Zvezda hoće napadača Sent Etjena?

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.12.18. | 19:54

Crveno-beli, ali i Glazgov Rendžers, zainteresovani da ove zime angažuju Roberta Berića

Crvena zvezda želi napadača Sent Etjena Roberta Berića! Takve vesti prenosi nekoliko francuskih poratala koji se bave dešavanjima na fudbalskom tržištu.

U pitanju je slovenački napadač, kojeg je francuski klub platio 7.500.000 evra na leto 2015. godine, a kojem aktuelni ugovor ističe na leto. Crveno-beli bi navodno želeli posao da završe ove zime.

Izabrane vesti

Isti izvori navode i da je pored Crvene zvezde za potpis 27-godišnjeg golgetera zainteresovan i škotski Rendžers, dok je njegov menadžer Amir Ružnić istakao da je letos Sent Etjen odbio ponudu Dinama iz Kijeva.
"
Sent Etjen mu tada nije dozvolio da ode, a onda je zamoljen da potpiše novi ugovor. Ali, od tada nijedan zvanični predlog na tu temu nije postavljen", rekao je Ružnić.

Berić je potpuno eksplodirao u sezoni 2014/2015. kada je u dresu Rapida iz Beča postigao 27 golova na 33 prvenstvena meča. Već narednog leta se pojavio Sent Etjen sa više nego ozbiljnom ponudom i završio posao.

Berić je ponikao u Krškom, posle čega je nastupao za Interblok i Maribor. Zanimljivo, Šturm iz Graca ga je na leto 2013. godine doveo za 1.000.000 evra, već narednog prodao Rapidu za 750.000. Bio je to fenomenalan posao za Bečlije.

Slovenac se nije u dresu Sent Etjena. Odigrao je 56 prvenstvenih mečeva i postigao 18 golova. Ove sezone je zabeležio devet nastupa u Ligi 1 i postigao dva gola. Dres reprezentacije Slovenije nosio je u 19 navrata i postigao dva gola.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima više nego ozbiljnu konkurenciju u špicu napada. Pod ugovorom su Milan Pavkov, Ričmond Boaći i talentovani Dejan Joveljić, dok je na pozajmici do kraja sezone Nikola Stojiljković.

Foto: Reuters


tagovi

Robert BerićRobert Berič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara