Komentari na vest

Zvanično: Zvezda otkupila Nasera Đigu za 2.250.000 evra u tri rate! Plata oko 400.000

N

Neverovatno

pre 14 dana

Velika zamerka ovom igracu je skok igra.Neverovatno je da ovako korpulentan momak, snazan i jak ovako lose skace i udara loptu glavom.Odraz mu je bas slab.A u 80 posto slucajeva udara loptu glavom kad je vec u paduAko u klubu mogu da mu poprave ove stvari bice nesto od njega.
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

Čim iz fudbala ode Oskar, otići će i ova neformalna grupa nižih operativaca, koja je zajašila Zvezdu, a sa njima će zauvek otići ove neznalice iz Afrike!
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Oskar će otići kada stavi 🔒🔒🔒🔒🔒na tvoj jsd.
D

Dobar posao

pre 15 dana

OTKUPILI GA ZA 2 MIL.A PRODACEMO GA ZA 4-5 ZA GODINU DVE,ZIVI BILI PA VIDELI.
О

Одличан...

pre 15 dana

... посао!
V

Veljko9

pre 15 dana

Odlican defanzivac i jos mlad. Dobar posao zvezde.
P

Pjer

pre 15 dana

Pa ovaj nije za 250 evra...da ste ga doveli iz Bazela pre 10 godina pa ajde ...Bazel nikada gori u istoriji a mi dovodimo nekog Djigu od njih...ma smešno. Dečko je totalno limitiran a na sve to je spor .
D

Don Vito Corleone@GeOs

pre 15 dana

@GeOs – druže, pod kodnim znakom GeOs, tebe još nije probudila surova realnost! Ti i dalje živiš u FM fazonu i sa tolikom posvećenošću i strašću govoriš o izvesnom Đigi, tragikomičnoj kreaturi, sa deficitom fudbalskog znanja, o ličnosti koja dolazi iz kvazi fudbalskog miljea iz Afrike! “Želim da se ovo nije dogodilo u moje vreme”(Frod, iz Gospodara prstenova)!
D

Don Vito Corleone'

pre 15 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Koliko god ti krao moj Nik, koliko god ti krao i ostale Zvezdaške Nikove, koliko god ti prozivao Milojevića i pogotovo Afrikanace, ZAUVEK ĆEŠ OSTATI NAVIJAČ malog jsd kluba ZAUVEK, i sa tom činjenicom ćeš se buditi svako jutro do kraja života. "... ti što nikad nisu tako SJALI, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek KOMŠIJA MALI"
L

Lazarevac 1983

pre 15 dana

Lukovic za njega klasa! Realno
2

2570

pre 15 dana

sjajan igrač, biće prodat za 6 milki.
M

Miole

pre 15 dana

Mogli su dva talentovana domaca mlada igraca osigurati na 5 godina za te pare
J

Jaxyz

pre 15 dana

Zar cena nike bila filsirana i iznosila oko milion evra. Dobro de ako uracunamo inflaciju to je onda to haha
Č

Čudnovato

pre 15 dana

Koja je fora sa ovim Djigom, Gigom, Migom, kako već? Prvo srpsko državljanstvo, sad otkupljivanje za ove pare, a srpski talentovani klinci tavore po nižim ligama. Sve osim menadžerske kombinacije mi je van pameti. Isti djavo je i u Partizanu, samo tamo klub ne vidi baš niti jedan evro, ovde je bar malo drugačija situacija, nešto i zarade.
Z

Zema

pre 15 dana

Imam neki trip da su bacili pare, imam neki triper da razbaćuju sa pare, nije dase samo ja tripujem vidim da su čak i njihovi navijači to provalili. Nemože sa igra stadrdrno u startnu postavi Zvezde i greje klupu a oni plaćaju 2.5 milijona za rezervnog igrača. Dase čovek zapita okle vam novci.
T

Topik

pre 15 dana

Ne vredi ni 250 000 € a kamoli 2 250 000 €
A

ApsolutnoJa

pre 15 dana

Mlad je, sasvim se dobro pokazao za njegove godine, samo moze da napreduje. Ono sto najvise brine je sto ga kasnije necemo nikome prodqti za sumu vecu od 3,4m...Daj Boze da gresim qli nasa transfer politikq je u najmanju ruku cudnq...
O

Ok

pre 14 dana

Navedi mi stranca kog su prodali po potpisanom dobrom ugovoru. Perspektivni stranci idu na zapad. Cak i Bukariju pumpaju cenu. Uzeli neku paru za Nedeljkovica pa brze bolje tal sa menadzerima. Kad vidim Stojica na stadionu stomak mi se okrene. Dobra namera bivseg golmana grobara. Za ove pare su mogli da dovedu dva domaca stopera. Da ima ko da skoci u odbrani. Spajoc i Dragovic su spori i bez skok igre. Ovaj jos gori. Lukovica vratiti obavezno.
N

Nekojeizgleda

pre 15 dana

Placen da pravda odluke uprave. Sve sam bot do bota

VecaBg1971

pre 15 dana

Ne znam sta da kazem za ovo, nije dovoljno igrao da bih mogao da kazem da je pojacanje za nas, posebno u Evropi. Mlad jeste ali to je sve od njegovog kvaliteta. On moze trenutno da bude treci ili cetvrti stoper a mi moramo da se pojacamo pozadi, Dragovic mislima vec otisao, mora neki kvalitet da se dovede na mestu stopera, pored Spajica koji me je prijatno iznenadio, priznajem.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 15 dana

Umesto da šansu dajemo našim klincima a mi forsiramo trećerazredne Afrikance. Dokle više da dovodimo zemljoradnike iz Afrike.
B

BokiUSA

pre 15 dana

Još jedan Afrikanac, koliko ih imamo u klubu, bar 15. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona
B

BokiUSA

pre 15 dana

Mozes da uzimas moj nik koliko zelis ali trupac tvoj text te izdaje.
G

GeOs

pre 15 dana

Definitivno fudbal danas prate ljudi koji apsolutno ne kapiraju taj sport. Kod njih je sve u statistici, ciframa... kao algoritam u FM. Mene ne interwsuje koliko je placen. Imam oci i vidim da covek ima potencijala. Ima 21 godinu. Sta ocekijete od stopera sa 21 godinom ? Da bude Barezi ? Nesta ? Maldini ? Jel vi kapirate da igraci na pozicija stopera najkasnije sazrevaju ? Zasto ? Pa da ste se bavili nekim sportim znali bi zasto. Zato sto pored tehnike koja je potrebna za tu poziciju, potrebno je i citanje igre. I tu se zapravo stoperi razlikuju. I znate, za to je potrebno vreme, da se stekne iskustvo citanja igre. Stoperi sazrevaju od 26-28 godina. U tim godinama kakav si, 90% ces takav biti do kraja karijere. Hajde sada vi, guglajte pa mi kazite gde su igrali i koliko Maldini, Barezi, Nesta, Teri, Vidic, Ferdinand, Kanavaro... kad su imali 21 godinu. Plata i transfer, kako kaze trziste. To se ne tice nas. A to, sto ovde masa njih misli da je ovo FM pa mozes da dovedes bilo koga ako imas novac, batalite ljudi.
D

Don Vito Corleone@GeOs

pre 15 dana

@GeOs – ti si čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno, a neke su baš zabavne! Veoma je zabavna ova tvoja izjava, u ovom tvom kratkom pledoajeu, gde Đigu apostrofiraš kao dobru zalogu za budućnost! Vidi se da si igrao fudbal i to štopera! Hvala Mocartsportu što je objavio tvoj komentar, kojim si nam otvorio oči! Nadam se da ćeš nam ponuditi i još neke nove sadržaje, koji tek treba da postanu legendarni, da postanu deo pop-kulture!
G

GeOs

pre 15 dana

@Don Vito Ok, ne slazes se sa mojim misljenjem. Ako je vec tako, potrudi se da isporucis nesto u komentaru a da to nije jeftini sarkazam. Eto, daj neko misljenje zasto ja nisam u pravu. Prosto je...
P

Pixy

pre 15 dana

Rezultati u Evropi i broj gledalaca u prosečnim utakmicama su najbolji pokazatelji. Da vidimo ove sezone kako će da bude.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 15 dana

Šta znam, meni je ovo korektan potez. Mislim da momku trebaju igre u kontinuitetu i da bi to moglo da bude dobro. Sad da se proslavi titula, pa će Miloje imati vremena da to sve zategne. Ako ode Dragović, mora se juriti štoper njegovog kalibra. Znam da nije lako ali ako mislimo da napreduje i da ne budemo samo puki ičesnici u Evropi, mora tako. Odnosno da se iskešira za dobrog štopera. Biće još izlaznih transfera, tako da se nadam da će moći malo jači transferi na leto.
S

Salesman999

pre 15 dana

Uzasan potez. Covek je hodajuca kiksara, plus spor. Posebno za tolike pare. On i Serif ce nas kostati samo tako u evropi…
B

BokiUSA

pre 15 dana

Mnogo smo igraca dovodili I za vece pare pa nismo izvukli nista. Ti neki nisu cak ni igrali. A do juce bili na platnom spisku. Iskreno mislim da nije los I da ce napredovati. Ima 21 God I definitivno ukoliko se pokaze necemo izgubiti. Neka je sa srecom. I sada da se poradi na odbrani I to dobro. Oba beka I CB I to dobar. Dragovica je pregazilo vreme iskreno...
G

Ggostt

pre 15 dana

Odličan potez.Mlad, ima perspetkivu i najvažnije ima mu da do poda.Da uvežba odbranu visokih lopti i to je to.Bez pardona igrao protiv sitija a gurnut u vatru bukvalno.
g

gemathegreat.

pre 15 dana

Koliko imamo Afrikanaca u klubu, bar 15. Umesto da guramo naše igrače, mi guramo kapitalce iz Afrike.
P

Prti

pre 15 dana

Ali 400k godisnje? Ovaj to nigde ne bi dobio na svetu. Ma ni pola od toga.
y

ymmak

pre 15 dana

Zar stvarno mislis da ce i ovde sve njemu ici ?
Л

Лазарос

pre 15 dana

Само ћу ово рећи, отишао Лековић дошао Ђига!!! Лековић за 5.000.000€ заједно са позајмицом!!! Ђига за 3.000.000 све са позајмицом!!! Искрено, боље да смо Лековића гурали него Ђигу!! Сада ће и Пруцева да продају Хванга, Букарија, Глазера!!!
N

Nemanja8989

pre 15 dana

STRAŠNO…
Z

Zvezda 91

pre 15 dana

Dobar posao, mlad momak i buducnost je pred njim.
G

Grobarski portal

pre 15 dana

Mocart uvek dodaje 20% više kad Zvezda kupuje igrača u odnosu na sve ostale medije.
P

Perinco

pre 15 dana

Ne dodaje Mozzart,dodaje Terza madjija!Pa nije prvi put!?
s

srka

pre 15 dana

Logičan potez Uprave kluba. Nisu to velike pare, a to je igrač koji se već privikao na klub, može da igra na svim pozicijama u odbrani, po fizikalijama, gibkosti i skočnosti, možda čak i zadnjeg veznog. Spajić sigurno ostaje. Videćemo šta će biti sa Dragovićem. Ako ostane i on, plus Milunović po potrebi, to bi bila već sad kompletirana defanzivna linija. Biće tu još promena i rano je za neke definitivne prognoze kako će tim izgledati naredne sezone. Ivanić, Rodić, Kataji, Kanga i još neki igrači su dosta dugo tu. Pitanje je kolika je njihova želja da nastave dalje sa Zvezdom. Mada mislim da nijedan od njih ne može naći bolji klub i sredinu od Zvezde. Ne verujem da će biti nekih značajnih ponuda za ove igrače. Čudi me da niko ne pokazuje interesovanje, na primer za Ivanića, pa ni za Kangu, ili nisam dovoljno dobro informisan. Uglavnom, mislim da će kostur ekipe ostati na okupu, a da će Milojević znati da popuni na pravi način neka mesta, ako se ukaže potreba za tim. U njega imam apsolutno poverenje i uopšte ne sumnjam ni u jednu odluku, koju on bude doneo.

Sasa Klapcic

pre 15 dana

Užas😵‍💫😵‍💫😵‍💫
c

cv

pre 15 dana

opet ce biti mnogo stranaca znaci opet ne gledljivo
L

Levi bek

pre 15 dana

Oh Boze… Ovo je stvarno cirkus
G

Goust

pre 15 dana

Bravo!!!
G

Golst

pre 15 dana

Djiga Mova xD
Ц

Црни

pre 15 dana

Требао се прво решити статус Драговића па онда видјети што са Ђигом. Овако мислим да смо могли боље проћи за ове паре и оволику плату.
d

djovani

pre 15 dana

Decko ima 21 godinu, bice on top stoper
I

Iz sljivika

pre 15 dana

Odličan potez. A vi koji se pozivate na to gde je i koliko igrao pre Zvezde pogledajte mu krštenicu. Vi bi nekog od 28 godina koji je igrao u Realu, Liverpulu ili Bajernu standardno, naosvajao se trofeja pa sad iz ljubavi dolazi u Zvezdu. Hoćeš... Samo mladi igrači mogu da se dovode a da su perspektivni, i to druga, treća klasa. Kod takvih se često desi i da se fudbalski razviju bolje od onih koji su bili veći talenti. Điga ima potencijal, sticao je iskustvo, još da Milojević nije ziheraš do sada bi se ustalio u prvom timu, imao kontinuitet što je jako bitno. Ali glavu dajem da se ni sledeće sezone neće naigrati kod ovog. I njemu će upropastiti karijeru i prodati nekome bud zašto.
N

Nije mi zasto

pre 15 dana

Ne svidja mi se ovaj Djiga. Nije ostar i pozrtvovan, ne uklizava, ne ume da se postavi, nesiguran, nije se pokazao na medjunarodnim utakmicama. Zar sve to ne vide nazovi strucnjaci?
T

Ti veliki

pre 15 dana

stručnjak vidiš ....
D

Don Vito Corleone'

pre 15 dana

FK Crvena Zvezda 35 titula šampiona Srbije, FK partizan 27 titula šampiona Srbije. KK Crvena Zvezda 24 titule šampiona Srbije, KK partizan 21 titula šampiona Srbije. FK Crvena Zvezda 7 titula u nizu, KK Crvena Zvezda 9 titula u nizu. Pa se posle čudite zato što muke vise na vestima o Zvezdi, i zato što kradu Zvezdaške Nikove, i zato što onaj mali ubačeni provokator proziva svaki dan Afrikance. Klub koji drži 2 Svetska rekorda, 31 godinu bez titule u košarci, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona u fudbalu. Apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije.
T

Tiza

pre 15 dana

Bravo, bravo, bravo Điga,hej,hej,hej Điga,hej,hej,hej
h

halo

pre 15 dana

Za grejača klupe džaba.
D

Dragooo

pre 15 dana

Ajd ovako. Pustite trenera da radi svoj posao. Vjerovatno ce Djiga i Spajic biti u tandemu ako ode Dragovic. Treba nam mlad i brz stoper i dobar u skoku. Nadam se da ce biti dobar.
T

Tarantula

pre 15 dana

Ako ovaj bude igrao sa Spajićem,tragedija je blaga reč šta nam sledi.I Spajić bi trebao da bude 3 štoper na nekim ozbiljnijim utakmicama,a ne ovaj što visi u svakom duelu a glavom udari loptu jednom u 10 duela.
M

Mutommbo

pre 15 dana

Iako me često uplaši nekim njegovim potezima i uliva mi nesigurnost, dečko je dosta dobar na svojoj poziciji. Uprsvo je donar koliko ponekad nespretno izgleda. Ali njegova uloga nije da izgleda kao gospodin na terenu, već da bude od koristi. Dobar je ovo potez. Malo je tako brzih i okretnih štopera, uz to ima i dobar skok i duel igru. Mislio sam da će u LŠ da ispada kao iz voza, ali se dobro snalazio.
R

Raša P

pre 15 dana

Odličan posao!!!
C

Czz

pre 15 dana

Ovi se sprdaju sa nama. Pa mozda jedini koji je trebao da ode.. aj da vas vidim sad za Hvana
Z

Zema

pre 15 dana

Plaćaju 2.5 milijona za igrača koji nije mogo da igra u Basel ni u Feancusku drugoj ligu. Nemože ni ovde sa igra, plaćaju ga da sedi na klupu. Znaju dase razbacuju sa pare kada im bankomat daju kad god huću
J

Jao brate

pre 15 dana

škola kuka za tebe!!
N

Nenad1246

pre 15 dana

Sledeće sezone cela naša startna postava biće Afrikanci. Na leto očekujem da dovedemo još 4-5 kapitalaca iz Afrike. Sa takvim Afrikancima galaktikosima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona.
D

Dragoo

pre 15 dana

Ajd idi se lijevi čoveče na svakoj vijesti o Zvezdi si sa istim komentarom.
K

Kako bre

pre 15 dana

ti ne dosadi svakog dana isto da pišeš,može sendvič?
O

Ovaj

pre 15 dana

Će za godinu otići, 8 mil. minimum, a vi se smejte.
X

Xrtv

pre 15 dana

Za 8 mil iz ove "Zvezda-Partizan" lige? Haha, pa gde zivis ti covece?
@

@Hrtv,tv.

pre 15 dana

E živim u realnosti, kao i prošli transferi, Zvezda je digla lestvicu, nema više smešnih transfera, minimum su 7,8,mil.A vi se tešite glupostima. To je tako.
M

Mek

pre 15 dana

Koji prosli transferi?! Ima ste tri ozbiljna transfera u poslednjih 5 godina. Dva igraca napravio Bahar i Erakovic koji je guran bagerom..
M

MrkMlnkvc

pre 15 dana

@Nenad1246 Ja nisam, ali i ovi koji jesu su morali da prođu istu proceduru kao i ja. Znam to jer ih poznajem nekoliko. Jedan se skoro deset godina razvlačio sa papirima i na kraju kad je završio karijeru otišao da vozi kamion da bi preko toga lakše dobio stalni boravak. Ne radi se tu o tome ko se čime bavi, nego koja procedura mora da se ispoštuje da bi postao državljanin neke zemlje. I naši fudbaleri igraju u inostranstvu, pa nisu svi redom dobijali strane pasoše.
N

Nenad1246

pre 15 dana

Postoji u našem zakonu i za ubrzana dobijanja poput sportista i rusa i pounatih ličnosti tako da ono opusti se po zakonu je i takve zakone imaju svi. Dobio bi i ti da ti je kanadski Terzić zatražio od Kanade ili njihov Žeks. Na kraju krajeva ti porediš dve različite zemlje u jednu svi žele da se nasele,a iz jedne svi žele da se odsele. Šta misliš koja će imati stroži zakon za migraciju? Mene čudi sa obzirom kojom brzinom nam se smanjuje populacija da nismo počeli da nudimo svakom ko dođe na našu granicu.
r

reb8888

pre 15 dana

...prodas babica za 1 milion a kupis djigu za 2.25...nisam strucnjak ali mi nikako ne deluje kao dobra odluka kluba, vreme ce pokazati...
K

Kimmi

pre 15 dana

Mislim, ok, ali Babić je u dva navrata bio tu i izgledao prilično neuvjerljivo. Nije da nije dobijao šanse, jednostavno ne može da igra (ili barem tada nije mogao) u ekipi sa visoko postavljenom odabranom.
R

Robert Lewandowski

pre 15 dana

Tako je bre, Djiga Srbenda je veoma važan za igru Cz!
g

gost77

pre 15 dana

rupa, koliki je moj deo. ovaj mali u viljarealu duplo bolji od ovog mucenika koji kiksa svaku utakmicu a u omladinskom pogonu sigurno imamo tuce ovakvih a za 2mil mogli su dovedu nekog ozbiljnog i da mu daju platu za 2/3 god ako stvarno misle da igramo ligu sampiona ili ligu uefa
i

ivangaryy

pre 15 dana

lekovic je dibar jednom viljarealu, babic spartaku iz moskve i reprezentaciji samo zvezdi nisu dobri, ko zna mozda razvijamo buduceg reprezentivca, radimo isto sto i glodari u kosarci
G

Gost1298

pre 15 dana

Leković nije ni privirio u prvi tim Viljareala!! Igra za 2 tim ,videćemo da li će ga otkupiti za 4 miliona,ako ga ne otkupe i vrate u Zvezdu da li ćeš biti sretan ako nam se vrati jer su procenili da ne vredi 4 miliona a mlad je ? Babić igra za 3x više para u Moskvi i nema baš nikakve veze sa Zvezdom.
S

SIoba

pre 15 dana

Šta znam, meni lično se iskreno sviđa kao igrač i verujem da može da bude "baš dobar". Kada pogledamo koliko je Ndiaye navodno plaćen onda mi je ova cena za Đigu taman ali iskreno, po meni bi trebalo da je malo jeftiniji, 1,3m-1,5m recimo...
G

Gostgost

pre 15 dana

Iz kategorije #nijesedesilo. Opet izmuzavanje para iz Zvezde. Plaćen je plafon 500k. Plata je posebna priča, ko zna koliko o nje vraća. Sve u svemu, fantastičan rad uprave za džepove određenih ljudi. Inače, interesantno kako se za Zvezdine igrače uvek zna sve u dinar, a za Partizanove saznamo koliko su preplaćeni tek kad tuže klub.
9

91919

pre 15 dana

pa nije 75. godina da vi tako zamisljate poslkvanje u modernom fudbalu, ovde jedino sto moze terza da se utali je deo od para koji ide menadzeru a to je sitno i mozda od plate igraca.. a ostala prica je smesna..
D

Dejoooo

pre 15 dana

Velis 500hiljada.Danas u sestoj ligi za mladog igraca toliko izdvajaju.
@

@

pre 14 dana

Pa iznos je upravo toliki da bi se Terza talio. Dzaja ih sve poducio kako treba. Kad se setim kako je sebi stvorio zivot iz snova bez dana skole. U ovoj zemlji su to glavne predispozicije za biznis.
P

Prizrenac kao Vazura

pre 15 dana

Neće Mozart, ja ću. Natho ima platu tačno 650000 za godinu, plus bonusi za golove i plasman, a Evropa klizno. Marković 420000, Saldanji povećana na 725000, plus bonusi za svaki gol i plasman Jovanoviću povećana na 390000. Eto, ostali manje.
G

Gostgost

pre 15 dana

Ja sam prilično siguran da su te sume mnogo veće u Partizanu. A razlog zašto mislim to je taj što je mali Jović imao skoro milion godišnje. Ako je on imao skoro MILION, koje su šanse da Natho, Saldanja, Jovanović, imaju manje? Nema teoretske šanse.
R

Raky

pre 15 dana

A šta je tu vest? Ovde se radi o crvenoj petokraci i o kupovini igrača. Šta te sada toliko boli d amoras pisati o Partizanu???
J

Jedno sigurno

pre 15 dana

odma koliko je plaćen,kolika mu je plata i sve podatke do krvne grupe...samo ću se nasmejati.
z

zaks

pre 15 dana

Ne mogu da shvatim i nikada neću moći zašto se u sportskim vijestima objavljuje za koliko je ko novca doveden i kolika je plata nekog igrača, u bilo kojem sportu.To nisu sportske vijesti.Dovoljno je objaviti kada neko potpiše i na koji period, sve ostalo je stvar klubova jer nijedan novinar ne zna tačne podatke o finansijama nekog kluba niti će ikada saznati i ovo samo pišete bez veze.
D

D90

pre 15 dana

To može u klubovima u koji se ne finansiraju iz džepova gradjana dve naše mezimice su n grbači naroda 50 godina
K

Kimmi

pre 15 dana

Očekivana i dobra odluka, iako sigurno nosi i rizik zbog cijene. Djiga ima talenta, mora još dosta da radi ali svakako vrijedi rizikovati s takvim igračem.
K

Kako pasoš?

pre 15 dana

Pa koliko je on u zvezdi,6 meseci??
о

овај ђига

pre 15 dana

је јефтинији од де медине који греје клупу вазури
0

090

pre 15 dana

TERZINA KOMBINACIJA..SMESAN LIK NE IGRA NI U PRVENSTVU
C

Cupin

pre 15 dana

Stace nam on?
S

Sega89

pre 15 dana

Umesto da je data šansa našem detetu Lekoviću da uči uz Dragovića,Leković je poslat na pozjamicu a doveden Djiga…ovim potezom znači da se Leković prodaje a Djiga je jos jedna u moru kombinacija ljudi koji vode Zvezdu…
D

Dragoo

pre 15 dana

Lekovic dosta izgleda tromo, nije okretan, startan.
m

mile b

pre 15 dana

pisao sam da je stavljanje ovog duleka utim zločin.Setite se penala u lš kako vuče igrača za dres u kaznenom prostoru.Ovo je klasična prevara i taljenje.
A

Asad

pre 15 dana

Svi imaju platu osim Željka, crni Željko za bonove radi
M

MrkMlnkvc

pre 15 dana

Sve je to OK što su oni doveli pojačanje. Nije problem ni cena, ima potencijal da bude dobar igrač, ali je sramota za Srbiju kao državu da tako deli državljanstva kome stigne, samo da bi Zvezda ili Partizan imali pravo na još jednog stranca u timu. Ja sam da bih dobio kanadsko državljanstvo morao da provedem određeni broj dana u zemlji (svaki dan u kom nisam zgazio na tlo Kanade mi se nije računao i ako sam sve vreme prijavljen tu i plaćam porez, znači svaki godišnji odmor ili poslovno putovanje se ne računa), da položim test iz engleskog jezika u četiri kategorije (pisanje, čitanje, slušanje i konverzacija), da položim test iz poznavanja Kanade, od istorije do političkog uređenja i geografije i imao još par intervjua. Điga dobio državljanstvo Srbije posle šest meseci dok je još bio na pozajmici. Na kraju svega toga on sad još spada u kategoriju bonus igrača, a nema pravo igranja za Srbiju, odnosno, već igra za reprezentaciju Burkine Faso. Sve ja razumem, više ciljeve, razvijanje klubova i povećavanje njihovih šansi u evropskim takmičenjima, samim tim i povećanje njihovih prihoda, ali što je mnogo, mnogo je. Pa ispadamo smešni. Kako koji stranac dođe u Partizan ili Zvezdu, tako mu daju državljanstvo.
N

Nenad1246

pre 15 dana

A jesi ti fudbaler? Nisi? Šta onda porediš babe i žabe.
M

Ma šta

pre 15 dana

nam napriča?
k

kivPro

pre 15 dana

i najgore od svega sto imas vesele ljude koji zive po 10 plus godina u nasoj zemlji, udati/ozenjeni za nase ljude i za…ju ih za drzavljanstvo. Bruka
D

Dvoglavi arapin

pre 15 dana

Ne priznajem Nasera dok ne dovedu i Jasera Arafata jer sto kaze nas narod nema borbe nema rata bez Jasera Arafata.
N

NR

pre 15 dana

Puni love a slepine na rate placaju.
N

Nenad1246

pre 15 dana

Veze ti nemaš sa poslovanjem.
N

Nenad1246

pre 15 dana

Da pojasnim ako ti neko da bez kamate ili minimalnu kamatu uvek plaćaj na rate bez obzira što imaš da iskeširaš.
V

Vanja Drkusic

pre 15 dana

Zar nije bolje bilo dovesti za te pare slovenackog reprezentativca Vanju Drkusica? Fale oba beka, Zadnji Vezni i Krilo (Ukoliko Bukari ode)
O

Ok

pre 14 dana

Sto se tice desnog beka Mimovic je bingo. Dovodjenje Italijana, Brazilaca se pokazalo kao bacanje para. Momak treba da igra jer ima sve u odnosu na Micka koji je spor i meta isto kao Rodic. Klinci ih pretrcavaju. Spajic i Dragovic ne mogu zajedno. Treba bar jedan skakac.
L

Lol3

pre 15 dana

Ovog igraca smo uigravali u LS. Drugu utakmicu za Zvezdu je odigrao u Mancesteru. Ima da nam dodju glave Terzine kombinacije..
e

etooo

pre 15 dana

za te pare je mogao da se dovede iskusni igrac kvaliteta za LS, koji bi nam doneo Ligu sampiona ali uprava je slepa i ne razmislja ni o cemu, u derbiju jadni jsd nam je davao po dva gola...
K

Kog bre

pre 15 dana

igrača za te pare?vidiš koliko se plaćaju transveri na sve strane sveta?
G

Gost1107

pre 15 dana

Odličan posao,u 3 rate ,odličan mlad igrač za štopera njegove visine vrlo brz ,može puno da napreduje.Navikao se na Zvezdu ,već igrao LŠ tako da će njegova cena samo da raste. Znam da će mnogi pljuvati Marina za ovo ali ako pogledate igrače koje je doveo svi su pojačanja osim Kulibalija koji nije imao pojma. Mislim da će Điga kada bude bude odlazio vredeti 10 miliona eura.
s

sagraria

pre 15 dana

bukvalno bacanje para na ovog crnca, smesan kvalitet

Zvezda ispred svih!

pre 15 dana

Hm, krajnje sumnjivo...
N

Ne znam sta

pre 15 dana

Da kazem das Lekovica na pozajmicu jedinog levonogog stopera u Viljareal za 4 mil a decko bi 90% igrao kod bahara LS makar tri utakmice i vredeo bi min 5mil a bio bi bolji od Rode ili Degeneka, Micka kao treci stoper, uz to imas dete od 17 godina koje je odlicno i koje trebas uz Dragovica da guras makar u domacem prvenstvu....
d

djape11

pre 15 dana

Dobar potez.
d

dejang12

pre 15 dana

Ako napreduje tehnicki i da bude odgovorniji sa ovim predispozicijama moze biti vrhunski stoper.
e

e to je to

pre 15 dana

znaci odbrana ce nam biti krs kao i cele ove sezone
B

Bojan767

pre 15 dana

Apsolutno nerazumna odluka .Ogroman iznos za nedokazanog odbrambenog igraca.Ovo je neka sumnjiva kombinacija.Za ovaj novac se mogao dovesti ozbiljan igrac,a nedostaju bekovi,zadnji vezni i napadac.
D

Duduk

pre 15 dana

Suvi prosek. Bacanje para,nije za Zvezdu
z

zaks

pre 15 dana

A da ga nisu otkupili opet bi negativno komentarisao.
J

Junker

pre 15 dana

Svaki naslov ikad vezan za clanove SD CZV ima deo gde pise odmah i plata. S druge strane, nikad u istoriji nismo culi bilo ciju platu iz JSD, cak neki i nemaju ugovor vec igraju na rec pa posle cekaju da se produzi ta “rec” po novim uslovima, malo skupljim.
p

pupi

pre 15 dana

Tvoj problem je što veruješ u sve što se napiše. Braća Grim su za Terzića amateri.
P

PLATA SE ZNA

pre 15 dana

Odmah a u komsiluku nista! SRAMOTA za mozzart.
b

bolest..

pre 15 dana

za svakog igraca zvezde znate tacno platu i sve za jsd nista, ima li kraja vasem bezobrazluku?
d

dzonn

pre 15 dana

Da, sigurno je to tačna i prava plata i sigurno lice sa poternice ne bi slagao kolike su plate. Gluplji ste nego što sam mislio