{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

ZVANIČNO: Račić u Valensiji, otkupna klauzula 100.000.000 evra!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 66
Sada je stvarno gotovo
ZVANIČNO: Račić u Valensiji, otkupna klauzula 100.000.000 evra!
Uroš Račić s agentom Vladom Gluščevićem

Na stranicama portala MOZZART Sport mogli ste ekskluzivno da pročitate najavu transfera, a sada je i zvanično - Uroš Račić je novi fudbaler Valensije!

Bilo je samo pitanje trenutka kada će kompletan posao biti zvanično obavljen, a Valensija je u sredu popodne javnost obavestila da je dojučerašnji fudbaler Crvene zvezde zadužio opremu i da se za klub vezao do juna 2022. godine. 

Uroš Račić, braća Vlada i Igor Gluščević i predstavnik Valensije
Uroš Račić, braća Vlada i Igor Gluščević i predstavnik Valensije

Račić je u utorak obavio sve potrebne medicinske preglede, a danas je tokom dana završena kompletna papirologija u prisustvu mladog fudbalera i njegovog agenta Vlade Gluščevića. Kako je otkriveno, Račićeva otkupna klauzula biće 100.000.000 evropskih novčanica!
"Uroša dovode ga kao zalog za budućnost, trener i svi u klubu su veoma srećni sto se opredelio za Valensiju jer je poslednjih sati pre nego što je odlučio da to bude Španija bilo napeto. Klubovi su počeli da licitiraju sa cenom i uslovima, ali kažem - Uroš je prelomio ne samo zbog toga sto je Valensija bila najzvučnije ime, već zato što dolazi u klub koji ima najmlađu ekipu u Španiji i svi u klubu veruju u njega. Imaće lepu budućnost i uslove za adaptaciju na fudbal, koji mu odgovara u potpunosti", rekao je Vlada Gluščević za MOZZART Sport.

Uroš Račić na lekarskim pregledima
Uroš Račić na medicinskim pregledima

Mada nije zvanično otkriveno, iz Valensije su prethodnih dana stizale informacije da će Crvena zvezda na ime transfera dobiti oko 2.000.000 evra, plus još 20 odsto od naredne prodaje. Račić bi od Valensije na godišnjem nivou trebalo da inkasira oko 750.000 evra. 

Račićeva konkurencija na sredini terena u narednoj sezoni biće nedavno otkupljeni Žofri Kondogbija, te kapiten Dani Pareho, januarsko pojačanje Fransis Kokelan i mladi Karlos Soler. U kombinaciji je i srpski vezista Nemanja Maksimović, koji je na pragu odlaska sa Mestalje.

Valensija će se naredne sezone takmičiti u Ligi šampiona. 

Uroš Račić i Vlada Gluščević

Foto: MOZZART Sport

Najnovije vesti


×