ŽREB ZA LE: Partizan u Dansku ili Švedsku

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.07.18. | 14:02

Mečevi su na programu 9. i 16. avgusta

U narednih deset dana pričaće se u Humskoj 1 o Trakaiju, a ukoliko prema očekivanjima eliminišu litvanskog predstavnika, crno-beli idu na Nordslejand ili AIK.

Žreb u Nionu za treće kolo kvalifikiacia za Ligu Evrope dodelio je Partizanu boljeg iz dvomeča danskog i švedskog tima. 

Izabrane vesti

Posle jutrošnjeg formiranja podgrupa, u konkurenciji su bili još Zarja Lugansk (Ukrajina), te pobednici dvomeća drugog kola Hapoel Haifa (Izrael) – Hafnarfjordur (Island), Vitorul (Rumunija) - Vitese (Holandija), Šahtjor Soligorsk (Belorusija) - Leh Poznanj (Poljska). Svi su oni otpali u ranom iozvlačenju kuglica, pa je na kraju postalo izvesno da će tim Miroslava Đukića morati u Skandinaviju. Pod uslovom da eliminiše Trakai.

U početnoj fazi kvalifikacija Nordsjeland je eliminisao Kliftonvil iz Severne Irske dvema pobedam (1:0 u gostima, 2:1 kod kuće), dok je AIK bio bolji od Šamroka (1:0 u Republici Irskoj, 1:1 u Solni). Ova dva tima sastaju se u četvrtak od 19.45 u Danskoj. Revanš je 2. avgusta u Švedskoj.

Prvi meč ove runde na programu je 9. avgusta u gostima, a revanš je 16. avgusta u Beogradu (ili Vilnjusu, za slučaj da prođu Litvanci).

Pobednici će osigurati plasman u završno kvalifikaciono kolo, presudno za plasman u grupnu fazu.


tagovi

kvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara