Zvezda bez obeštećenja pustila Vujadina na Kipar

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.19. | 12:57

Crveno-beli imaju 50 odsto od narednog transfera bivšeg kapitena

Počelo je sve opipavanjem pulsa, nastavilo se konkretnim pregovorima, a završilo se kompletiranjem transfera. Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić nastaviće karijeru u kiparskom APOEL-u.

Ostalo je da se u toku dana i zvanično potpiše dokument o sporazumu srpskog i kiparskog vicešampiona. Izvesno je već sada da se rukovodstvo Crvene zvezde odlučilo da iskusnog štopera pusti bez obeštećenja u redove tima iz Nikozije. Crveno-beli će imati 50 odsto od naredne prodaje Vujadina Savića.

Izabrane vesti

Odlazak popularnog Giške najbolja je opcija za sve u ovom trenutku. Iako je imao veliku ulogu u ostvarivanju istorijskih rezulata na domaćoj i inostranoj sceni u poslednje dve sezone, Savić je na početku priprema „skrajnut“. Teško je bilo očekivati da će imati status startera, jasno su to nagoveštavali i pripremni mečevi u Austriji.

Crvena zvezda je na početku prelaznog roka tražila 500.000 evra za slobodu bivšeg kapitena. Bilo je zainteresovanih klubova, ali ne i konkretne ponude. Ponudu APOEL-a ljudi sa Marakane su okarakterisali kao zanimljivu, zatim su odlučili da prihvate paket aranžaman.

Savić je došao u Zvezdu leta 2017. godine kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Šerifom.

Imao je odličnih 18 meseci, ali i periode kada je kuburio sa povredama. Status je počeo da gubi tokom prolećne sezone, nije se našao u timu za poslednji prvenstveni večiti derbi.

Sa novim klubom Vujadin Savić će, takođe, biti učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: crvenazvezdafk.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara