Zvanično: Zvezda u Austriji ima pet provera

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.19. | 17:58

Prvi protivnik Vindišgarsten, poslednji Blau Vajs

Fudbaleri Crvene zvezde će na pripremama u Austriji odigrati pet prijateljskih mečeva, a u ovom trenutku je poznato ime četiri rivala. To su Vindišgarsten, Apolon, Zenit i Blau Vajs.

Izabranici Vladana Milojevića put baze u Vindišgarstenu kreću u ponedeljak, a već dva dana kasnije odigraće meč sa istoimenim niželigašem. Drugi meč u Austriji srpski šampion će odigrati 22. juna, a ime protivnika zavisiće od ihoda žreba kvalifikacija za Ligu šampiona (18. jul), odnosno protivnika sa kojim će crveno-beli prvo odmeriti snage.

Izabrane vesti

Treća i četvrta provera će biti ujedno i najozbiljnije u letnjem pripremnom periodu. Za 25. jun zakazana je provera protiv kiparskog Apolona, dok četiri dana kasnije sledi putovanje u Salcburg i okršaj sa Zenitom na dobro poznatoj Red Bul Areni. To će ujedno biti i okrašaj koji će navijači Crvene zvezde čekati sa velikim nestrpljenjem.

Generalna proba pred start kvalifikacija (9. ili 10. jul), zakazana je za 1. jul, a tada će protivnik biti austrijski drugoligaš Blau Vajs. Tada bi crveno-beli morali da budu na optimalnom nivou forme, kako bi se prva dva kola kvalifikacija prebrodila bez većih problema.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara