Oprostio se od Humske: Đukić
Oprostio se od Humske: Đukić

Zvanično: Đukić otišao, Mirković od ponedeljka trener Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 12:37

Potvrđena trenerska rokada u Humskoj

Miroslav Đukić i zvanično nije više trener Partizana, odlukom Odbora za hitna pitanja koji je zasedao danas u Humskoj.

Iz kluba su objavili da su sporazumno raskinuli ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba.
"S današnjim danom Miroslav Đukic nije više trener Partizana. Klub mu se zahvlajuje na svemu sto je dosad uradio za nas, kao što je i on zahvalan Partizanu. Rastajemo se u dobrim odnosima. Sada već bivši trener ne potražuje nikakvu nadoknadu od kluba, a sav dug prema njemu biće isplaćen u naredne dve godine", potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Izabrane vesti

Prema informaciji MOZZART Sporta, Partizan će Đukiću isplatiti 250.000 evra koliko mu sleduje na ime onoga što je dosad zaradio i što mu se duguje, a ne 400.000, koji bi mu pripali da je potraživao novac od celog ugovora.

Novi trener Partizana je Zoran Bata Mirković. Sutra će biti promovisan javnostu, a trebalo bi da potpiše ugovor na dve godine.
"Novi trener biće imenovan u naredna dva ili tri dana, ali postoji dogovor sa Zoranom Batom Mirkovicem i on će preuzeti funkciju novog trenera", potvrdio je Vazura.

Prvobotna ideja je bila da crno-bele u duelu sa Lučancima u nedelju s klupe predvodi pomoćni trener Žarko Lazetić, ali je u toku dana potvrđeno da će u subotu Mirković biti promovisan u šefa struke, pa ostaje da se vidi hoće li on debi imati već ovog vikenda ili narednog četvrtak na gostovanju danskom Nordsjelandu.

Foto: MN press


tagovi

Miroslav ĐukićZoran MirkovićMiloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara