Zvanično: Ečeveri Sitijev posle samo 155 minuta u profi fudbalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.01.24. | 13:57

Ugovor do 2028. godine

Nedeljama unazad najavljivano, pre petnaestak dana utanačeno, danas ozvaničeno: Klaudio Ečeveri (18) novi je igrač Mančester Sitija!

Građani su za 14.600.000 evra i neobjavljene bonuse (mada se spekuliše da bi River Plejt mogao da izvuče čak 9.000.000 evra) dobili jednog od najtalentovanijih igrača Argentine koji bi u dogledno vreme trebalo da nasledi Kevina de Brujnea.

Izabrane vesti

Ečeveri igra na istoj poziciji, navodno ima i neke igračke karakteristike slavnog Belgijanca, kome su već 32 godine, sve češće se povređuje, pa u Sitiju moraju da razmišljaju o budućnosti.

Odranije je poznato da će 18-godišnji ofanzivac ostati na Monumentalu još godinu dana, odigraće celu tekuću sezonu u domovini, posle čega bi trebalo da usledi prvi korak prilagođavanja na Evropu. Navodno, tada će ga Siti poslati na šest meseci ili godinu dana u Đironu, posle čega na red dolazi borba za mesto u prvom timu Građana.

Sve je lepo osmišljeno, e sad, da li će biti i realizovano po planu, odnosno da li će Ečeveri razviti potencijal za potrebe jednog od najboljih klubova sveta - o tom potom.

Zanimljivo da je Ečeveri do sada odigrao samo 155 minuta u profesionalnom fudbalu...


tagovi

Klaudio EčeveriZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara