ŽREB ZA LŠ: Bajern – Liverpul! Ronaldo progoni Atletiko, Murinjova glavobolja PSŽ

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.12.18. | 12:19

Izvučeni parovi osmine finala

Prvo je izvučen par Šalke – Mančester Siti, odlična vest za Pepa Gvardiolu, a potom stektakl! Atletiko Madrid – Juventus! Otkako su u sezoni 2013/2014 u sudijskoj nadoknadi ispustilii evropsku titulu u finalu sa Realom Jorgandžije su mogle sa svakim, samo ne sa Kristijanom Ronaldom. I sada opet. Samo ovog puta ne protiv Reala, već protiv Juventusa u jednom od derbija osmine finala Lige šampiona.

U taj krug svakako spada i okršaj Mančester junajteda i Pari Sen Žermena zbog kojeg će Žoze Murinjo imati neprospavane noći, pošto je sasvim jasno da su Sveci trenutno daleko kvalitetniji sastav, ali verovatno i najveća poslastica osmine finala biće megdan Bajerna i aktuelnog viceprvaka Evrope Liverpula, izvučen za kraj!

Izabrane vesti

Spektakularan fudbal očekuje nas i dvomeču Totenhema o Borusije, timova koji svakako ne spadaju u krug favorita za "ušati" pehar, ali umeju da navijačima prirede nezaboravne noći. Aktuelni šampion Real može da se smatra srećnim s obzirom na to da je izvukao Ajaks, dok je Barselona za rivala dobila Olimpik. Na papiru i to je povoljan žreb, ali nemojmo zaboraviti da je klub iz Liona ove sezone uz Čelsi jedini uspeo da savlada Mančester Siti. Štaviše, Olimpik je Građanima prepustio samo bod iz dva meča.

Najmanje atraktivan par sigurno je megdan Rome i Porta. Teško je reći ko je tu imao više sreće s obzirom na to da je Roma prošle sezone dogurala do polufinala, ali se ove jeseni tim Euzebija Di Frančeska ozbiljno muči.

PAROVI OSMINE FINALA

Šalke – Mančester Siti
Atletiko Madrid – Juventus
Mančester junajted – Pari Sen Žermen
Totenhem – Borusija Dortmund
Olimpik Lion – Barselona
Roma – Porto
Ajaks – Real Madrid
Liverpul – Bajern

Prve utakmice osmine finala Lige šampiona igraće se 12. i 13, odnosno 19. i 20. februara. Revanš mečevi su zakazani za 5. i 6, odnosno 12. i 13. mart. Finale Lige šampiona ove sezone se igra na Atletikovom Vanda Metropolitano stadionu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara