Luis Murijel
Luis Murijel

ZVANIČNO: Murijel u Firenci umesto u Milanu

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.01.19. | 17:08

Na pozajmicu sa pravom otkupa

Dva dana pre Nove godine Apenini su brujali o dolasku Luisa Murijela u Milano. Prvog dana 2019. već očekivani demanti: Kolumbijac je promenio pravac i završio u Firenci! Na sajtu Fjorentine i zvanično je potvrđeno – Murijel je novi napadač Viole.

U pitanju je šestomesečna pozajmica sa pravom otkupa. Finansijski detalji se malo razlikuju od izvora do izvora, ali prema poslednjim informacijama Fjorentina će Sevilji na ime pozajmice uplatiti 1.000.000 evra, a ako bude želela da 27-godišnjeg napadača zadrži na stadionu “Artemio Franki“ moraće da doda još 12.000.000.

Izabrane vesti

Milan će nastaviti potragu za napadačem. Čim je procurela infromacija da će Murijel ipak u Firencu proširila se i glasina da su se Rosoneri okrenuli Sautemptonovom Manolu Gabijadiniju na koga motri i Betis. Sada se šuška i o Rodrigu de Paulu iz Udinezea, pa i Violinom Marku Pjaci. Utisak je da im je premija već izmakla iz ruku.

Što se tiče Fjorentine, u Toskani još traže vezistu. Poslednjih dana pominjao se i Nemanja Radoja s tim da se sada više priča da će nekadašnji zadnji vezni Vojvodine u Aston Vilu.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Luis Murijel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara