Đed Spens (©Tottenham Hotspur)
Đed Spens (©Tottenham Hotspur)

Zvanično: Đed potpisao za Totenhem

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.07.22. | 11:04

Pevci veoma aktivni na transfer pijaci ovog leta

Velika očekivanja imaju u Totenhemu od predstojeće sezone. Ponovo će Pevci igrati u Ligi šampiona, ali žele i da budu konkurentni prvim kandidatima za tron u Premijer ligi - Mančester sitiju, Liverpulu i Čelsiju. Da bi to bilo moguće, Antonio Konte dostavio je nadležnima spisak igrača koje želi u ovom prelaznom roku, a čini se da mu klupsko rukovodstvo redom ostvaruje želje.

Posle Ivana Perišića iz Intera (slobodan igrač), Frejzera Forstera iz Sautemptona (slobodan igrač), Iva Bisume iz Brajtona (29.200.000), Rišarlisona iz Evertona (58.000.000) i Klemena Lenglea iz Barselone (pozajmica), stigao je i dugo čekani Đed Spens iz Midlsbroa.

Izabrane vesti

Odavno je brzonogi desni bek označen kao Konteova želja, a ovog utorka transfer je i ozvaničen. Mladi reprezentativac Engleske, po pisanju Skaj sporta, među Pevce dolazi za oko 15.000.000 evra, s tim da bi Midlsbro mogao da dobije i dodatnih 8.000.000 kroz bonuse.

Spens je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe odličnim igrama na pozajmici u Notingem Forestu. Posebno se isticao brzinom, a upisao je pet asistencija i dao dva gola u 42 nastupa u Čempionšipu. Pominjalo se da ga žele i Bajern Minhen, Borusija Dortmund, RB Lajpcig, Bajer Leverkuzen i Arsenal, ali je on izabrao Totenhem.

Notingem Forestu pomogao je da se kroz plej-of domogne Premijer lige, a sada će pokušati da se dokaže i na velikoj sceni u dresu Totenhema.



tagovi

TotenhemĐed SpensLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara