Zvanično: Ndombele u Napoliju

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.08.22. | 18:51

Reprezentativac Francuske stigao podno Vezuva na jednogodišnju pozajmicu

Posle Đovanija "Čolita" Simeonea, Napoli je u kratkom vremenskom roku ozvaničio angažovanje još jednog igrača. Iz Totenhema je na godinu dana pozajmljen Tangi Ndombele u poslu vrednom 1.000.000 evra, ali ukoliko budu želeli da otkupe francuskog vezistu po završetku sezone, Napolitanci će morati da plate 30 puta veću sumu.

Ndombele je doveden da zameni Fabijana Ruiza koji se nalazi pred transferom u Pari Sen Žermen, a kako nije u planovima Antonija Kontea, londonski klub brzo je postigao dogovor o novoj pozajmici francuskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Iako je 2019. plaćen čak 60.000.000 evra Lionu, Ndombele se nije naigrao u dresu Pevaca. Prve dve sezone je imao zapaženu minutažu, ali je onda izgubio mesto startera, pa se prošle zime vratio u Francusku na pozajmicu upravo Lionu. Nada se iskusni vezista da će u Italiji uspeti da se vrati u nekadašnju formu i izbori za poziv na Didijea Dešana na Svetsko prvenstvo u Kataru. Poslednji put deo reprezentacije aktuelnih svetskih prvaka bio je u martu prošle godine, a ukupno je sakupio sedam nastupa za Trikolore.

Dolaskom Ndombelea Napoli nije završio prelazni rok, pošto je Spaleti želi da mu se dovede i mladi napadač Sasuola, Đakomo Raspadori.



tagovi

Tangi NdombeleNapoliLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara