Zvezda dovela vezistu Borca i vratila ga u Čačak

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.19. | 09:54

Stefan Fićović potpisao za crveno-bele

Dovela je Crvena zvezda štopera Radovan Pankova i golmana Nikolu Vasiljević. Aktiviran je, posle pozajmice u Zeti, mladi crnogorski špic Nikola Krstović. Navijači čekaju ozvaničenje saradnje sa napadačem Tomaneom, vezistom Kanjasom i levim bekom Hafezom, a za to vreme stiglo je na Marakanu još jedno pojačanje.

U pitanju je Stefan Fićović, 21-godišnji fudbaler Borca iz Čačka. U prostorijama kluba tokom petka  je potpisao profesionalni ugovor sa prvakom Srbije, međutim, neće odmah dobiti šansu u prvom timu kod Vladana Milojevića. Odučeno je da se Fićović, za početak, vrati u Borac i na terenima Prve lige Srbije dodatno razvije kako bi u budućnosti mogao da konkuriše za najbolju selekciju crveno-belih. Na stadionu kraj Morave će provesti narednih šest meseci.

Izabrane vesti

Fićović se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog. Prošle sezone je bio standardan u dresu čačanskh Zebri, upisao je 36 utakmica u Prvoj ligi Srbije, dao je tri i namestio tri gola, a osim Borca igrao je za filijalu, Polet iz Ljubića.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara