ZVANIČNO: Boaći od Terzića za laku noć!

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.09.18. | 00:22

Direktor Crvene zvezde poručio da idete na spavanje

To je to! Ričmond Boaći za laku noć zvezdaša! Koji mogu da idu na spavanje... Barem, tako je poručio Zvezdan Terzić koji nam je oko ponoći potvrdio tri velika pojačanja Zvezde. 

Crvena zvezda je u velikom stilu napravila spektakl od poslednjeg dana prelaznog roka! Nešto što njeni navijači ne pamte... Kao u vreme Harija Rednapa u Totenhemu, kao Čelsi u mnogim prelaznim rokovima, kao Milan kod Galijanija... Od večeras i Zvezda kod Zvezdana Terzića! Oluja poslednjeg dana fudbalske pijace. 

Izabrane vesti

Zvezda je večeras „tiltovala“ navijače sa tri velika pojačanja u poslednjih sat vremena fudbalske pijace. Počelo je sa Goranom Čaušićem za milion evra, šlag je bio Marko Marin, a jagoda na šlagu miljenik Zvezdinih navijača Ričmond Boaći!

Zvezda je zvanično potvrdila tri transfera i dobila ogromna pojačanja pred Ligu šampiona. Boaći je potvrđen poslednji među njima., Potpisaće ugovor na dve i po godine po povratku iz kienskog Đengsua uz opciju da se saradnja nastavi na još godinu dana. 

Deo zarađenih sredstava od ulaska u Ligu šampiona je uložen u dovođenje značajnih pojačanja. Marinovo fudbalsko ime je veće, ali Boaći je pojačanje leta na Marakani. Zvezdi je špic neophodan s obzirom na sporu aklimtaizaciju Stojiljkovića. A kako tamnoputi napadač savršeno pozanje sistem rada Vladana Milojevića, neće mu biti potrebno mnogo vremena da dostigne top formu.  

Crvena zvezda u postbarijevskjoj eri nije imala jači tim od ovoga. Vladan Milojević ima dva i po tima na kojem može u svakom trenutku da računa. Konkurencija će biti paklena. Grupa u Ligi šampiona je paklena. Na Marakani će biti pakao. A ovo je bila bomba od prelaznog roka kojim je uprava Crvene zvezde još jednom ispratila Vladana Milojevića, njegove izabranike i bila na njihovom nivou. Sa prodajama igrača i novcem od Lige šampiona, Zvezda će inkasirati oko 40.000.000 evra ovog leta. Uprkos finansijskoj omči koje su napravile ranije uprave i nedogovorni ljudi, Zvezda je deo zarađenih sredstava uložila u jačanje tima i pokazala ambiciju da nastavi sa fantastičnim usponom koji prati klub u poslednjih godinu i kusur dana. 

Pre četiri godine, kada je Zvezdan Terzić došao u klub, Crvena zvezda je predstavila novog trenera Lalatovića u mraku pošto joj je isključena struja, a iz Evrope je izbačena zbog nesposobnosti prethodnog rukovodstva.

 

 


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara