Komentari na vest

Zvanično: Imamo treći najskuplji transfer zime, Liverpul bacio sve karte na raspucanog Kolumbijca

N

Ne vredi

pre preko 2 godine

Taj ni 10 m evra. Ko je gledao Kolumbija zadnjih 5 utakmica zna o čemu se radi
M

Mgk

pre preko 2 godine

Tako su isto pricali i za Zotu, Salah je bio one season wonder, a sada su njih dvojica prvi na listi strelaca. Klop retko masi, a ovaj igrac je strasan potencijal. Za dve godine ce vredeti preko 100 miliona, a ti se mozda tada setis mog komentara. Zivi bili pa videli...
c

comi111

pre preko 2 godine

Masina. Jos u klub za koji navijam od malih nogu, pored naseg kluba. Fantasticno pojacanje. Mane sad da te vidim, za one slabe igre u poslednjih 1 ipo dana.
Z

Zoran91

pre preko 2 godine

Kako raste ovaj Vlahovicev transfer ko hleb sa dosta kvasca preko noći, ako ovako nastavi za koji dan će premašiti 100 mil €.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Fantastično pojačanje, Dijaz je idealan za Liverpul! Zota će više da igra centralno, Klop ima mnogo više opcija, 433 standardno a i 4231 da igra sa Firminom iza napadača. Skinuce veliki teret sa ledja Salaha i Manea. Nema šta, da bi konkurisali sa Sitijem moraju imati bar dve dobre opcije na svakoj poziciji bukvalno.
P

Pl

pre preko 2 godine

Sirotinja...

RossoneroVero

pre preko 2 godine

Rade Krunić njet policja! Rade Krunić njet Serbijot! Rade Krunić Bosančeros!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Otkud ovo, zna se da Klop ne trosi pare. Sad ce njihovi navijaci objasmiti da su to pare od Toresovog transfera u Celzi..
D

Djaja

pre preko 2 godine

Ne mogu ti "objasmiti", ali mogu objasniti. Liverpul je letos doveo samo Konatea, koji je kupljen parama od prodaje Grujića, Brustera, Šaćirija. Sad je kupljen Dijaz. A kao i svaki veći klub, Liverpul ima pare od sponzora. A pošto su vlasnici Liverpula škrti Amerikanci, koji su ujedino i vlasnici bejzbol kluba, u koji ulažu deset puta više nego u Liverpul, ipak su se otvorili za Dijazov transfer. E sad, Liverpul će pare od kupovine Dijaza da vrati prodajom verovatno Minamina i Origija, tako da će opet biti na nuli. A gde su otišle pare od osvajanja Premijer Lige, Lige šampiona, to ne znam... U Liverpul sigurno nisu...
G

Gost999

pre preko 2 godine

Slova m i n se nalaze jedno pored drugog, tako da ne treba biti sarkastican i nesto izigravati sa "objasmiti" ili objasniti. Ja to znam sve, samo tako manje vise svi rade. Pogotovo ovi najveci, imaju pare od sponzora, PL, LS, izlaznih transfera i vlasnika i jos vjerovatno mali milion prihoda. Medjutim, po internetu citam navijace Liverpula sa svih strana svijeta koji uporno vrte pricu da svi trose milijarde, a samo jadni Klop ne trosi, nema novca i sl, a vidimo da itekakooo ima. Ogromne pare za igraca koji sigurno makar na pocetku nece biti standardan zbog Manea i Salaha.. Da ne govorimo o 80 i kusur miliona bacenih na vjecite rezerve i povredjene Keitu i Cemberlejna.. Poenta je da vam je prica i kukanje smijesna, nista vise.
G

Gost79

pre preko 2 godine

Ali da Luka Dinj i Vud drže 4. i 5. mesto najskupljih transfera ove zime.....tragedija....
T

TiP

pre preko 2 godine

Znaci neko na leto odlazi Mane ili Salah.
З

Значи не одлази

pre preko 2 godine

Нико само једна опција више у нападу у систему 433 или 4231
R

Realno !!

pre preko 2 godine

Prevara !!! Opet Mendeš menadžer dominira sa svojim klijentima. Vreme će pokazati.
B

Bolje da su

pre preko 2 godine

Doveli jos nekog štopera..iskr osim Van Dijka, ni Matip ni Konate ni Joe nisu world class štoperi. Doduše ajd pred Konateom je vreme
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Klop će da ga ubaci u sistem da napravi ratnika.
M

Maestro

pre preko 2 godine

Ovo u prevodu znaci da vrlo verovatno na kraju sezone odlazi ove sezone dosta los Sadio Mane.
T

Takoje

pre preko 2 godine

E sad nek igraju sa 5 krilnih napadača.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Bukvalno, likovi nemaju centarfora pravog a razbacuju se na krilne napadače, pritom nedokazane.
G

Gostens

pre preko 2 godine

do sad nismo ni znali ko je ovaj
m

mogi8

pre preko 2 godine

verovatno samo ti