Zvanično: Traore na novom početku kod Mitra

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.08.23. | 20:33

Ugovor na dve godine...

U jednom trenutku izgledalo je kao da je najbliži Milanu. Rosoneri su ozbiljno radili na uparivanju Rafaela Leaa i Adame Traorea, međutim tokom poslednjih dana došlo je do velikog preokreta. Fulam je preuzeo neke konkretne korake i došao do zvučnog, a povh svega besplatnog pojačanja.

Kako je saopštio klub sa Krejven kotidža, Barselonin đak stavio je paraf na dvogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Adama Traore jeste u velikom padu, u prethodne dve sezone postigao je svega četiri i namestio još šest golova na 80 mečeva u svim takmičenjima (igrao za Barselonu šest meseci na pozajmici i za Vulverhempton), međutim u klubu iz Londona očito veruju da mogu da ga vrate stare staze, kada je u dresu Vukova bio jedan od najnezgodnijih igrača za čuvanje.

Pre svega zbog svoje ogromne brzine...

Podsetimo, Traore je u Vulvse stigao pre pet godina iz Mildzbroa za 18.000.000 evra i od tada na 194 meča za engleski klub postigao 14 golova i upisao još 20 asistencija. Prethodno je igrao još za Aston Vilu. Kako rekosmo, ponikao je u katalonskom velikanu.

Adama je bez kluba od 1. jula i tržišna vrednost pala mu je na 10.000.000 evra. Najveću cenu dostizao je tokom 2020, kada su za njega zagrizli bili mnogi veliki klubovi i bili spremni da plate i po 40-50 miliona evra.


tagovi

Adama TraoreLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara