Zvanično: Kolumbijski Kante u Zenitu

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.19. | 21:09

Prošao je medicinske preglede i priključio se ekipi Sergeja Semaka

Prelazni rok u većem delu Evrope je završen, ali u Rusiji pijaca i dalje traje. Zenit je to iskoristio pa je večeras doveo Vilmara Bariosa koga zovu i Kolumbijski Kante, iako je po konstituciji malo viši od sjajnog Francuza.

Nikakvi zvanični podaci nisu dostupni, a pisalo se da je Barios plaćen 15.000.000 evra, te da je moguće da će Boka zaraditi još 2.000.000 na ime bonusa.

Izabrane vesti

Reprezentativac Kolumbije je bio jedan od najboljih igrača Boke Juniors prošle sezone, a sada je potpisao za Zenit na četiri i po godine. Suštinski je došao kao zamena za Leandra Paredesa koji je za 47.000.000 evra otišao u Pari Sen Žermen.

Barios je dobrim igrama privukao pažnju na sebe, a Roma je najviše zagrizla da ga dovede u svoje redove ove zime, međutim Zenit je bio brži. Možda baš zbog novca koji je u kasu stigao od prodaje Paredesa. Bilo je dosta "natezanja", a na kraju je Zenit uspeo da ga privoli da dođe u Sankt Peterburg. Samo se čekalo ozvaničenje ugovora i - evo ga večeras.

Kolumbijac je doputovao u Španiju i bavio lekarske preglede u Barseloni, a potom se priključio ekipi Zenita koja se nalazi na zimskim pripremama u Mursiji.

Očekuje se da Zenit dovede i Sardara Azmuna iz Rubina. Navodno je i taj posao pri kraju, samo se čeka ozvaničenje. On je bio blizu Vulverheptona, ali izgleda da je Zenit rešio da sa njim nema šale ove zime. Koga nacilja - njega i dovede.

Foto: ZenitFC


tagovi

Vilmar BariosZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara