Komentari na vest

Zvezda i Notingem Forest pričali o Kingsu Kangvi! Cena je 3.000.000 evra

e

emilijano zapata

pre 11 meseci

Zvezda sa novim timom koji ne može da se uigra za dva meseca nema šta da traži u Evropi ...domaće prvenstvo je seoska liga nikome interesantna ...trebalo je pružiti šansu našim mladim igračima i za dve tri godine to bi već bio tim ...ovako sa trgovinom koju radi ...ništa ...bogate se od transfera pojedinci i ZVEZDA postalo preduzeće uvoz izvoz ...već će se videti na jesen ...ali koga briga naš fudbal je Š liga za Evropu ......jeino što može da se gleda je reprezentacija ....
L

Lijo

pre 11 meseci

Za sve slepce..It’s stated that Kangwa is likely to leave for around €3million (£2.6million) this summer and Forest are trying to get a deal done. French duo Lille and Montpellier are also trying to sign Kangwa this summer, whilst Scottish champions Celtic are interested too.
v

verujte i dalje

pre 11 meseci

evo ga pocelo ...sasomange.rs prodaja,zamena, kupovina. Sve na jednom mestu tako bilo i sa onim Nikolicem ,pa sad Erakovicem pa onaj mali sto ode u Ferencvaros nezna mu ni keva dal je jos tamo. Kao i uvek ovaj ce da ode negde u Mezsokoved ili Budjovice ko legenda Bocko
G

Gost1979

pre 11 meseci

Da li može link vesti koju su preneli engleski mediji?
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

"Nottingham Forest have held talks with Red Star Belgrade over signing Kings Kangwa."
G

Gost1979

pre 11 meseci

Link?
O

Ohica

pre 11 meseci

Upravo to, i mene interesuje gde to pise? Ili se ovo izmislja iz nekog razloga!
L

Lijo

pre 11 meseci

It’s stated that Kangwa is likely to leave for around €3million (£2.6million) this summer and Forest are trying to get a deal done. French duo Lille and Montpellier are also trying to sign Kangwa this summer, whilst Scottish champions Celtic are interested too.
L

Lazaros

pre 11 meseci

Добар играч,млад , може још да напредује али изгледа да ће да гурају малог Шљивића !! А сад је још дошао Аддо и Стаменић ,тако да ће тешко да игра у првих 11 ест !! Ако га већ продају , нека га завале за више пара или баш добар бонус ос следеће продаје !! Јер он ако оде у Енглеску , и да напредује макар још 30% , он ће вредети 20 милиона € !!! Звезда да има 25-30% од следеће продаје , направила би одличан посао !!!
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Mislim ono, bas me briga, ne navijam za Zvezdu, ali po meni ce biti greska ako ga Zvezda proda. Kao prvo, dobar je igrac i nakon prve sezone u kojoj se prilagodjavao timu i novoj sredini/mentalitetu, sledece sezone moze biti samo jos bolji tako da stvarno ne razumijem cemu ovolika zelja da ga se rijesite. A kao drugo, reprezentativac je zemlje koja je u evidentnom fudbalskom usponu. Neki dan pobjedise Obalu Slonovace i to poprilicno lako. Znaci, u buducnosti ce 100% vrijediti jos vise. Ali ok. Nije moje da se petljam. Znam samo da je igrac Partizana i da ga se oni lopovi iz nase uprave pokusavaju ovako rijesiti da bih bio itekako nezadovoljan sa time.
R

RoD

pre 11 meseci

Prijatelju ti onda mora da si jako nezadovoljan partizanom obzirom sta vam rade, nije to smetalo navijacima partizana kad je zvezda bila u ogromnim problema pre desetak godina da se sprdaju. Sto se kaze dosla maca na vratanca... btw, nemoj da mislis da me briga ali tek onako...
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Naravno da sam nezadovoljan. Pa nisam nenormalan pa da budem zadovoljan sa ovim sto se trenutno radi sa klubom. Ne razumijem sta ti je poenta.
P

Partymaker

pre 11 meseci

Englezima svi zacepe cenu a mi lagano 3 miliona... Za njih najmanje duplo... Svaki prosečni britanac košta 50 miliona
F

FkpCascais

pre 11 meseci

Ukinuti ogranicenje stranaca i zakon o bonusima. Treba profesionalno klubovi da nam igraju Evropu a ne da ih sputavaju tu neki glupi zakoni nametnuti od strane neznalica.
P

Popsi

pre 11 meseci

Prodate li Kangvu znaćemo da nisu čista posla. Čovek vredi duplo više.
t

tako je

pre 11 meseci

a može po potrebi i da radi fizičke poslove na gradjevini,nikada nije bežao od posla...
m

maestro@LYWW

pre 11 meseci

@LYWW – “Bukari već ima ponude od po 6 mil e”, kaže ovaj čitalac u svom komentaru! To je sto posto tačno, jer Bukari je prošle jeseni u grupnoj fazi LE, prosto rasturio Monako, Fradi i Trabzona. Ovih dana je osvanula pokajnička izjava glavnog menadžera Nanta, koji kaže da su pogrešili što su Zvezdi prošle godine dali Bukarija “gratis”, jer on sada vredi barem 6 miliona evra, u društvenoj igri “Monopol”!
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Proveri na transfermarketu
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Ako zaista toliko nude - prodati to odmah....velika prevara od igraca, koji nije ni za Zvezdu. Fizicki preslab, boji se i bezi od duela, ako kojim slucajem i udje u duel - svaki izgubi. Osim brzine, covek nema ama bas nista.
Z

Zn

pre 11 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, evo dovescemo De Brujnea, verovatno bi mu nasao milion mana isto. Pa Kangvu su prosle sezone trazili maltene svi ruski timovi i sto Grof kaze sigurno bi i presao da se rat nije desio. Strasno je nekad procitati komentar, cuj boji se duela, presmesno
P

Popsi

pre 11 meseci

Ko sve sebi ovde uzima pravo da komentariše, strašno. Kangva će sigurno igrati u ligama petice, a ovi što komentarišu negativno o njemu su naručeni botovi koji pripremaju teren za još jednu manipulaciju u pranju para. Jel ste slepi?
D

Djape45

pre 11 meseci

Ako mislimo da kupujemo igrače od po 2,3 milioma ne možemo da prodajemo mlade perspektivne igrače za samo 3 miliona, pogotovo kad tim tek treba da igra u ligi šampiona i Kangva da pokaze svoj talenat.
V

Visene Del Boske@Djape45

pre 11 meseci

@Djape45 - Bravo Djape45 za komentar! Neka si im rekao. Kangva tek treba da igra u LŠ i da pokaže svoj talenat, kao što ga je prošle godine pokazao u grupnoj fazi LE. Ako Kangva ove godine bude u LŠ na nivou kao iz prošle godine u grupnoj fazi LE, njega će ubrzo tražiti Real, Barsa, Siti, jer su im potrebni igrači specijalisti za povratne pasove!
S

Sudija,

pre 11 meseci

molim vas da u obzir uzmete da su to ipak bili-"viši ciljevi"...
W

W.W

pre 11 meseci

Samo da obavestim da sam slucajno video da je Transfermarkt “update-ovao(osvezio) nasu ligu sto se tice vrednosti igraca…I Ivanic je i dalje nas najskuplji,jer mu je cena sa 8.M porasla na 9.M, koliko sada vredi i Erak…Hmm,terza namesta i TM cene?….SP
G

Gosten

pre 11 meseci

Transfermarkt je budalastina koja lupeta cene. I ja bih voleo da Ivanic vredi 20 miliona ali on iz nase lige u tim godinama ne moze da ode za vise od dva. Transfermarkt ne barata informacijama vec pise napamet
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Ivanić naš najplemenitiji igrač Bukari već ima ponude od po 6 mil e Za malog Mitrovića moramo da izboksujemo dobru cenu,isto ko i za Eraka
p

pjer

pre 11 meseci

Znas ko ce da da te pare za kilavog Ivanica i prevaru Erakovica...bas niko.
W

W.W

pre 11 meseci

Samo da obavestim da sam slucajno video da je Transfermarkt “update-ovao(osvezio) nasu ligu sto se tice vrednosti igraca…I Ivanic je i dalje nas najskuplji,jer mu je cena sa 8.M porasla na 9.M, koliko sada vredi i Erak…Hmm,terza namesta i TM cene?….SP
M

Mop

pre 11 meseci

Slučajno si video?
:

:) :)

pre 11 meseci

Šta kažu Džajini glasači cigani i grobari, kad počinje liga???
D

Djapex

pre 11 meseci

Mislim da bi trebalo da ide... nije los, ali nije doneo neki visi kvalitet... igrati u LS sampiona je mac sa 2 oštrice... ako Zvezda bude igrala dobro, cena ce da ide gore... ako Zvezda bude losa, cena ce da padne, jer klubovi imaju priliku da vide igrace na delu, protiv jaki protivnika... A trenutno Zvezda, nazalost, osim da ih Barak sredi tip top, nije nivo za LS... LE je trenutna mera kluba...
i

idemoo

pre 11 meseci

Ne ne ne i ne.
H

Hannibal

pre 11 meseci

Ja ga ne bih prodavao, ni za duplo veću svotu od navedene. U ovom trenutku, Kangva nije igrač Kanginih kvaliteta, nema tu sposobnost neumornog špartanja terena u oba pravca i organizacije Zvezdine igre, a i veoma je limitiran u defanzivi, međutim reč je o veoma dobrom i perspektivnom fudbaleru koji s vremena na vreme pokaže bljeskove koji nagoveštavaju potencijal velikog igrača. Nadam se da će mu Zvezda ove sezone pružiti priliku da igra u kontinuitetu, na poziciji koja mu više odgovara, a to je "osmica" ili čak "desetka", a onda ne sumnjam da će se Kangva odužiti dobrim partijama i golovima. Kako sad stvari stoje, njegova cena će samo rasti, tako da treba sačekati sa prodajom.
D

Don Vito Corleone@Hannibal

pre 11 meseci

@Hannibal - Ja ga ne bih prodavao, ni za duplo veću svotu od navedene”, reče Hannibal mrtav ozbiljan u svom nadahnutom kazivanju o rečenom Kangvi! Naravno, treba ga držati u ekipu za seme. Ali, Hannibale ne treba da se plašiš, da će ga Zvezda prodati, jer ostaće on još dugo i dugo, ceo trogodišnji ugovor. A, znaš li zašto će ostati?! Jer niko neće ni tražiti tu prevaru od fudbalera! On je celoj Evropi prošle jeseni u grupnoj fazi LE dokazao ko je on u stvari! Za tvoju informaciju, tada Kangva nije imao dodirnih tačaka sa evropskim fudbalom!
V

Voda FAQ

pre 11 meseci

Čekaj, Kanga šparta neumorno napred-nazad i ima kvalitet u defanzivi? Wow.
@

@voda

pre 11 meseci

Koliko god tebi to zvucalo smesno, Kanga je doktor fudbalske igre
P

Pedja 444

pre 11 meseci

Ajde da, sada budemo pametni pa dobijemo ponudu. 3 miliona je realno smesno treba da nam daju barem duplo, ali neka kaze trener Dali nam treba ili ne
P

Popsi@Pedja 444

pre 11 meseci

Pedja 444 - Bravo Pedja, treba pokrenuti kampanju podizanja svesti o vrednosti Kange! Jeste, on vredi barem duplo, računajući paušalno, ako ne i celih 7 miliona evrića. Šta oni misle da ćemo da im damo Kangvu bud zašto. Ko ‘oće Kangvu, cena mu je 7 miliona i tačka. Pa, ko voli nek’ izvoli!
S

Salamander

pre 11 meseci

Na zimu će da košta 5 miliona. I na zimu treba prodati njega i Erakovića i malog Mitrovića. Zato bih ja njih trojicu forsirao, pre svega u LŠ. Takođe, verujem da bi i Bukari posle LŠ mogao da bude prodat.
A

Ab

pre 11 meseci

Pa dragi Salamadere ti proda pola tima... Polako...
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Дечко није имао слободу, нити времена дасе наметне као битан фактор у звезди, а неспорно је добар играч, и није 6ица него 8мица. Ако Бахар мисли да игра са 7-8 нових играча у првих 15-16 негинему катастрофа. Док се упознају толике новајлије, дасе навикну прво на нову средину, итд... Неслути на добро!
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Da se otarase Kange a ne Kangve.
E

Esex

pre 11 meseci

Slazem se..kanga kvari hemiju i nikad ne znas kad ce da napravi glupost..a i igre su mu sve losije sa godinama koje ga gaze
Z

Zvlat BG@iz sljivika

pre 11 meseci

@iz sljivika – ti, koji se, po ovoj vrućini, kriješ u šljiviku, ‘ajde budi iskren pa kaži je si li video prošle jeseni Kangvu, da je u grupnoj fazi LE odigrao jednu jedinu utakmicu za prelaznu ocenu?! Ne, naravno da nisi, a znaš li zašto?! Zato, što je imenovani Kangva dokazao da ga je taj stepen takmičenja višestruko prevazišao. Nije imao blage veze! Što se tiče ovog navodnog interesovanja stranih klubova za Kangvom, to je najobičnija laž! Opsenari iz Zvezde pokušavaju da nametnu navodno interesovanje za Kangvom, kao da u stranim klubovima ne znaju da Kangva nema ni skok ni duel igru i da je tehnički veoma ograničen. Sva njegova kreativnost svodi se na povratne pasove! U Zvezdi su svesni da sa ovakvim performansama Kangva ne sme ni priviriti u LŠ!
s

steta bi bilo da ode

pre 11 meseci

ZVEZDA sada ima novog trenera koji je odlican. Samo ce da napreduje tu sa njim.
R

Raša P

pre 11 meseci

Kada ima toliko zaintresovanih onda je cena bar 6 miliona. Za ovakvog igrača obavezno tražiti procente!!! Inače mislim da uz ovakve brzanjce u Zvezdi bi igrao na vrhunskom nivou.
v

v1ad

pre 11 meseci

"mada je na svim nastupima bilo jasno da ne može da igra na poziciji klasične šestice. Takvo opredeljenje Dejan Stanković je platio eliminacijom od Makabija iz Haife". Jasno je bilo samo da ne moze da igra na poziciji klasicne sestice pored Kange. Pored normalnog zadnjeg veznog, tipa Adoa ili Stamenica, Kangva itekako moze da igra 6icu. Covek ima veliki radijus kretanja, sto glavna stvar za box-to-box igraca. A sto se tice ceha koji je platio Stankovic, nije ga platio zbog iganja Kangve nego zbog neigranja Sanoga, igranja Srnica, teranja Ohija pred tu utakmicu i guranja Pesica.
v

v1ad

pre 11 meseci

Ovoliki. klubovi ne pokazuju interesovanje tek tako. A to je za igraca koji je uglavnom ulazio sa klupe. Dok za neke glavne igrace iz prosle godine imamo 0 interesovanja. Pa sad vi zamislite interesovanje i ponude za Kangvu kad bi bio starter.
Z

Zn

pre 11 meseci

Ni slucajno!
d

družba je družba

pre 11 meseci

služba je služba....
D

DjulaMeshter

pre 11 meseci

Iz Dinama bi otiso za 15mil ja stvarno neznam sta rade ovi u upravi da ne nabrajam imena zna se koji "ekspert" je bacio para i para u poslednjih 5 6 godina...
D

Droguljub

pre 11 meseci

Ista priča kao i sa Ohijem, samo što je ovaj mnogo mladji, ima kvalitet ali igraće Kanga koji ima iskustvo što je baš loše razmisljanje, da igra Kangva 1-2 sezone umesto Kange imali bi ponudu i od 10-15m,ali šta ćeš prodaju ga sad za sicu, pa kasnije kad Šumari zarade 40-50m Terza Magia će se hvatati za glavu
G

Gostqwerty

pre 11 meseci

pametnice naša pitanje; Da li je Kanga stranac pa da smeta Kangvi? ti odgovor ne znaš jer ne komentarišeš svoj klub...
D

Drogoljub

pre 11 meseci

Istu poziciju igraju "pametni"
P

Popsi

pre 11 meseci

Opet pranje para...
T

Tuneki

pre 11 meseci

Bolje sad, nego za 0 i 20 posto kasnije
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Zvezda kao svima odlično poznat klub u Evropi i Svetu, Zvezda koja je igrala 4 LE od toga 3 proleća, 3 LŠ u 5 godina, za 3 miliona evra treba da prodaje igrače tipa Gobeljić, Srnić, Nikolić, Milunović, itd itd. A ne da takve igraće moli da ih neko uzme za džabe, a da najbolje igrače prodaje za 2, 3 miliona evra a i to se retko dešava. Tamo neki klubovi po Bugarskoj i Rumuniji prodaju igrače za blizu 10 miliona, gde smo mi tu. Nešto tu nije kako treba.
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Pa Bugarima je najveća prodaja bila sad pre mesec dana za svega 7 miliona e iz Ludogoreca u Briž
d

darkok

pre 11 meseci

Ceo svet zna da igrate nameštene utakmice u Srbiji,zato nemožete da prodate nikoga,inače i ovog neće niko naručen tekst da mu se podigne cena njega niti jedan od ovih navedenih klubova neće,verovatno ni ne znaju ko je on pre svega jer i u zvezdi nije bio standardan više je bio na klupi nego što je igrao i ko da poveruje da za njega neko hoće da ponudi 3.000.000e smešan je terza i njegove izmišljotine
E

Esex

pre 11 meseci

Darkok.zvezda slabije prodaje jer za rezultat su potrebni stariji i iskusniji igraci koji nisu bas trazeni jer se dalje ne mogu preprodati..zvezda bi itekako prodavala kad bi igrali sve klinci al onda ne bi igrali ls i ne bi povezali ovolike titule..tako da,nekom je opredeljenje STR a nekom rezultati..liga nije namestena i to pises jer ne znas sta bi drugo pisao kada ti je partizan u kanalu..
@

@Darlok

pre 11 meseci

"Latest Nottingham Forest news from NottinghamshireLive as the Reds are linked with a move for Red Star Belgrade midfielder Kings Kangwa" deo orginalnog teksta iz Gardijana citaj I placi
m

mardi

pre 11 meseci

@darko skauti ga gledali na utakmicama za Zambiju...
M

Marko1983

pre 11 meseci

Morao sam da proverim: - U Bugarskoj imamo samo 2 izlazna transfera preko 5 mil (ikada) i to oko 7 mil, jedan od ta 2 je Cafu koji je bio na pozajmici u Zvezdi. - U Rumuniji imamo 10 transfera preko 5 mil, i samo jedan preko 10 mil. (13 mil). Ajde da budemo malo realniji i ne mislimo da se drugi tako lako razbacuju sa parama. Mozda se Arapi razbacuju, ali retko koji igrac hoce da ode tamo jer treba se navici na njihov nacin zivota, a i karijera ce nazadovati ukoliko se ode tamo.
G

Gost98

pre 11 meseci

Kardinalna greška bi bila sada prodati Kangvu i to za ovakvu siću, a pritom ne bi video PL, već bi nadolazeću sezonu proveo na nekoj pozajmici verovatno u Championshipu ili nekom slabijem timu iz Škotske, Belgije što bi za njega bilo pogubno. Mislim da bi sa Adom kada se uigraju na pripremama bio vrhunski tandem u veznom redu i za prvenstvo i za Lš, a posle kada se još bolje pokaže, pogotovo u Evropi, prodati ga za minimalno 7, 8 miliona evra nekom ozbiljnom klubu.

Mali peca

pre 11 meseci

olimpijakos isti vlasnik
N

Neko nas posmatra

pre 11 meseci

Najkompletniji Zvezdin igrac. I ne cudi da u svakom prelaznom roku ima ponudu. Poslodavci GLEDAJU utakmice, pazljivo skautiraju, ne gledaju statistiku i niko vise ne kupuje macku u dzaku, odavno. I nista nije slucajno, pa ni to sto drugi igraci nemaju ponude, sto je Velja otiso dzaba... Kingsi je potreban Zvezdi u Ligi šampiona, da bi bili konkurentni i to vise nego bilo koji drugi igrac. Kanga ne moze fizicki da prati taj nivo, alkav je i pasivan kad se ekipa brani. Kingsi moze fizicki, a zna! Prijem lopte, kontrola, pas, sut, vrlo dobra brzina, agresivnost... Grofu stope da ljubimo. Tesko je naci ovakvog igraca. Ako je do prihoda, za Zvezdu je najbezbolnije da odu Pešić (kao sto i jeste), Erakovic i Mitrovic...ali ima li zainteresovanih i koliko su spremni da plate. Trziste je jedino merilo, a svako ko se na njemu pojavi sa milion ili vise u dzepu ZNA sve vrline i mane "robe" koju kupuje.
N

Neko nas posmatra

pre 11 meseci

Najkompletniji Zvezdin igrac. I ne cudi da u svakom prelaznom roku ima ponudu. Poslodavci GLEDAJU utakmice, pazljivo skautiraju, ne gledaju statistiku i niko vise ne kupuje macku u dzaku, odavno. I nista nije slucajno, pa ni to sto drugi igraci nemaju ponude, sto je Velja otiso dzaba... Kingsi je potreban Zvezdi u Ligi šampiona, da bi bili konkurentni i to vise nego bilo koji drugi igrac. Kanga ne moze fizicki da prati taj nivo, alkav je i pasivan kad se ekipa brani. Kingsi moze fizicki, a zna! Prijem lopte, kontrola, pas, sut, vrlo dobra brzina, agresivnost... Grofu stope da ljubimo. Tesko je naci ovakvog igraca. Ako je do prihoda, za Zvezdu je najbezbolnije da odu Pešić (kao sto i jeste), Erakovic i Mitrovic...ali ima li zainteresovanih i koliko su spremni da plate. Trziste je jedino merilo, a svako ko se na njemu pojavi sa milion ili vise u dzepu ZNA sve vrline i mane "robe" koju kupuje.
?

???

pre 11 meseci

I stv ste dosadni u komentarima, zbog kange, zbog kange. Nije zbog kange, nego zato sto je stranac!!!
к

курии

pre 11 meseci

Некако сам очекивао више од њега, надам се да ће остати. Има некакав чудам стил и специфичан ход.
A

Apoel

pre 11 meseci

Imam osecaj da ce Kangwa biti odlican pod Baharom i ova cena je smesna i ako bi se prodao obavezno procenti... 20% od naredne prodaje jer vrlo lako moze da eksplodira a kako se tamo razbacuju sa cenama i da bude prodat za 20, 30 miliona i opet bi dobili lepe pare. Inace da nije ogranicenja stranaca ne bi nigde otisao sigurno!
A

Aco srbine

pre 11 meseci

Kakvo bre ogranicenje stranaca! Treba dodeliti igracima pasose posle god dana u klubu i auuu pm
P

Popsi

pre 11 meseci

Ne može bez 10m i 20%!
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Seltik će dati 4miliona,Monpelje možda i 5
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Ne treba ga prodavati jos uvek tek za par godina.
h

halo

pre 11 meseci

Zove te 5 različitih klubova iz lige petice za igrača i sve što im tražiš je 3 miliona evra? Svaka čast iskreno. U Engleskoj ovih dana ne možeš ni igrača iz četvrte lige dovesti za 3 miliona, ali mi ćemo im zato dati afričkog reprezentativca koji je maltene samostalno odveo svoju reprezentaciju na Afrički kup nacija i pred kojim je još cela karijera za te pare, bravo.
N

News

pre 11 meseci

U Engleskoj menadzer uzme vecu proviziju za svakog igraca nego ovaj transfer
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

za 3 mil ako ga prodaju velika greska jer za te pare takvog igraca nece naci
G

Gostivoje

pre 11 meseci

Od kad se Barak Bahar pomenuo kao nas moguci trener imam osecaj da ce on od Kangve da napravi igracinu. Kanga ima svoje prednosti ali mislim da ga novi trener nece istrpeti zbog nediscipline, sporosti, overavanja svake lopte po tri puta, i eto prostora za Kangvu. Njemu samo fali konstantnost u minutazi i pokazace sta zna i da vredi vise od 3mil evra, sto je u danasnjem fudbalu sica. Dakle nikakva prodaja ne dolazi u obzir.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Ed Arons ... "Nottingham Forest have held talks with Red Star Belgrade over signing Kings Kangwa."
c

cv

pre 11 meseci

ma 50mil nista...
!

!!!

pre 11 meseci

Pitajte Mamica za koliko bi ga on zavalio.
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Monpelje će dati 4 milke
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

kod Mamica ispod 15 plus %
Y

YayaT

pre 11 meseci

Nema veze sa strancima i slicno;decko ide zato sto ne igra odbranu a Bahar ga poznaje vrlo dobro.Fenomenalan ofanzivno ali ne ume da igra unazad;retko isprati igraca i previse je mlak u duelima.Ja bih se pre odrekao Viga i Azara (isti problem -igra u jednom pravcu)
S

Sswa

pre 11 meseci

Ne treba prodavati
M

Magelan

pre 11 meseci

Uzas!
j

jasno ko dan

pre 11 meseci

ako ga prodaju za tri miliona da to nema veze ni sa konkurencijom u timu kao ni sa brojem stranaca koji su dozvoljeni već da ga novi trener ne vidi u svojoj koncepciji igre mada je to manje verovatno vec da bi na tom transferu neko mogao lepo da profitira...ipak se treba nadati da ce Kangva ostati u ovoj sezoni.
B

Babangida 011

pre 11 meseci

Bila bi geska kada bi otišao za te pare.Njemu treba samo bolja fizička sprema,par kilograma više i on bi bio top.Može da uđe u završnicu iz drugog plana,može da ugrozi gol sa distance i vrlo je zahvalan igrač.
t

tutankamon

pre 11 meseci

Kakvi kilogrami, pa nije bokser...kilogrami usporavaju i svaki fudbaler ih ima koliko treba, za svoju konstituciju.
A

Ab

pre 11 meseci

Stvarno ne razumijem ljude koji kažu, ne igra zbog Kange??!! Ne igra zbog broja stranaca... Zvezda nikada nije imala bolje strance... Bukari, Olainka, Kraso, Late Lat, Kangva, Ado, Azarov, Vigo i golman Glazer....a mogu igrati 4:( Jbg ovo s golmanom fakat sužava manevar... Faktički imamo 8 stranaca za 3 pozicije... Ako ga zaista moramo prodati, onda treba tražiti više para... I obavezno pricente...
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Taman sam polako počeo da menjam mišljenje o Doktoru Arizoni jer sam video da stvari idu na bolje, prodajom Kangve bi mi se vratilo staro mišljenje o njemu, jer prodaja Kangve nije u interesu kluba. Čuj 3 miliona evra i to u Premijer ligu. Toliku zaradu ima njihov Ekonom tamo. Nemoj da me teraš da opet razmišljam kako je ustvari prava cena 5 miliona a u klub ulazi samo tih 3 miliona. Taman sam malo zaboravio na raznorazne kombinacije, i pomislio da stvari idu na bolje. Batali to...
J

Jesse Custer

pre 11 meseci

Kanga sa svojom sporošću i slabošću u duelu nema šta da traži u Ligi Šampiona. Ako mora da se bira između Kange i Kangve, apsolutno ništa nije na strani Kange, osim što je "domaći".
Z

Zokki

pre 11 meseci

Kanga je nije baš toliko slab u duelu. Spor i carini loptu, ali mu je nemoguće uzeti loptu. I redak igrač koji ne beži od lopte, stalno se nudi.
P

Polo

pre 11 meseci

Taj Notingem daje često po 30 miliona evra za jednog igrača!odrati ih,bez 5 milki ništ
N

Nasmeja me

pre 11 meseci

Odrati ih, daj 5 nemoj 3? Pa onda neka traze 10! E moj ti
3

39393939

pre 11 meseci

I da ode u Notingem verovovatno ce odma u Olimpijakos da ga prebace
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 11 meseci

Kangvu ne treba prodavati nikako, a POGOTOVO NE ZA BEDNIH 3 (TRI) MILIOBA EVRA. Bio bi to najjeftiniji igrač u istoriji premijer lige. Kangva ima kvalitet da bude uvek starter u Zvezdi, mlad je , treba da odigra bar još dve sezone ,ligu šampiona ili bar još jednom ligu evrope. ,,,i onda prodaja za 10 - 15 miliona evra. Tako bi uradio neko kome je stalo do Zvezde ,a ne do svog džepa.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre 11 meseci

I da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu u inat dušmanima.
D

Dex911

pre 11 meseci

Nista bez bar 20% od naredne prodaje. Oni ce ga kasnije utrapiti bar za 20 miliona
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Bravo! procenti od sledeće prodaje su ključ
K

Krkrk4

pre 11 meseci

Prodati i njega i Mitrovica 3 miliona solidno mozda bi za godinu dana mogo za 5 ali previse je Stranaca a i slab je na poziciji zadnjeg veznog na poziciji kreatora bice Ivanic, Kanga i Sljivic, tako da uzimaj mogli bi i do 4 miliona da trazimo cisto zbog konkurencije ako ga vise klubova traze pa ako se upecaju upecaju isto vazi i za Mitrovica bolje pare nego da sedi na klupi
Z

Zbog glupog

pre 11 meseci

Pravila sa strancima bicemo toppvska hrana,umesto da igra Kangva igrace Kanga koji je dobar za nasu ligu ajde ali je za Evropu pretanak i direktan krivac za ispadanja od Ludogoreca i Makabija.
F

FKCZ991

pre 11 meseci

Hoćeš uspeh u LŠ i LE, a imaš ograničenje stranaca. Nama su vezane i ruke i noge, jedva vidimo. Nama će igrati kilavi Rodić jer ne smemo da dovedemo jednog ozbiljnog Portugalca. Srbijo, da te nema trebalo bi te izmislti. Tužno.
c

cr24

pre 11 meseci

Ograničenje stranaca ima svaki savez u svetu. Fudbal je bio bolji pre Bosmanovog zakona, ovo sada je bezveze.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Ne sviđa mi se ideja da ga prodaju, jer verujem da je odličan igrač koga samo treba staviti na odgovarajuću poziciju u timu i da ima kontinuitet. Kroz LŠ bi mu se dodatno podigla vrednost. Ali ako su već rešili da ide, onda timu iz Premijer lige ne bi trebali da traže manje od 7-8 miliona i procenat od sledeće prodaje. Kako god da se pokaže, samo igranje u Engleskoj mu diže cenu. Ali, ponavljam, ne bih ga prodavao.
8

8889

pre 11 meseci

Ne treba ga prodavati odlican je igrac realno je bolji od Kange a mladji je 10 godina a ako ga vec prodaju treba englezima nalepiti cenu od 10 miliona jer njima nije problem da plate cifra od 3 miliona je smesna.
Г

Гостиварски

pre 11 meseci

Баш је безвезе што у Лиги шампиона има правило о дозвољеном броју странаца па сад морамо да продамо играча који је интересантан клубовима из лига петице и сва срећа па у лиги шампиона играју полу аматери па нам је довољан јак напад за лаке победе, а везни ред ће да држи Канга јер има српски пасош знате...и увек поуздани Срки Мијаиловић. Ех да имамо пара па да играмо у саставу Омри Глејзер Гобељић Ераковић Милуновић Родић Канга Мијаиловић Меси Нејмар Мбапе, прошетали би кроз лиге шампиона...
Г

Гостиварски

pre 11 meseci

Заборавих да убацим неког још неког бонуса ево може млади Митуљикић уместо Нејмара који ће бити џокер.
P

Polo

pre 11 meseci

Bez 5 milki ništa
V

Veci

pre 11 meseci

Kanga jeste motor ekipe, al ja bi pre njega matorog prodao nego ovog što nešto bar vredi. Znam da ce Kanga ostati zbog našeg pasoša al ipak ima dosta veću platu od ovog momka i mnogo je stariji
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Šljivić je tu
g

gavavahai

pre 11 meseci

Idi uzmi pare i obezbedi se,nemas nista od sedenja na klupi
g

gost123

pre 11 meseci

Ne prodavati Kingsa Kangvu!
P

Proficap

pre 11 meseci

Ako su ludi da ga puste
m

mađija

pre 11 meseci

Je idijot sa j! Treba ga vratiti u Ofke
l

lalo

pre 11 meseci

Da li su bre normalni !? Ovaj momak će da pokaže šta zna, prodaju ne treba ni razmatrati.
I

Igor978

pre 11 meseci

Kako je moguće da Zvezda ne ume da proda igrača za ozbiljne pare, i to Englezima, a ima ubedljivo najveću budžet i troškove od svih klubova u regionu? Pa Dinamo Zagreb za 3 miliona EUR proda likove koji nisu odigrali 2 utakmice u prvih 11....
£

£¥₩₩

pre 11 meseci

Ne preteruj
А

Александар1

pre 11 meseci

Имамо вишак странаца. Штета, али требало би смањити њихов број. Ако дође понуда од 3 м + неки проценти, треба га продати, а дати шансу Шљивићу и Станковићу.
w

wow

pre 11 meseci

Ma Terzu svrbi da ga zavali,a najvolji je igrač i najkompletniji
Г

Гост784

pre 11 meseci

И играч ког траже овакви клубови не може да игра у звезди ? И то због Канге ? Нико не каже да је Канга лош, али овај дечко је бољи. Притом продаја за 3 милиона ? Плаћен 1.5 милиона и плус плата, зарада минимална... Луд свет стварно
K

Kegevara87

pre 11 meseci

Ne zbog Kange, nego zbog idiotskog pravila o ogranicenju stranaca.
Z

Zahumljija

pre 11 meseci

Ni slucajno, povecaje broj stranca, gasite bonus, svako sam neka Odlucite koliko talenata zeli da stavi u prvih 11
:

:) :)

pre 11 meseci

Tako je!!! Jednaka pravila za sve i neogranicen budzet od drzave kao zvezdi, pa da se igra ravnopravno
@

@:) :)

pre 11 meseci

Naravno, najveci budzet najvecem klubu sa ovih prostora, sto da se trose pare bezveze na cetvrtoplasiranu ekipu ,koja Floru ne moze da pobedi!
:

:) :)

pre 11 meseci

Czv da obori rekord u poslednjih 5 godina?! Nema šanseeee…. Poklonite i njega jer niko neće da plati zvezdine igrače
A

Ab

pre 11 meseci

Ubiiiii nas pravilo o broju stranaca!!! Jbm ti savez i budale koje ga vode godinama!!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Teška budalaština. A ne vidim da su srpski fudbal i reprezentacija imali neku korist od toga. Naši talenti čim se ispile zapale i afirmišu se u inostranstvu. A ovde ne ostaju jer je fudbal u Srbiji crno tržište. Uslovljavaju ih menadžeri i kombinacije. Tako da, ako želimo da igraju naši igrači, ne treba gurati ovu glupost sa brojem stranaca nego ih zaštiti od ucena i samovolje čelnih ljudi u fudbalu.
Н

Никола

pre 11 meseci

Како мислиш да онда менаџери и остали кримоси пуне џепове на продаји младих фудбалера, ако исти не одиграју бар неки део сезоне за београдске близанце ? То правило је и даље на снази искључиво из тог разлога
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Ni slucajno...Momak ce tek da se dokaze, 99 godiste, mlad i jako dobar igrac ..
.

.....

pre 11 meseci

99. u pasosu a realno 89. 😂😂😂