Žreb za Ligu Evrope: Zvezdini poznanici za polufinale, Atletiko i Lacio favoriti, dobar fudbal u Nemačkoj i Francuskoj

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 13:05

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige Evrope...

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona je svakako vest dana iz Niona, ali zanimljivo je bilo i na žrebu za četvrtfinale Lige Evrope. Utisak je da nismo dobili neki veliki derbi i da nas najbolji fudbal očekuje u dvomeču Olimpik Marselja i RB Lajpciga koji su do sada sjajan fudbal i ostaili odličan utisak. Šanse su im podjednake pa je to možda i najzanimljiviji duel četvrtfinala. 

A sudbina je u četvrtfinalu spojila i dva rivala Crvene zvezde iz Lige Evrope ove sezone. Dva rivala koji su se po mnogo čemu provukli crveno-belima i imali sreće protiv našeg predstavnika - Arsenal i CSKA! Arsenal je po imenu i na papiru favorit. Ali s obzirom s kakvim osciliacijama igraju Tobdžije i šta je CSKA napravio protiv Liona, Rusi ovde i te kako imaju šanse. 

Izabrane vesti

Prvi favorit za osvajanje takmičenja Ateltiko Madrid ima mnogo veće šanse od lisabonskog Sportinga koji je na produžetke prošao Viktoriju Plzenj. Atletiko nemilosrdno gazi rivale po Ligi Evrope i Sporting deluje kao samo jedna od prepreka koje će Čolovi banditi preskočiti na putu do trofeja. 

Na kraju, i Lacio može da budu zadovoljan žrebom koji mu je doneo Red Bul Salcburg. Austrijanci su najmanje atraktivno ime u žrebu, ali igraju zaista sjajno ove sezone. Nisu doživeli nijedan poraz u Ligi Evrope, teško primaju golove i eliminsali su Borusiju Dortmund i Real Sosijedad. Bez poraza su u Evropi već 19 utakmica i još dva meča im fale da izjednače rekord skoji je postavio Ajaksa sredinom 90-ih godina prošlog veka. 

PAROVI ČETVRTFINALA LIGE EVROPE 

(1,90) Lajpcig (3,50) Olimpik Marselj (4,20)
(1,40) Arsenal (4,50) CSKA Moskva (8,50)
(1,38) Atletiko Madrid (4,80) Sporting (9,00)
(1,70) Lacio (3,70) Red Bul Salcburg (5,20)

Prvi mečevi na programu su 5.aprila, a revanši 12. aprila.


tagovi

Žreb za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara