(©losc.fr)
(©losc.fr)

Zvanično: Andrej Ilić je novi napadač Lila (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 16:57

Transfer od 4.000.000 evra

Gotovo je! Dobila je Srbija još jednog igrača u ligama Petice. Novi, veliki korak u karijeri koja se lepo razvija napravio je Andrej Ilić, koji je danas postao novi fudbaler francuskog Lila.

Ilić je prošao lekarske preglede i nakon toga potpisao ugovor sa Dogama na tri i po godine. Napravio je srpski napadač veliki korak napred, pošto je u prethodnih šest meseci igrao za norvešku Valerengu.

Izabrane vesti

Prema poslednjim informacijama, Valerenga će od transfera zaraditi 4.000.000 evra, a podsećanja radi, dovela ga je letos iz letonskog RFS-a za nešto malo više od 1.000.000 evra. Norvežani su u međuvremenu ispali u drugu ligu, tako da se ovo može i kod njih računati kao sjajan posao.

Imao je Andrej Ilić na stolu i ponudu Kardifa, bilo je to gotovo završen posao, ali onda je uskočio Lil, objektivno bolji, veći klub, koji svake sezone igra u Evropi, tako da srpskom napadaču izbor nije bio težak.

Ilić je prošao omladinsku školu Partizana, ali nije dobio šansu u prvom timu. Iz Humske je otišao u Napredak, a odatle ga je put dalje odveo u Javor, gde je skrenuo pažnju na sebe, pa se odatle otisnuo put Letonije i potpisao za RFS. Sjajno je igrao visoki napadač u toj baltičkoj zemlji, rešetao je mreže i tu je zapao za oko čelnicima Valerenge, koji su ga u avgustu doveli u klub. I sada su na njemu višestruko zaradili.


tagovi

Andrej IlićValerengaLil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara