa nisam ja dzabe uzeo 8 miliona!!
N

Nemanja8989

pre 6 meseci

Poslednje mesto u grupi zagarantovano.
.

.....

pre 6 meseci

Zašto je zagarantovano ako smo Slovence tukli 4:1 i imali protiv njih 2:0 u Ljubljani? Danci su recimo u kvalifikacijama izgubili od Severne Irske i Kazahstana. U Kataru su imali jedan bod isto kao i mi.
A

Armirani beton

pre 6 meseci

Ovo je grupa koju objektivno MOZEMO da prodjemo. Znaci - ne mislim da hocemo to uraditi, ali zasigurno smo u stanju, u skladu sa svojim potencijalom mozemo biti bar medju najboljim treceplasiranim timovima. Ovo nije ona Danska sa Eura 2020 (2021). Ljudi jedva dobili San Marino, bili iza iste ove Slovenije u kvalifikacionoj grupi. Svaka cast Sloveniji, ali sam ubedjen da, ako smo od nekoga bolji na celom ovom Euru, onda su to oni. Naravno sve se moze promeniti do samog prvenstva. Ajmo jako pa sta bude. Ako se bore tokom svih 270 minuta, mozemo i 3 poraza imati, ja im necu zameriti.
K

Kataklinger

pre 6 meseci

Ne postoji grupa koju je moguće proći bez bekova i sa konstantnim ostavljanjem štopera na vetrometini. Eventualno bod protiv Slovenije, a Engleska i pogotovo Danska će nas urnisati i uvaliti nam barem jednu petardu.
A

Aleksejko

pre 6 meseci

Svaka reprezentacija koja ne može da odelje ovakve Bugare sa po 2-3 gola razlike i u gostima i kući, odigrati onakvu neozbiljnu utakmicu protiv njih kuci, ona nema sta da traži niti u jednoj grupi. Idemo turistički skroz, ako nekog pobedimo biće cudo, ako prodjemo grupu je po meni kao da smo ušli u polufinale. Meni deluje neverovatno, nisu ovo košarkaši pa da te prijatno iznenade na nekom prvenstvu iako ih potpišeš, ovo je srpski fudbalski mozak a tu nema leba.
A

Armirani beton

pre 6 meseci

@Kataklinger Slazem se, zato sam i naglasio da mozemo, ne i da hocemo. Ako se to sve popravi do prvenstva, imamo veliku sansu.
P

Pujdo

pre 6 meseci

Možda bod protiv Slovenije.
m

mali majmun

pre 6 meseci

Mozda bod ako ti budes igrao😆😆😆ako sve bude ok,prolazimo
Б

Б.

pre 6 meseci

У Љубљани славље на улицама. Толико среће на жребу, избегли Луксембург.
B

Bzzz

pre 6 meseci

Gubis od engleza, mora da dobijes slovence, naravno tu uzimas bod, na kraju se vadis protiv danaca i tu ces da izgubis... To je nasa zivotna prica...
T

Tegusigalpa

pre 6 meseci

Tacno ce tako biti kao sto si predvideo. Jedino sto mislim da postoji sansa i da nas Slovenci dobiju. Neki kvalitet nemaju ali imaju Matjaza Keka na klupi koji gde god da je bio radio je cuda i izvlacio maksimum iz svojih ekipa pa nije skroz iskljuceno ni da nam ga Slovenci zavuku. U svakom slucaju od 0-1 boda je nas maksimum.
m

mordd

pre 6 meseci

Ma moze scenario koji hoces Dobijamo engleze, slavlje euforija ponor protiv slovenije, onda gubimo i od belgije i ispadamo kao zadnji u grupi
N

NeksaaCzBg

pre 6 meseci

Od Belgije nema trika da izgubimo, ne jer smo jači, nego samo nisu u našoj grupi, samo toliko 😂
p

prognoza

pre 6 meseci

Ono što mogu reći da su nam 3 boda zagarantovana.. Na početku sve tri utakmice
S

Salamander

pre 6 meseci

Pobeda nad Slivenijom od dva gola razlike, nerešeno sa Dancima i minimalni poraz od Engleza bi trebalo da bude dovoljno za drugo ili treće mesto. Mislim, da budemo među četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Realno, pobeda nad Slovenijom bi predstavljala pomak. Sve ostalo je bonus. Na osnovu forme i igara jasno je da smo najslabiji. Na svetsko smo i mi i Danci otišli u velikom stilu, pa su i oni i mi ispali i bili 'razočaranje'. Možda smo mogli da prođemo malo laganje, ali mogli smo i mnogo teže. Tako je kako je, ima dovoljno vremena da se pripremi. Ako opet ne uspemo da dobijemo makar jednu utakmicu, mislim da bi trebalo da se zahvalimo Piksiju i okrenemo novi list.
d

davaspitamjabre

pre 6 meseci

nisu mi jasni ovi sto su navijali da budemo sa hrvatima i albanijom.. da li se vi ljudi salite ili? ima milion razloga zasto bi to bilo uzasno. hvala bogu da nismo sa njima.
Y

Yaya Sanogo

pre 6 meseci

Jedina nada nam je da Englezi nece da smene Sautgejta koji je sam sebi najgori neprijatelj. Ako ga ne smene necemo izgubiti sa 5 6 vec sa 2 3.
d

dostojevski

pre 6 meseci

Nesto je za Mene Jasno: ako prodjemu grupu Onda je to veliki uspeh. Svaka cast piksiju.
m

mordd

pre 6 meseci

Pa i nije, prolaz grupe je tek kvalifikacija na euro kakav bi trebao da bude
С

Сале2323

pre 6 meseci

Време је да се исправи космичка неправда према нама од 1992 године, када је Данска отишла на ЕП и узела титулу. Бог нам тако намешта, али опет, од нас зависи. Са Словенијом буквално треба само исправити оне рачуне од пре 20 и кусур година, када смо стигли 3 гола, али након тога иако их разбили, нисмо дали још један за победу. А Енглеска... Па наши млади примили 9, надајмо се ови матори да се не обрукају тако! Шалу на страну, јак тим, али ако дамо максимум, ако Пиксија поново у.ере срећа, да му се све врати из Катара, богами можда треба очекивати леп резултат. Али Боже здравља, уживајмо у учешћу на ЕП.
S

Simicmacan

pre 6 meseci

Ti bi da ispravljaš račune a nisi se ni rodio kada su se te utakmice igrale 2000. godine. Verovatno nemas pojma da je ta tekma počela bez Stojkovića u timu, da je već posle pola sata izašao Stanković a ušao Piksi. Onda je Miha dobio crveni, već je bilo 3-0 za Sloveniju, pa sta se sve onda dešavalo, imali smo sreće na toj utakmici, ništa više. Bili smo katastrofa, srećom pa je Savo balvan sve pogađao a Ljubinko Drulović trčao kao manijak uz levu aut liniju i dobro centrirao. Sve ostalo bilo katastrofa. Realno nismo u toj tekmi ni zaslužili više. Ali, onda su nas sudije upropastile protiv Španije i Norveške, da podsetim na crveni karton Kezmanu posle 1 minuta u igri. Tako da, što se tiče Slovenije, ne smatram da mi njima nešto treba da se svetimo zbog te utakmice jer i da su nas dobili to bi bilo pošteno. Ako se svetiš, svetiš se nekome ko te pokrao, a ne nekome ko je nešto pošteno zaradio. Nas sudije pokrale protiv Švajcarske, ali sa ovim radom saveza mozda im se osvetimo za 30 godina. Treba nabiti komplekse Albaniji na primer (mada to je naša država kriva sto smo naseli na provokacije), ali to je sada pitanje ukrštanja sa njima u budućnosti. POENTA: dete, ne lupetaj
A

Avangardsrb

pre 6 meseci

Napisali moglo je mnogo mnogo bolje. A sta bolje? Jedino da smo dobili grupu od ovih sto igraju kvalifikacije za dopunu tipa Estonija, Luksemburg i nzm da su dodali Gibraltar. Ovo je bas po meri grupa mada nadao sam se Nemacka, Austrija i Ceska ali dobro i sa ove tri mozemo samo da se dovedu ovi nasi u red.
d

dostojevski

pre 6 meseci

Strasno jaka grupa. Englezi Jako disciplinovani. Danska ako nastavi kao U kvalifikacijama prejaki. Slovenija naravno nasa srpska braca ce Bas U inat da odigraju utakmicu zivota. Ako se nastavi omalovazanje srbije to moze biti mala prednost. Inace Jako, Jako tesko. Zbogom
d

d.o.o.

