Zvanično: Ken prešao u PSŽ bez opcije otkupa

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.10.20. | 22:08

Italijan pojačao konkurenciju u napadu

Atomski napad Pari Sen Žermena sa Nejmarom, Mbapeom i Ikardijem je pojačan još jednim zanimljivim imenom.

Pari Sen Žermen je večeras potvrdio dolazak Mojzea Kena iz Evertona. Italijanski napadač je došao na pozajmicu do kraja sezone, a interesantno je da PSŽ nema opciju da ga otkupi sledećeg leta. U Evertonu ne računaju na Kena ove sezone, ali vide u njemu potencijal za budućnost i ne žele tek tako da ga izgube.

Izabrane vesti

On je prošlog leta stigao u Everton kao veliko pojačanje Pari Sen Žermena iz Juventusa za 27.500.000 evra ali je ostavio loš utisak u prvoj sezoni na Ostrvu. Dao je samo dva gola za Karamele na 27 utakmicu u Premijer ligi i izgubio poverenje Karla Anćelotija koji mu je od početka ove sezone dao samo 13 minuta u prvenstvu i dva meča u Liga kupu.

Bilo je jasno da Ken nije u planovima slavnog zemljaka, a pominjala se i opcija povratka u Juventus na pozajmicu. Međutim, Juve nije želeo da plaća njegovu visoku platu od 3.000.000 evra neto i agent Mino Rajola ga je “udomio” u Pari Sen Žermen sa kojim tesno sarađuje već godinama. PSŽ je posle odlazaka Kavanija i Čupa Motinga tražio napadača koji će biti alternativa Ikardiju pa su se odlučili za Kena. Makar na godinu dana, a možda sledećeg leta spremaju neko ozbiljnije pojačanje. 


tagovi

Mojze KenLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara