Komentari na vest

Zvezda i Šerif postigli usmeni dogovor: Ado na pozajmici, otkup 2.000.000 evra

3

367

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da verujem da sportski novinar napise da je Kings Kangva dosao na mesto, zamenio, Seku Sanogoa. Nadam se da je ovo bio lapsus, citaj slucajan previd umornog novinra. Kangva ni u snu ne moze da bude defanzivni vezni.
Z

Zmi Zmi

pre gotovo 2 godine

Kazu razbio covek Real usred Madrida, al ga niko osim Mijtlanda nije primetio niti hteo. Zasto?
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Razbio je i Pavkov Liverpul, pa ga niko ne odvede. Nije to bas tako kao sto ti mislis, ozbiljni klubovi prate igraca dugo vremena pre nego sto ga kupe, znaci nije zadovoljio za ove sa dubokim dzepom, sto ne znaci da nije dobar igrac, nego da nije zadovoljio njihove kriterije. Mislim da ce u Zvezdi biti od velike koristi, i ako se uklopi u sistem igre donece nam mnogo radosti.
G

Gost Pera Trta

pre gotovo 2 godine

Odlicno a desni bek oce li ikada stici ili ces ga Stankovici ti igrati a Mrkle i Terzic biti zamene.Gomila stranaca ste doveli pa kada bude nezadovoljnih zbog minitaze ode sve u vraziju mater.
m

milittao

pre gotovo 2 godine

ne brinite zvezdaši, znamo da su dugovi sve veći, ali će to Terza namirti kad proda 16,5 ha oko stadiona.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Pa neko ima oko stadiona a neko ima oranice,vocnjake,vinograde po Srbiji zar ne grobaru.Pripremaj ti traktor za jesenju setvu bar tako pomozi Ostoji da ne placa sezonske radnike i tako ustedite klubu koji dinar.
B

Bobinho

pre gotovo 2 godine

Zašto tačno dajemo 2 miliona kad mu za godinu dana ističe ugovor i tih godinu dana će biti kod nas? Pa Sanoga smo tako doveli za džabe, bio kod nas dok mu nije istekao ugovor, pa potpisao za nas...
#

#p

pre gotovo 2 godine

2024. mu ističe ugovor
G

Gggg

pre gotovo 2 godine

2godine,do 2024. Za godinu dana pod pozajmicom i onda još za godinu dana bi morao Nazad u Šerif, a igrač pregovarati može samo zadnjih 6meseci ugovora i potpisati eventualno predugovor.. Znači ili ovako ili bi ga mogli prodati nekom trećem..
S

Stub Srpstva

pre gotovo 2 godine

Sakuplja legiju stranaca za domaće takmičenje u kom mogu 4 igrača da igraju. Sastavili ste prvi tim stranaca, a u košarci se nešto žalite? Nikad od ratnika ekipa na prostorima Balkana, toliko ste da jadni da kad vam se obije ovo o glavu nećete stvarno imati ni za šampon, ni struju a utakmice će se igrati u matine terminu Srpske lige sever!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Vlazni snovi sledbenika Tudjman Franje)))))
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

A koliko ispiranje mozga sa tim ko koliko ima stranaca?! Pa koliko imaju stranaca Real, Barca, PSG, City i ostali sto se bore za usatog? Onda ne trebaju klubovi, neka budu “reprezentacije na klupskom nivou”.
M

Manche

pre gotovo 2 godine

Sve trener do trenera. Puna usta internet navijacima o nagomilanom kadru, kome se treba zahvaliti, ko gde treba da igra i kada. I da, Adou istice ugovor 2024 a ne sledece godine. Koliko glup treba da budes da pomislis da ce Zvezda da placa obestecenje za igraca kome je istekao ugovor sa drugim klubom ?! Voimja oca !
L

Luba

pre gotovo 2 godine

Kopiramo Francuze, još malo pa ćemo kao oni imati više Afrikanaca na terenu nego domaćih igrača. Žalosno je da neki naši dobri igrači igraju vani za manje pare negou Zvezdi a li takva nan je liga. Prodajemo našu djecu zabadva a kupujemo strancr. Za njih imamo 2 miliona a našu djecu prodajemo dabi preživeli. Ko je ovde lud????
Н

НИНЏА КОРЊАЧА

pre gotovo 2 godine

Који су то играчи?

Sakur

pre gotovo 2 godine

Zasto ne pustate komentare gde se spominje gazda zvezde?
Z

Zato

pre gotovo 2 godine

sto idioti trebaju da komentarisu u Lazi a ne na Mozzartu.
I

Iks Tb

pre gotovo 2 godine

Gazda Zvezde koji je i gazda KK Partizan..
G

Gostskskslačač

pre gotovo 2 godine

Poslom bio u Belgiju(st.truiden) pre neki dan,svratimo u neki kafić na piće i vidim tu neki likovi prate utakmicu st.truiden-kortrijk.Ja onako s vremena na vreme bacim pogled i zapazim nekog klinca Japanca,daiki hashioka inače desni bek st trudena,
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Продајете ли некога, земљациииии?Оволики играчки кадар са озбиљним платама, плаћена озбиљна обештећења годинама уназад не може ни републички БДП да покрије...
Ц

Црвено на бело

pre gotovo 2 godine

Ништа се ви не брините лига шампиона доноси скоро 30м, екипа се прави да би се нешто урадило тамо, то 3 место да се узме, а не да се буде епизодиста, свакако Охи, Бен, Саного иду, растеретиће се буџет јер су међу плаћенијима Охи и Бен имају по 500-600к, Саного око 300к
P

Provereno

pre gotovo 2 godine

Sanogo ima 480k, Ben 600k, Ohi 420k.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Mnogo mi je drago što dolazi i mislim da će biti top pojačanje. Nije zaboravio da igra fudbal, brzo će on ovde da se vrati u dobru formu. Pravimo fantastičan i moćan tim i negde se vidi da se gledalo i u budućnost. Sada ćutati i odraditi šta treba da bi dečko došao kod nas, a zapamtiti "braći" Moldavcima ovo, pa ako se sledeći put desi da oni hoće nekog našeg igrača, onda im pokazati šta su tvrdi pregovori.
Б

Брат Делија

pre gotovo 2 godine

100%! управо тако
G

Gost545

pre gotovo 2 godine

Zvezdina omladinska skola moze slobodno da se ugasi.
B

B84

pre gotovo 2 godine

Ko zna koliko ce ovo da kosta, ako je otkup 2mil, obicno se I pozajmica placa... a zimus se nisu nasli na 2mil... bukari je kostao 3mil, verovatno ce Ado rekord da obori
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nece kostati vise od vaseg Lazara Markovica, cuvenog bivseg fudbalera Markeca))) Koji nije dao ni jedan gol za celu proslu sezonu.......
L

Lee Addy

pre gotovo 2 godine

Nezvanicno oko 17.000.000€
B

B84

pre gotovo 2 godine

@gost123 imam vise sezonskih za sever nego ti godina. Ovo su vesti zvezde, a ti botino sendvic pa u humsku 1
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Auuuu koja kriza identiteta kod tebe druze))))))))))) Vi grobari ste stvarno posebna sorta majke mi))))))))))) Evo ga ovaj se kune da je zvezdas))))))))
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Odmah,ali po ubrzanom postupku,kako samo vi znate,da coveku date nase drzavljanstvo! Ne samo njemu,vec i Kangvi,Bukariju i onim malisama Rusu i Gruzinu. Da ima neko da ode kod Bena na slavu!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Dacemo im nego sta cemo!!!!!!!!!!!!! Naravno da nece Zvezda da strada zbog kretenskih pravila u nasem fudbalu, koja ne postoje nigde u Evropi vise!!!!!!!!!!!!!!!!
G

GipsyFucker

pre gotovo 2 godine

Dace vodja i 22 miliona samo da ispuni zelju i san koji sanja svake noci - da sportsko drustvo partizsn nestane u potpunosti. Samo, nicija nije do zorr gorela gani!
G

Gost112335

pre gotovo 2 godine

Blago vama sa kokosijim pamcenjem,vazda srecni i veseli bili...
G

Gost123462

pre gotovo 2 godine

Mirko Marjanovic, Ivica Dačić, Boris Tadic....
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

O tome sta koliko gori nisi razmisljao za vreme Toleta, Dacica, Ruzica, Tadica, Vukadinovica, Dodika, i slicnih grobarskih kreatura????????? Nisi razmisljao dok je grobarcina Jočić hapsio Dzaju, Cveleta, Mišića, za racun Miskovica i Partizana????? E pa ta vasa sveca se ugasila, jednom za svagda, da se vise nikad ne upali..... I hvala dragom Bogu na toj pravdi........
G

Gost 2112

pre gotovo 2 godine

Vaša je gorela od inauguracije Mirka Marjanovića početkom devedesetih (sećate se ,da su sva državna preduzeća bila sponzori šampiona- Partizana), pa preko Tadića ,Dačića i Tome do dolaska na vlast A V (kojeg inače ne podržavam),ali koji je zaveo neki red i pravičnost u finansiranju dva najveća kluba- Zvezde i Partizana. Problem Partizana nije Vučić, već selekcija kadrova koji vode klub i ulj uljkanost u privilegijama koje ste imali petnaestak godina od prethodnih vlasti,fudbalskog saveza i sudija,a koje su nestale.Zato se i ponašate kao razmaženo dete koje je u međuvremenu odraslo,a nije naučilo kako samo ,bez ičije pomoći da se bori i izbori sa problemima i izazovima.
В

Вођа

pre gotovo 2 godine

Не треба да дајем 20м јер ће моја звезда ући у лш 2х, математика каже да је 2х30=60 милиона 😂
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Око Ада се преговара осам месеци. Тад је било два милиона и сад је два милиона и то кад му истекне уговор. Ретко су нам дуги преговори излазили на добро( пример Фалко). На дечку ће бити огроман притисак због очекивања. Још је ван такмичарске форме. Свиђа ми се подмлађивање играчког кадра.
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

Ako sledeceg leta 2023 platis 2 miliona za otkup igrača kome ističe ugovor leta 2024 kako onda to dajes 2 miliona kad mu istekne ugovor???
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Odlican posao...ali sada stvarno treba raditi na odlascima igraca, jer smo stvarno nagomilali igracki kadar. Ta sredina terena nam je prebukirana a bogami i ofanzivna linija u vidu krilnih igraca. Ovde su definitivno sada Krsticic pa i Ben prekobrojni i vrijeme je za rastanak uz velike zahvalnosti prije svega Benu na svemu sto nas je zaduzio u ovih 4 i vise godina. Sanogo mi je u padu i ocigledno da neigranje u kontinuitetu ostavilo traga na njegovu formu i sigurnost u igri. Mozda ga probati vratiti u zadnju liniju i vidjeti da li moze odgovoriti na toj poziciji. Sada je i tu malo guzva kada se oporavi Pankov, ali i Erakovic ce sigurno vrlo brzo napustiti Zvezdu pa racunam da onda imamo uigranog i kvalitetnog igraca u zamjeni. Kolateralna steta je Veljko Nikolic i tek sada ce tesko doci do nekih minuta cak i u prvenstvu, a o onih pet miliona koje smo dobijali za njega sada su proslost i misaona imenica. Stankovic ce biti guran izgleda na beka, ali svi vidimo da je to misija koja moze da ga upropasti i ne dobijemo igraca kakvog smo ocekivali. Necu ni spominjati ove sto se jos vode pod ugovorima a vise ih nevidjamo ni u Srbiji. Sve manje prostora na zalost za mlade, ali takav je teret trenutnog Zvezdinog dresa i dobrih rezultata koje Zvezda pravi u Evropi i nacina na koji novac zeli da akumulira u kasu. Ova godina je cinjenica u znaku podmladjivanja ekipe i zamjena igraca koji su bili nosioci i protagonisti uspjeha minulih godina i to za sada ide jako dobro u vidu Kangve, Bukarija i Mitrovica a sada i Adoa i Azarovija kojeg jos cekamo da vidimo od cega je satkan. Fali desni bek i jos jedan dobar golgeter, jer je ocigledno da Ohi nije zadovoljijo struku i onda Zvezda ima opet sjajan mlad i potentan tim, koji moze da nastavi da raste i igra na visokom nivou.
S

Stub Srpstva

pre gotovo 2 godine

Komentar je totalno ok, samo se nisi zahvalio poglavaru države!
R

Realno brt

pre gotovo 2 godine

Ne znam od cega su satkani Gruzin i Ohi ali vi ste bili/ste/bicete drzavni projekat. Trpaju se besomucno narodne pare da vi neko zadovoljavao svoje niske navijacke strasti. Pobogu koliko imate stranaca u igrackome kadru? Odakle bre tolike pare a nikoga niste prodali. Lako je vama dok imate svoju fontanu zelja u svim sportovima. Zalosno !
K

Kost

pre gotovo 2 godine

Igramo Evropu za razliku od vas?
T

Terminator 2

pre gotovo 2 godine

Ben, Sanogo, Ohi, Krsticic, odlaze do kraja avgusta!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ovim briznim grobarima nikako da postane jasno da nas zivo zabole za njih, njihov klub, i jos vise za njihovo misljenje o bilo cemu)))
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Verujem da će ovo biti dobar potez. Dobar je igrač. Dolazi sa afričkog kontinenta, a sa iskustvom igranja u evropi. Nismo do sada grešili sa njima. Pri tom je mlad. Odlična zamena za Sanoga koji je u ozbiljnim godinama i nepouzdan zbog čestih povreda(ali odličan igrač). Ako sve bude kako treba i ako bude na zavidnom nivou sa spremom, mišljenja sam da će igrati u jačim utakmicama pre Kange, zbog defanzivnih karakteristika. I ako do sada nismo imali previše zahtevne protivnike videli su se propusti u defanzivi koji su dolazili od sredine terena. Ofanzivno to izgleda savršeno. Da se ne ponavljam za desnog beka.Raspisati konkurs preko Infostuda ili potražiti na zavodu za zapošljavanje 😉
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Zar nije bila priča da mu ističe ugovor sledeće sezone? Kakav otkup onda?

Delija

pre gotovo 2 godine

Tacno tako!
M

Mladen92

pre gotovo 2 godine

Istice mu ugovor 30.6.2024.
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

Dobar potez, kupovina na odlozeno, ulazi u rashode za sledecu sezonu. Polako sa dovodjenjem igraca, cim se izbori plasman u LS menadzeri ima da pojure da ponude svoje klijente tako da cemo imati dosta opcija da biramo i za spica i desnog beka. Da mi prvo ostvarimo cilj, ulazak u LS pa cemo imati dosta opcija da biramo. Korak po korak.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Desni bek možda a špic skoro pa sto posto ne verujem. Moja neka intuicija je da se iduće godine lupa kasica za špica i oba beka u ne manjem iznosu od deset miliona. Ovo što imamo je za ovu sezonu više nego dovoljno.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

malo mi je nejasno,obavezan otkup ili mogućnost,kad mu istekne pozajmica ulazi u zadnju godinu ugovora i nema šanse da mu cena bude 2 miliona i plus ne igra već dugo što u tekstu ne pominjete
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Ja mislim da od ovog Ada nece biti nista,tolika se pompa digla oko tog djecka da nema snae da uspije, kad god se u Zvezdi digla pompa oko nekoga taj je prnuo u čabar, tako da u potpunosti odobravam prvo pozajmica pa ako zadovolji onda pare i dogovor...Mislim da su sanse da posle svega ovoga ovo da ispadne da valja ne vece od 20 posto, moje misljenje e sad...Misljenje temeljim na iskustvo od pre ali i na igracevoj spremnosti, ja mislim da on nije ni psihicki i fizicki trenutno spreman da pokida u Zvezdi a ako ne pokida nema od 2 miliona nista...Sportski pozdrav !

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Ja nekako više verujem onima koji dovedoše Zvezdu dovde. Bio je i Sanogo s nogu, bez nogu, s ruku i bez ruku u komentarima pa ga danas u dupe ljubite isti vi koji ste tako mračili. O Ivaniću neću ni da trošim reči i kako ste Miluna pravili od blata kad je otišao. Kvarljiva roba su glupi navijači, zluradi i zavidljivi na nešto što oni nikad neće imati a fudbaleri uvek imaju neke kvalitete jer ne bi baš za njih neko hteo da plati a ne za vas recimo.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Mislim da je otkup obavezan jer mu istice ugovor sledece godine...ado je mlad sa savrsenim fizickim osobinama i mislim da ce se brzo uklopiti
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Afrikanac od 21 godinu da bude fizicki nespreman???????? Vecu glupost odavno ne procitah!!! Pa Kanga je sa svojih ko zna koliko godina i dalje jedan od najspremnijih nasih igraca........

Olegunnarsoljsker

pre gotovo 2 godine

Ja mislim da deki polako podmladjuje tim ili spremaju nekog da prodaju, mozda bi katai ili kanga mogli da izvise ... Ado je jak u defanzivi a i ozbiljan je tehničar ume da prenese igru, protiv real msdrida je to mnogo dobro radio, visok je, stabilan u skoku a takav nam treba, dobio si sekua sanoga samo tehnički jačeg i bržeg. Sezona je velika, treba i taj kanga i kangwa da se odmaraju.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Meni samo nije jasno,dovode Ada koji super igrac nesporno ali da bude zamena,koliko vidim Kanga i Kangva su nezamenjivi...Umesto kog Ado?Zasto juce nije odmorio Rodica i oustio onog Azarovija?Gde su Pavkov i Ohi?Da li miske da su Pavkov i Pesic napdaci za tri fronta i za Ligu Sampiona?Mnogo pitanja a niko ne da odgovor,sve je lepo dok ne pocnemo da kiksiramo i ispadnemo ne daj boze od jevreja
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Predlazem tebi i tebi slicnima da se kandidujete za trenera Zvezde. Eto vi bolje znate od coveka koji je ceo zivot u fudbalu i svaki dan uz momke koje vodi. Aman ljudi vise.
н

неко тамо

pre gotovo 2 godine

Уместо Санога.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Mi jos nismo igrali są nekim ko zahteva zadnjeg veznog kao sto je Ado. Kanga i Kangva mogu, kao sto se pokazalo, bez problema protiv 90% domace lige, Pjunika i slicnih. Vec je pitanje da li je to pametno protiv recimo Haife, Partizana, Vojvodine, Cukarickog, u Ligi Sampiona...
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Kanga kao defanzivni vezmi sigurno neće ograti u evropi, igraće Ado. Isto važi za 15-ak da kažemo utakmica i našoj ligi. Od čega da odmori Rodića?! U Jerevan nije ni putovao, trebaju mu minuti da uđe u formu.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Oni znaju a ti si nebitan da bi ti se objašnjavalo jer pod jedan ne kapiraš kako se razigrava roster od +35 igrača jer i to ima svoja pravila . U svojoj gluposti i kratkovidosti kompletno prenebegavaš činjenicu da je ovo malo utakmica odigranih moralo da se iskoristi za kao sinoć recimo probu na terenu u živoj utakmici nekih taktičkih zamisli. Primarni cilj za ovu sezonu su dve stvari kad već mora da ti se crta, plasman u lš radi održavanja finansijske konstrukcije i osvajanje duple krune jer će tako ući u istoriju kao najuspešnija uprava mimo Barija a sekundarni cilj je uigravanje dovedenog kadra radi bolje ideje kako i koga dalje dovesti za grupe iduće godine. Pokušaj da svet ne gledaš kroz ključaonicu šira je slika.

AvantiStellaRossa

pre gotovo 2 godine

Neverovatno al su tvrdi pregovori sa moldavcima oko Ada, decko im ne igra uopste i jos sam kaze da hoce da napusti klub a oni i dalje nece da ga puste ispod 2 miliona... I to vec pola godine ne igra valjda je logicno da mu padne cena ne moze da bude 2 miliona nikako
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Zezaju nas zbog Z.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Logično jeste da mu pada cena ,tražili su 2M€+ 20% od prodaja,sada je pala na 2M…
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Gledajuci stranicu Transfermarkt imamo 32 igraca u timu, 33 sa Adom. Treba se zahvaliti i prodati/resiti ugovora Vasiljevica (3 golman), Pankova, Bogdanovica (neki stoper???), Gobeljica, Sanoga, Krsticica, Srnica, V.Nikolica, Spiridonovica, Bena, Falka i Ohija. Dovesti nekog mladog golmana za treceg, imamo mi u mladjim kategorijama takve. Forsirati mladog Lekovica kao opciju 4 stopera. Moraju da kupe i startnog i rezervnog desnog beka i to je najveci problem. Takodje dovesti jednog rezervnog defanzivnog veznog umesto Sanoga, Krsticica i Srnica. Odlaskom Bena i Falka ostaje samo Bukari kao pravo desno krilo, tako da i tu treba rezervni igrac. I poslednje je jedan napadac ali koji bi bio kvalitetniji i mladji od Pesica. TO je onda momcad za svaku sezonu u Ligi Šampiona i gde bi se svake sezone prodala po dva igraca za po 15ak miliona svaki a uvek u rezervi bi bila vec spremna njegova zamena...i onda kad krene to jednom, nema stajanja, samo se stancuju pare i klub raste iz sezone u sezonu i dovode se sve kvalitetniji i kvalitetniji mladji igraci koji se nakon sezonu, dve prodaju, kao Salzburg otprilike. Samo sto Zvezda ima svoju armiju navijaca i niko se vise nece setati po Marakani i dolaziti ovde sa unapred upisanim bodovima u LŠ. Pozdrav!

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Sa 25 igrača jedino ti na FM-u možeš da igraš sezonu a u stvarnom životu ti treba +35 igrača roster tako da neće oni nidje.
M

Mhmm

pre gotovo 2 godine

Ni toliko vam ne treba kad odlazete svaku drugu utakmicu u gostima,toliko ste jadni da je to strasno!!!
N

Nesmajnik

pre gotovo 2 godine

Steta za Sanoga, strasno je doprineo u prethodne 2 sezone, igrao je retko u poslednje vreme i ispao iz ritma i forme i to se odrazilo na terenu. Nadao sam se da ce nastaviti igrati kao stoper...
G

Gostno1

pre gotovo 2 godine

Sanogo je bio odlican , kao i Ben ali jednostavno momci su u zrelim godinama gde se od njih ne moze zaraditi... hvala im na svemu ali dolaze mladji , jaci , brzi...
B

Bobinho

pre gotovo 2 godine

Fudbal je biznis, ali je želim da verujem da ovde niko ne navija za biznis, već za klub koji neguje neke vrednosti... tako da bilo bi izuzetno nefer da se tako odnosimo prema igračima, pre svega Benu, koji je možda najzaslužniji pojedinac što je Zvezda danas tu gde jeste i da mu se mi nešto tu "zahvaljujemo"... doživotni ugovor i funkcija u klubu...
Д

Делија 91

pre gotovo 2 godine

Још један озбиљан десни бек и штопер... Јер Милуновић у тадему са Драгом у европи не може ,ем што је то у старту играч мање ем што ризикујемо да Драговић због будале попије картон...
N

Nesmajnik

pre gotovo 2 godine

Sanoga bih ja na stoperu, dobar pas, jak u duelu, visok, defanzivno orijentisan, vec igrao par puta
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Ajde uzesmo i tog Ada. Pa da vidimo da li je zaista takav genijalac i da li moze bas toliko da podigne ekipu. Ds li je vredelo toliko se boriti za njega. Jedino sto je jako mlad, pa ce za 2-3 godine moci na njemu da se lepo zaradi.
R

Renato

pre gotovo 2 godine

Ako ima jos godinu dana ugovora o kakvoj pozajmici sa obaveznim otkupom pricate?
U

Upitnik

pre gotovo 2 godine

Ima ugovor do 2024
G

Gost125689

pre gotovo 2 godine

Ne zna se još jeli “obavezan”otkup ili “mogućnost”otkupa nakon pozajmice… te 2stvari nisu iste, to dok se ne potpiše može se menjati 100x. Dalje ,to “pozajmica SA OBAVEZNIM otkupom”je finansijski trik kada klub koji kupuje ima veliki minus pa da ne uđe u problem sa financijskim fer plejom, tako da trošak ide u novu sezonu,zapravo je to kupovina sa odgodom… ova sa “mogućnosti”otkupa je prihvatljivija jer igrača ako ne zadovolji možeš vratiti..
s

samo Dinamo

pre gotovo 2 godine

Šta je ovo brate mili pretvoriste se u Afrički kontinent!? Nije valjda da u Bg i Srbiji nema mladih dečki koji bi trčali za Zvezdu ko ludi? Moji hvala Bogu guraju domaće dečke, mislim da je to pravi put uz samo ponekog stranca...jer ...niko ti ne može ginuti za klub ko tvoj rođeni!
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

Mening,rilardo,dijabate,natho,andrade ….kanga kangva ben (na izlaznim vratima) sanogo (u januaru istice ugovor) bukari mustafa…dakle trenutno imamo 1 igraca vise,ako odu ben i sanogo imamo jednog stranca manje…i ko gura domace?
B

Brale

pre gotovo 2 godine

Buraz baš si u pravu i realan si ali mislim da nam treba par godina da dođemo na nivo da pravimo 9,10 domaćih igrača kvaliteta recimo Erakovića uz po kojeg kvalitetnog iskusnijeg domaćeg poput Dragovića i na to 2 3 stranca max. Dinamo lepu priču pravi svih ovih godina od svoje dece
D

Delija Tb

pre gotovo 2 godine

Inace Celzi pun engleza. A engleska mala za Srbiju? Mancester Siti? Real? Sve stranci sami. To samo mi Srbi gledamo. Zato ovo i jesu klubovi, a ne reprezentacije.
P

Poki

pre gotovo 2 godine

ima, ali njihovi roditelji nemaju para tako da otpadnu jos u petlicima.
M

Modri

pre gotovo 2 godine

@samo Dinamo,čudan si mi po pisanju kao da nisi iz Zg,pišeš “šta”a ne “što, “niko”a ne “nitko”,kakav si ti Dinamovac? Možda Iz Dinamo Vranje?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Jbt grobari su cudo majke mi mile))) Aj sto su se do sad predstavljali kao nasi navijaci cesto, sad poceli da se predstavljaju kao hrvati??)????))))))))) Sta ces vuce ih postojbina pa to ti je)))))))) Druze purgeri niti pisu niti pricaju kao sto si ti pokusao ovde...........

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Sretan Ado svima koji slave !!!
Р

Радамел

pre gotovo 2 godine

Како ће Какга, Кангва и Афо играти осим ако не играмо 4-3-3
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Kanga nece igrati.
м

м11

pre gotovo 2 godine

То је то, фали нам још један странац.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Ne fali nam ništa, sve imamo.
P

Pertin

pre gotovo 2 godine

Posle Makabija je vreme da se oslobodimo ugovora i nesto zaradimo. Ohi, Ben, Sanogo, Falko, Krsticic, Erakovic. Na pozajmice Stankovic i Motika. Dovesti desnog beka i da se bijemo sa najjacima
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Na papiru je tako ali u stvarnosti Krstičić nije lud da ide jer nigde neće dobiti ovakav ugovor, Sanogo će za par meseci imati čiste papire pa ide bez obeštećenja, Falko mesecima traži klub u Italiji i niko ga neće jer je panj sa jednom nogom, Ben će možda i otići a ako i ne ode dobro mu je i ovde, Ohi iz inata sad neće da ide a ne bih ni ja da me polupriučeni trener ovako šikanira. Ko je lud da uzme Motiku i još da ga plaća... Ovde su bačen milioni evra.
D

Dusmanin

pre gotovo 2 godine

Stankovica obavezno ostaviti u ekipi. Decko je bonus i igra i beka i zadnjeg veznog i centralnog veznog i krilo i desetku...

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Sve ok, Ado je dobar, to nije sporno. Ni ovih 2 miliona za današnje uslove nije mnogo ali mi nije jasno kako je Šerif bukvalno rasprodao ceo tim za smešne pare samo Ado ovoliko... Ali dobro, nadam se da će doći i da će nadmašiti očekivanja... Živeli
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 2 godine

Kad sam pre petnaestak, dvadeset godina išao na buvljak vidim ja duks koji mi se mnogo svideo i kažem prodavcu, uzeću ovaj. A onda ga pitam za cenu i kad mi je rekao ja pitam da li može nešto jeftinije a on odgovori da ne može... E tako je i ovde, videli su da smo zagrizli i da ne umemo ni da nađemo drugog ni da se cenjkamo...
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Ovo je obavezni otkup jer je igrac u zadnjoj godini ugovora. E sad sto ga odmah nisu otkupili? Sta znaci ova kao pozajmnica? Jedino mozda usteda na plati jer ce primati platu u Serifu koja bi sigurno bila veca kad bi odmah potpisao za Zvezdu. To mi jedino ima smisla kod ovih pozajmnica kad je igrac u poslednjoj godini ugovora. U svakom slucaju mlad igrac koji moze jos dosta napredovati a znaci i to sto su ga danci zeljeli jer ipak imaju odlican skauting.
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

Na transfermarketu stoji da ima ugovor do 2024, tako da nije poslednja, a obicno stavljaju pozajmice sa obaveznim otkupom kad im vise odgovara da plate naredne godine, kupovina na odlozeno
U

Upitnik

pre gotovo 2 godine

Ugovor do 30og Juna 2024
1

1389

pre gotovo 2 godine

A kako ce nam ovaj pomoci ako nije igrao godinu dana?
p

plavac

pre gotovo 2 godine

pa nije sedeo sa tobom ispred prodavnice,pio apatinsko sa akcije i jeo sendvič sa salamom
G

Goz

pre gotovo 2 godine

On ce sigurno biti starter, sto znaci da Kanga il Kangva idu na klupu. Po meni je Kanga mnogo kompletniji igrac i jedini koji ume da smiri loptu, cak igra vrlo zrelo u poslednje vreme. On je poeni najbitniji sraf ekipe i nadam se da ce ostati u startnih 11
R

Realno 1312

pre gotovo 2 godine

108 igrač na platnom spisku.
V

Vlada1951

pre gotovo 2 godine

Tako smo u mogućnosti...
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Одлично , још десни бек !!! Пошто Дессерс је отишао у Кремонезе за 6,5 милиона која је озбиљна цифра ! Можда Марин има неког кеца у рукаву што се тиче шпица , али генерално имамо 4 шпица сад у Ростеру . Пешић Павков Охи Бен Жао ми је што није пустио да одигра макар полувреме овог Азарова да видимо какав је , али биће прилика !!! Има још играча који би требали да напусте Звезду А то су Крстичић ,Гобељић ,Спиридоновић , Вељко Николић и има можда још неки , али овима се треба захвалити јер на њих иде милион еура и више годишње на плате !!!
D

Doktor za fudbal

pre gotovo 2 godine

ZNACI TERZA JE IPAK PRIMORAO MOLDAVCE DA SA 3K SKINU CENU NA 2K,SVAKA CAST!👍
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

3k je 3000 druze...
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

A zasto je dolazak Ada visak za Sanoga, a ne za Krsticica ili Srnica?
H

Haaa

pre gotovo 2 godine

Zato sto je Sanogo stranac, sto bi se reko glavu za glavu
N

Najbolji prelazni rok

pre gotovo 2 godine

Zvezda nastavlja sa podmlađivanjem tima: Bukari (23), Kangva (23), Ado (22), Azarov (20), Mitrović (19), Prucev (19), zimus doveden Motika. Još desni bek i ozbiljan napadač za LŠ.
C

CZ tim iz snova

pre gotovo 2 godine

Dobro braco ako dovedemo desnog beka to je onda DREAM TEAM. Bez zezanja to bi bilo ludilo. Na svakoj pociziji kidanje. BORJAN (Desni bek) ERAK DRAGO RODIC BUKARI KANGA KANGVA IVANIC PESIC KATAI
e

ef21

pre gotovo 2 godine

Nikako Katai. Vreme je za boljeg i mlađeg.
D

DS1989

pre gotovo 2 godine

Najvise nam je potreban desni bek, spic to vam je sto vam je Stankovicev izbor je Pesic i Pavkov. Ako udjemo u LS doci ce desni bek ako ne udjemo verovatno i necemo dovoditi desnog beka... Nasa liga je jako slaba za nas izuzev naravno Partizana, Cuke i Vose oatali timovi nam stvarno nisu ni do kolena...
V

VucicevCovek

pre gotovo 2 godine

Sipaj so na ranu partizansku.
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

A zasto je dolazak Ada visak za Sanoga, a nije za Srnica ili Krsticica?
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Jer je Sanogo bitna glava a tu ulogu bi dobio i Ado, tako da bitan za bitnog. Srnic i Krsticic su prihvatili neke manje uloge, ljudi su zadatka, da uskoce ako treba i kad treba, kao i Gobeljic, realno tako je.
R

Real

pre gotovo 2 godine

DESNI BEK OBAVEZNO.
O

Odličan prelazni rok

pre gotovo 2 godine

Još desni bek i top brzi napadač za proleće u Evropi kroz LŠ.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

al su oni vas ošišali, pa decko nije igrao pola godine, još će uci u poslednju godinu ugovora uskoro, daj Bože da vam bude dobar, ali za 2 miliona komotno klinca dobrog iz neke jače ekipe
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

sta znaci klinca nekog iz neke jace ekipe?? Ado 22 god , iz Serifa koji je bio hit prosle godine , izbacio Zvezdu, Dinamo, pobedio Real... ne razumem poentu komentara?
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Moguce da ce na kraju prodati Ivanica pa da u sredini budu Ado, Kangva i Kanga
G

Gost89

pre gotovo 2 godine

Haha ček bre ko je ovde lud.. Pozajmica na 1 godinu.. Otkup posle toga za 2 mil a njemu ističe ugovor??!!! Hahaha ma daj vise sa ovakvom pranjem novca...
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

A ko je vama svima ovdje rekao da covjeku istice ugovor ??? Pitam jer je to prokomentarisalo 50 ljudi + ti, a nije istina ☺️
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Ovo se piše kao još jedan veliki minus upravi koji će oni posle slaviti kao pobedu. Ado je morao da se dovede zimus kad je bio u fenomenalnoj formi i kada bi sa njim možda prošli Rendžerse. Sve što smo dobili je šansu da platimo kasnije a cifra identična. I sve to AKO ovi odluče da ne povlače reč čemu očigledno teže. Pa i AKO dodje možda će ući u formu do Oktobra, realnije Novembrom ako je sve idealno, što retko jeste. Mnogo je to puta reč AKO prisutna oko Zvezde. Kad pucaš na najviše nivoe moraš da pucaš sa najboljim oružjem. Ova uprava radi vrlo neprofesionalno uz obzir kakvim resursima raspolaže.
S

Santoro

pre gotovo 2 godine

Decko je cist prosek...Ne vredi uopste tih dva miliona. Prvo su hteli da ga uvale za tri miliona , pa kad su videli da ga niko nece za te pare , ajde na pozajmicu sa obaveznim otkupom od dva miliona , samo da se uvali nekome .
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Treba nam ove godine plasman u LŠ zbog para,ko hljeb nasušni. Vidim dosta ljudi smatra da je EL bolja zbog bodova i konkurentnosti,ali ova Zvezda može do 3. mjesta u grupi.

Sakur

pre gotovo 2 godine

ne brini za pare gazda ce da pomogne
z

zlajasd

pre gotovo 2 godine

Sa bas malo srece u zrebu, da ne dobije Inter ili Dortmund iz treceg sesira, neki Sahtjor, Sporting, Salcburg, jos iz prvog Ajtranht, eto lepe grupe za nadanje. Samo jedan problem, Gobelja... Mada Erakovica gura desno sada...
B

Bravo

pre gotovo 2 godine

Pojačanje u najtačnijem opisu tog pojma. Zver u sredini. Dobro nam došao, momče.
i

iks faktor

pre gotovo 2 godine

Треба нам нападач ,шпиц убица за групно евро такмичење и бек десни репрезентативац ,а потајно се надам да би нас могао појачати Крунић.Да ли је играо за Милан вечерас?
M

Msksjm

pre gotovo 2 godine

Ovaj narod stvarno.. 50%ljudi ovde alisa u zemlji čuda..
h

hopaop

pre gotovo 2 godine

Starter bio i igrao do 83. minuta. Nema ništa od njega jer ima ugovor na još 2 godine + je Piolijev ljubimac. Sve dok pruža bar pristojne partije. što više može sa klupe nego kao starter i dok je Pioli trener, male su šanse.
B

Bromi

pre gotovo 2 godine

Jeste dao gol ili dva. Teška priča brate, ali jako dobra ideja.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Bravo. Sad nam jos nešto malo hvali. DESNI BEK!!!
O

O boze

pre gotovo 2 godine

Krunic produzava ugovor sa Milanom
G

GostGrobar na vestima Zvezde

pre gotovo 2 godine

sa Krunicem se uveliko radi na produzetku ugovora u Milanu a i koji ce vam on.. Kanga, Kangva, Ado(ako dodje) Ivanic.. Ako ove sezone udjete u LS (navijacu za srpski sport) i uzmete 20m + sledece sezone 20m+ .. gde ce vam biti kraj.. onda posteno platiti desnog beka, i pravog spica i zavrsnica Evro takmicenja ne gine

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Kako mislis da igrac Koji igra standardno u Milan dodje u Zvezdu to je obestecenje 15+ miliona.

RSB19

pre gotovo 2 godine

Igrao je i zamenjen je u 84. minutu. Što se desnog beka tiče voleo bih da dodje ovaj Muriljo iz Anderlehta. Oni sada igraju protiv Jang Bojsa za ulazak u Ligu konferencija, ako prodju ne verujem da će da ga puste jer će im biti potreban za grupnu fazu, ako ispadnu mislim da postoji šansa da ga puste pogotovo ako mi uđemo u Ligu šampiona pa će i on možda hteti da dodje kod nas. Nadamo se najboljem na kraju.
B

Borky10

pre gotovo 2 godine

Daj covjece pa jesi realan?! Jel ti znas koliku platu i vrednost ima Krunic? Moze igrati u 90% klubova u europi.
I

Imam Ime

pre gotovo 2 godine

Jeste igrao je u startnoj
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Kakav napadač? Pa imamu Šilju..
G

Gost75

pre gotovo 2 godine

Pominje se ovde Muriljo al ništa od toga jer prošlo kolo igrao za Anderleht u Ligi konferencije, a koliko znam ne može u jednoj polusezoni da nastupa za dva kluba u Evropi.
G

GostOwu

pre gotovo 2 godine

A jel moze nekl da mi objasni zasto je marakana gledajuci na tv kao kriva tribina ili je izgradjen na neko brdo ?
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

nakrivo je, brdo je sa desne strane, tu ti je nekad bio hram, sada je grobnica
D

Dvesta

pre gotovo 2 godine

Kamerman popio pa ukosio kameru
w

wee

pre gotovo 2 godine

Ti si kriv...
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Brdo
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

Па то ће бити позајмица до краја сезоне, па ће га узети бесплатно, јел му истиче уговор на крају ове сезоне.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Пише ти у тексту, уговор му истиче 2024.
G

Gostiwiw

pre gotovo 2 godine

ne istice mu ugovor na kraju ove godine
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

E ako ti tako kazes onda . . . Bice kupljen odmah posle kvalifikacija,mnogo nam treba!!!
R

Real

pre gotovo 2 godine

Ne tek 2024.
I

Ivan27220

pre gotovo 2 godine

????Jasno ti piše.Pozajmica uz otkup ugovora od 2 miliona.Kako može besplatno?Ima ugovor do 2024.
Р

Радамел

pre gotovo 2 godine

Уговор истиче 2024 стоји у тексту.

NemanjaKZ

pre gotovo 2 godine

Kako kad ga ugovor veže do leta 2024?
C

CoaŠmrkas

pre gotovo 2 godine

"Sipaj neka boli jos jace"
S

Sta reci..

pre gotovo 2 godine

Naravno da Terzica moze svako da ucenjuje....Nista novo
T

Terza kralj

pre gotovo 2 godine

Covek skinuo cenu Moldavcima sa 3.mil koliko su prvo trazili na 2.mil a ti pises da njega neko "ucenjuje" haha,promeni dilera poceo si da buncas!
n

nekilik120

pre gotovo 2 godine

Odlicno, jos desni bek i kompletirani smo! Imam osecaj da ce Ado biti Sanogo 2.0 kao sto je Kangva novija verzija Kange. Bravo zvezdo i do jos jedne ls!
@

@neklik

pre gotovo 2 godine

Teško ćemo pored Reala osvojiti, ali nada umire poslednja.
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Kangwa nikad nmz biti Kanga