pre 6 meseci

cuj srpska braca, slovenci veze nemaju sa srbima. a i ako nas dobiju dobice nas na sistem, na disciplinovanu igru, a ne na inat. na inat samo mi znamo da igramo, i naravno izgubimo
m

maxom

pre 6 meseci

Zasto toliki pesimizam???
N

NoName1

pre 6 meseci

Zbog selektora.
L

Lafarge

pre 6 meseci

Ovo tvoje pitanje konkurise za najgluplje u 2023. godini...
I

Ivan82

pre 6 meseci

Iz iskustva prijatelju...
Z

Zeder

pre 6 meseci

Druze ja ne zivim u iluziji da mi mozemo da se povampirimo I da odjednom pocnemo da igramo fudbal. Do sada sam svaki put doziveo razocaranje, ne racunajuci pobedu protiv portugala. Nema razloga za optimizam.
k

kakvo pitanje

pre 6 meseci

Zasto?

včpdr

pre 6 meseci

zato sto je Piksi selektor
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Jer ćemo igrati nepromenjen 2-8-1 sistem
S

Soy argentino

pre 6 meseci

Zanimljiva grupa
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

nit su nepobedivi nit je slovenija laka ..sve zavisi od igre tog dana
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Biće to dobro. Da zategnemo odbranu sa 4 pozadi i da se na zatrčavamo protiv Engleza i Danaca. Biče dobro svakako-more, fudbal, vince u drugom krugu.
P

Postic

pre 6 meseci

A ko ce igrati ta 4 pozadi i zadnjeg veznog:)
R

Reč je reč

pre 6 meseci

Realno sa Slovencima za treću poziciju i grupnu fazu lige evrope.😂
a

a danci su bas

pre 6 meseci

velesila..jedina losija grupa od ove je sa belgijom..bolje gde su spanci i francuzi .ostale tu negde
a

as77

pre 6 meseci

E jebiga ako ne mozemo slovence pobijediti onda stvarno ne znam..Koliko god ne igramo dobro ipak imamo 5 puta bolji tim od slovenaca..Dansko cemo tezko pobijediti ali se ipak moze igrati sa njima.Sa englezimo potuci se pa sta bude.
?

??

pre 6 meseci

Sa malo sa hrvatima i albancima
p

patuljasti zlotvor

pre 6 meseci

daaaa to bi bas bilo veselo
l

lim

pre 6 meseci

ja bas misli. suprotno mi ce mo dobro proci sa englezima kao antic sa nemcima ali cemo kiksati prototiv slovenije a danska ce nas ubiti. Sa englezima je uvek cirkus uvek paparaci prljav ves tako da ce kisati protiv nas onda ce mo se osokoliti i doziveti dva kiksa

Ropestope

pre 6 meseci

tako ce i biti,x sa englezima,x sa slovencima i poraz od danaca,živi bili pa videli,2 boda u grupi i da se ne ljubimo druže KIKSI
D

DjulaMeshter

pre 6 meseci

Remi sa Slovencima ostalo gubimo
M

Milan1111

pre 6 meseci

A necete...vi ste nebeski narod....prebrodicete vi to sve...5-i u grupi sa 4 tima...
G

Gladiola

pre 6 meseci

Vrlo bitno ne ponoviti istu grešku, protiv engleza nemamo šansi i tu treba izvesti 11 kasapa, da primimo što manje golova, posle svim silama na sloveniju po 3 boda i protiv danaca da odigramo pametno za prolaz
S

Sqviler

pre 6 meseci

16 miliona razloga da, ne navijam za dunstrkouca i plejboj napadaca...
P

Pa da

pre 6 meseci

Evo ih hejteri klošari što pljuju, opušteno nemojte ni da pratite utakmice, al znam da hoćete. Svi u Nemačku!!!
Ђ

Ђиђи

pre 6 meseci

Тешко
L

Laki92

pre 6 meseci

Mene zanima kako ovaj naš selektor vodi reprezentaciju kada jedva uspeva, i to neuspešno, da prati žreb. Prvo čovek u izjavi nakon žreba ubedjen da poslednju igramo sa Englezima, a ne prvu, svi prenose da igramo prvu sa Englezima, čovek odmah u prenosu to govori, samo nas selektor ubedjen da igramo na kraju. Drugo, čovek iz nekog razloga kaže da smo mogli da upadnemo samo u A, B ili C grupu, znaci odakle mu to da mi je samo znati. Čitava delegacija otišla tamo, a svi zajedno nisu sposobni ni da isprate žreb...

КоТоГовориИстину

pre 6 meseci

Да лагано црцкамо енглезе!
z

zaser

pre 6 meseci

Sa Slovenijom i Danskom barem četiri boda.

bez_EU4ije

pre 6 meseci

@zaser Ne, n'o 'iljadu! 🤡
8

8

pre 6 meseci

Uzdamo se u Megvajera , Olgu Danilović i i kosmičku pravda za 1992 .
G

Gostivar

pre 6 meseci

Odlican zreb, samo me brine sto je prva utakmica najjaca, bas kao protiv Brazila na SP. To moze da poljulja samopouzdanje i stvori probleme u nasem taboru. Verujem da Piksi moze to da sredi i prolazimo grupu kao drugi!
c

ciga

pre 6 meseci

Ko kaze da ce Piksi biti selektor dotle....😉

CICIBANsaSEVERA

pre 6 meseci

Ako se nešto DEBELO ne promeni Kiksijevi momci će biti sigurno četvrti.Daj Bože da grešim.
L

Logos

pre 6 meseci

Moja prognoza, dva poraza od Danske i Engleske i remi sa Slovenijom. U najboljem slučaju ispadamo kao jedna od dve najgore trećeplasirane ekipe, toliko.
N

Niški Betmen

pre 6 meseci

Što Nedimović daje izjavu, a gde nam je predsednik Dragan?
E

Eee takooo

pre 6 meseci

Ide na EP samo da olesim rasiste Engleze, da im pokazem sta je Dinarski gen.
D

Dejani

pre 6 meseci

Danci daleko bolji nego mi. Imaju sistem i igrače. Mi imamo samo igrače, dok će Slovenci gledati da izvuku svoj maksimum protiv svake ekipe, jer su na papiru najslabiji. Mi ako ne budemo igrali srcem onda nema čemu da se nadamo. Bas me interesuje na koji način će sada da nas loze mediji i izjave trenera i igrača ..
f

ffmffn

pre 6 meseci

Prolazimo realno!!!!
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Danci su pregazili Piksija 3:0 prosle godina. Igrali smo u najjacem mogucem sastavu tu utakmicu. Posle utakmice Piksi daje izjavu mrtav ladan, da uopste nije bitno sto smo izgubili 3:0. Covek zivi u nekom svom paralelnom univerzumu, gde postoji opravdanje za sve.
G

Gostivar

pre 6 meseci

prijateljska utakmica, zasto mislis da je bila bitna?
d

dragoo

pre 6 meseci

Pa druze to je bila prijateljska utakmica gdje rezultat uopste nije bitan. Ne kontam ljude kad gledaju rezultat u prijateljskim, pa to sluzi da probas nove igrace novu formaciju i sl
R

Realnost primitivizma

pre 6 meseci

Istog ste dizali u nebesa posle Portugala
d

dragoo |

pre 6 meseci

"Pa druze to je bila prijateljska utakmica gdje rezultat uopste nije bitan." Koliko se secam zvezdana je u prijateljskim utakmicama na pocetku ove godine mislila da ce LAGANO da igraju finale LS!!!! Po tebi je onda skroz bez znacaja da se igraju prijateljske utakmice???
k

kalabasas

pre 6 meseci

Kako su nas izvukli tako ce i biti,mozda mala rokada sa slovenijom.
d

danska

pre 6 meseci

je na svetskom prvenstvu igrala katastrofalno, nisu neki bauk tu su u rangu svajcarske mozemo da se borimo sa njima
L

Logos

pre 6 meseci

Mi ne možemo da se borimo sa Švajcarskom što je i dokazano.
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 6 meseci

Реално да си написао ово после квалификација где нисмо победили Бугаре и ни бод Мађарској.Будимо реални не лажемо више себе.
@

@logos

pre 6 meseci

kako ne možemo, pa je l su nas razbili u kataru? pobedili jesu, ali nisu bili nista mnogo bolji. u rusiji il gde već nas pokrao brih
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Prolazimo grupu ❤️💙🤍
D

Dobar Loš Zao

pre 6 meseci

Vidjet ćemo. Još se BiH nije plasirala
B

Boris iz Beograda

pre 6 meseci

3. mesto i manje od 5 golova u našoj mreži će, realno gledano, biti veliki uspeh za naš tim
G

Gost98

pre 6 meseci

Protiv Slovenaca verovatno uzimamo grčevito bod, a protiv Engleza i Danaca ako prođemo sa po 3, 4 primljena gola vrh smo!
D

Dali

pre 6 meseci

vs England - Gelsenkirchen (16.06.) vs Slovenia - München (20.06.) vs Denmark - München (25.06.)
b

bshaha

pre 6 meseci

Gde je ovo izaslo?
D

Dali

pre 6 meseci

Piše na UEFA.com, mi smo C3. a raspored bio unapred urađen
B

Boogy

pre 6 meseci

Tačno su nas zeznuli Mađari. Trebali smo da budemo prvi u grupi pa da nastavimo rivalstvo sa Švicom.
J

Jöle 39

pre 6 meseci

Piksi progutao knedlu
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Slovenia najlaksa , mora da se tuku i trebali bi da ih tucemo Danci X ako izvucemo treba sve sa nogu u dupe da se bijemo Engleska tu nema sta da trazimo sve islod 3-0 je uspeh
8

82828

pre 6 meseci

Sta 3 0 druze ? 3 0 je uspjeh protiv Danaca a englezi ce nam dati 6 7
A

Aleksejko

pre 6 meseci

Bas lepa grupa,odmah prva sa Englezima, da prebrinemo trpanje, pa posle kako bude.
1

1.bod

pre 6 meseci

trpanje ce biti I u prvoj,a bogami I u trecoj.
R

Rasputin

pre 6 meseci

1 bod, gol razlika 2-9…

Ivica Gasic

pre 6 meseci

Odličan žreb za nas! Prvi i treći šešir ponajlakši mogući rivali - Engleska i Slovenija. Jedino smo mogli bolje proći izvlačenje iz ovog drugoga šešira- Danska je tamo bila ponajbolja ekipa. Sve u svemu - jako povoljan žreb i šansa da se uzme neki bod na EP !!! SRBIJA !!
g

gama

pre 6 meseci

Hahaha
N

N73

pre 6 meseci

Ponajlaksi? Ponajbolji? Ti si strasno nepismen, vrati se u treci osnovne da naucis nesto.

Ivica Gasic

pre 6 meseci

A šta je tu kod mene pa nepismeno? Želeći da ispadneš pametan, samo si uspeo sebe duboko zakopati u jamu nepoznavanja našeg govornog i književnog jezika, moj ti..
G

Goss

pre 6 meseci

Navijao sam za grupu sa Hrvatskom i Albanijom
d

dritanov.gorostas

pre 6 meseci

Jel ce na hrvatskom primorju da se prati EP ili na albanskom, glavata somino iz kafica?
J

JWest

pre 6 meseci

Ne da nam se da idemo na Hrvate u fudbalu, pa to ti je
G

Gogi 123

pre 6 meseci

Pa kad smo trebali na proslom da budemo sa njima, mi nismo mogli da pobedimo Skote u barazu u Beogradu.
1

1 2 3

pre 6 meseci

Zašto? Da vam ispadanje bude bolnije
E

ET-1

pre 6 meseci

Kakvu god grupu da smo dobili, svejedno ćemo biti zadnji. Konkretno u ovoj grupi možda bod protiv Slovenaca uzmemo, a od Danaca i Engleza ubjedljivo ćemo izgubiti. Tak uspjeh je što smo otišli na Euro nakon 24 godine, za ostalo kvaliteta nemamo.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Nismo ni otišli, a već smo se vratili!
m

monteroo

pre 6 meseci

Ester razbila monotoniju.Treba posetiti tu Cesku Republiku .
t

test d next

pre 6 meseci

Žreb odličan!Drugi smo sigurno ali ako Piksi kaže da smo prvi ja nemam ništa protiv.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Dobro je,izbegli smo Bugare😂😂😂😂
M

Makks

pre 6 meseci

Da li komentator zna bilo koju drugu rec osim dakle, inace i prakticno?
T

Terminator 2

pre 6 meseci

Mozda samo bod protiv Slovenije! Anglosaksonci ce nas razvaliti, posto smo njihov protektorat, a Danci nas razvaljuju sa 3:0!Opet kazem mozda remi sa Slovencima!
.

.....

pre 6 meseci

Za drugi krug potrebne su pobeda protiv Slovenije i nerešeno protiv Danske. Nije nemoguće.
R

Reset

pre 6 meseci

Ostaje žal za B grupom! Bićemo treći sa jednom pobedom, dva remija i tri poraza.
H

Hmmm

pre 6 meseci

kako mislis jedna pobeda,dva remija i tri poraza? jel ti znas uopste koliko se utakmica igra,jel si gledao nekad EP?
b

brine

pre 6 meseci

Koliko negativnih komentara ,pa ljudi navijajte za neku od ostalih ekipa ima ih još 23
p

prti

pre 6 meseci

Tezak zreb, nadao sam se zadnja dve grupe nekako da se domognemo ali jbg.
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Nije loše
p

pakao hahaha

pre 6 meseci

Realno ce danci i englezi da nas razlupaju,realno 3 ili 4 cemo biti

VecaBg1971

pre 6 meseci

Drago mi je da smo izvukli dosta jaku grupu, da nas osure za sve pare. Slepci Bugarsku nisu mogli da dobiju...
R

RS09011992

pre 6 meseci

nije ni krenulo, već smo treći u grupi, bravo Piksi
f

ff

pre 6 meseci

Sad ce Pijsi da kidne u Pasi poljanu,ODLAZIII!
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Odlicno, jel mozemo da ne idemo? Da pitamo nekog da ide umesto nas
G

Gostyyy

pre 6 meseci

Omasio sam samo jednu, hteo sam Holandjane umesto Slovenaca.
o

opet ja

pre 6 meseci

możemoli da odistanemo
N

Nishlija

pre 6 meseci

Odlicno smo prosli!!! Moze li Megvajer da cuva Mitrovica hahahhaa
z

znaci neverovatno

pre 6 meseci

pre neki dan napisah ovde Bel,Rum,Slov i Srbija za sada neverovatno....
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Sta nam fali sto smo u 4 sesiru, tu smo sa prvakom Evrope 😀
v

vini

pre 6 meseci

Dobra ova voditeljka
j

jude

pre 6 meseci

Ima ramena i ledja kao Rambo :)
I

Ivan82

pre 6 meseci

Ma šta dobra,odlična!
T

TP-1

pre 6 meseci

Voditeljka top. Meni ona vise privukla paznje nego ovi nasi manekeni. Koga je briga gde ce Srbija. I onako je nebitno. Za nas je svaka grupa,gruoa smrti.
Ч

Чопер

pre 6 meseci

Ај пустите Пиксија да изађе на бину и отпева Нишка Бања и можемо да почнемо са жребом
I

Ivan82

pre 6 meseci

Hahahhhhahh,svaka čast!
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Zasto vredjas Srbiju i nacionalna osecanja vecine posetilaca ovog portala, kao da mi nemamo etno muziku i kulturno-istorijsko nasledje? Da ti nisi mozda neki bot iz Hrvatske?
В

Вили Вонка

pre 6 meseci

@spiritus Алудира на манире нашег селектора који се понаша као да је главни бећар на вашару, локални надобудни кабадахија који никад не греши и све зна, мене као Србина уопште није увредио, потпуно је у праву.
M

MILAN GALIĆ

pre 6 meseci

Nemacka-Srbija-Holandija-Turska
Ч

Чопер

pre 6 meseci

Ј.боте, јел је ово жреб или опера?
B

Batistuta1

pre 6 meseci

Većina otišli u crkvu da se pomole da nas izvuku.
P

Patašon

pre 6 meseci

Realno nije ni bitno, nekad jeste bilo a možda će i nekad ponovo da bude ali sada nije.
c

cika Daca

pre 6 meseci

Pa dajte nam prenos?

ГОШЋА

pre 6 meseci

па имаш на ртс-у и арени да бираш можеш
V

Vujamat

pre 6 meseci

Naci ces ti lako prenos, samo pogledaj imas li TV 😉
n

nebo je granica

pre 6 meseci

Albance pa da ih istranziramo u sred Nemacke. a mogli bi i hrvati. da ih oboje odjednom porazimo. jer mi smo srbi nebeski narod.
a

aha kak da ne

pre 6 meseci

Hahah opet ce te bežati komšije od nas Hrvata
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Ovaj RTS je očajan. Voditelj, gosti sve nivo hepija. Neću ni da gledam.
n

nick kerr

pre 6 meseci

Јављам се из Јапана. Жреб је одавно завршен. Извукли смо Шпанију, Немачку и Енглеску.
o

o Boze

pre 6 meseci

ljudska glupost ne poznaje granice
M

Mare NS

pre 6 meseci

Japanac, jedi suši
H

Hmm

pre 6 meseci

Licno bih voleo Nemacku,Hrvatsku i Albaniju,pa da vidimo dar imamo m..a i ddar ce da obraduju naciju,realno nacija bi bila ponosna kad bi se dobile Hrvatska i Albanija.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Samo bi opet crveneli.
m

madmix

pre 6 meseci

sve ljudi iz fudbala,legende samo nedimović iz srbije,koja smo mi tuga
o

osnic

pre 6 meseci

svaka čast na kom.brt
R

Realno ...

pre 6 meseci

Imate izbore 17-og Pa izvolite!
Ч

Чопер

pre 6 meseci

Немачка, Румунија и Шкотска.
D

Don Vito Corleone

pre 6 meseci

Najlakša grupa, Belgija, Albanija, Slovenija, i Srbija. Najteža grupa, Francuska, Danska, Holandija, i Srbija, daleko bilo.

milosmaric971@gmail.com

pre 6 meseci

Opusti se covjece kakve veze ima oni će svakako biti cetvrti tako da relax!
I

Ipswich

pre 6 meseci

Ma neka bude ko hoće. Srbija će igrati na EP! Bar tri utakmice ćemo se nervirati a možda još po neku. Milo mi je da će naši Srbi u gradovima gde naši budu igrali praviti lepu atmosferu i neka bar njima bude puno srce što naši učestvuju. Hajde zato jednom da pokušamo da budemo realni i sve to mirno odgledamo, s kim god igrali
s

srbijaaaa

pre 6 meseci

Engleska, Madjarska, Škotska
g

giop

pre 6 meseci

Piksi odlazi!
S

SRBIJA protiv

pre 6 meseci

NEMACKE, HOLANDIJE, TURSKE.
s

sirooko

pre 6 meseci

koliko direktora u fss. i svi otisli tamo. ekskurzija. ako...
g

gossst

pre 6 meseci

Engleska Albanija Hrvatska Srbija
b

borkiccc

pre 6 meseci

Nemacka, Turska, Slovacka.
S

StariUE

pre 6 meseci

Čitava ekskurzija ide na žreb. Najlakše je trošiti pare koje niste zaradili. Kad je dato na "Japance" 16 milki, ovo je ništa!!!
f

franc bekenbauer

pre 6 meseci

iz prvog sesira ne bih voleo Portugal jer bi nas razvalili zbog one pobede, iz drugog Tursku i Dansku, iz treceg pomorandze i kockice
d

di su

pre 6 meseci

svi priželjkuju da nas izvuku na ždrebu
D

DA SE NE LAŽEMO

pre 6 meseci

ENGLESKA - ALBANIJA - HRVATSKA - SRBIJA To je prava grupa za nas! Svaku utakmica za max loženje navijača a fudbaleri bez splavarenja već samo jako. Ili nikako!
V

Veljko9

pre 6 meseci

Daj hrvatsku i albanijuuu🇷🇸🏴‍☠️
A

Aleksa1234

pre 6 meseci

Belgija-Albanija-Skotska-Srbija
8

8998

pre 6 meseci

Škoti tvrda skipa, sa albanijom tenzija.. mislim da nak to ne treba
k

kgkg

pre 6 meseci

Spanija, Rumunija i Slovenija
Џ

Џцв

pre 6 meseci

Бразил Мароко Јапан Србија. Пазите шта сам рекао...
d

dragan r.

pre 6 meseci

To nam je grupa za SP 2026.
2

2233

pre 6 meseci

Prenos ?

ГОШЋА

pre 6 meseci

арена премиум 1
t

ttinkyvinky

pre 6 meseci

Realno mi se nebi trebali nesto da se veselimo, kako igramo bice dobro ako ne budemo u zadnji u grupi.... Moze te lupati minuse ali stvarno je tako, sa onakvom igrom i u svakoj utakmici po 2 komada u nasoj mrezi nisu me razuverili da im uopste dajem podrsku. Sto je najgore to su nam radile reprezentacije one koje smo trebali dobiti ali nismo, sta ce nam tek onda da rade francuzi,danci itd itd?
d

danci su

pre 6 meseci

na svetskom bili gori od nas..
B

Babaroga

pre 6 meseci

Kvalifikacije i prvenstvo su dve različite stvari. Nemalo puta se dešavalo da ekipa koja izdominira u kvalifikacijama se obruka na prvenstvu i obrnuto
м

може ли

pre 6 meseci

без мрачења бар на дан жреба?
I

Igor35

pre 6 meseci

Belgija Albanija Hrvatska Srbija