Zvezda ide u Salcburg!

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.08.18. | 12:06

Prvi meč u Beogradu...

Ukoliko eliminišu Spartak iz Trnave u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Crvene zvezde će se u plej-of rundi sastati sa pobednikom meča Salcburg - Škendija. To je ishod žreba u Nionu, koji je crveno-bele  vrlo verovatno poslao na polufinalistu Lige Evrope iz prošle sezone. Naravno, potrebno je prvo da crveno-beli eliminišu prvaka Slovačke, a da tim iz Mocartovog grada bude ubedljiv u sudaru sa Škendijom. Prva utakmica biće odigrana u Beogradu 21. avgusta.

Reklo bi se da je Crvena zvezda mogla bolje da prođe. Salcburg je uigran tim, defanzivno perfektan koji je snagu pokazao prošle sezone u Ligi Evrope. Ispali su u polufinalu od Marseja. Ipak, tim iz Austrije ima gubitnički kod kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona. Prošle sezone su ispali od Rijeke, pre toga od Dinama... Ove sezone su ostali bez komandanta odbrane Dujeta Ćaleta Cara, otišli su Valon Beriša i Valetino Lazaro. I pored toga trener Marko Rose može da računa na vrlo, vrlo uigran i jak tim. Posebno kada je reč o defanzivi. Glavna karika je reprezentativac Izraela Dabur, strelac tri gola u ovoj sezoni. Zanimljivo je da je Salcburg u seriji od osam pobeda računajući i prijateljske mečeve.

Izabrane vesti

Odlično su počeli ovogodišnje prvenstvo Austrije. Slavili su protiv Laska i Materzburga. Crvenu zvezdu čeka pakleno težak zadatak, ali... Ukoliko tim Vladana Milojević ponovi prošlogodišnje partije protiv Krasnodara i CSKA imaće čemu da se nada... Naravno, prvo treba proći Spartak iz Trnave.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara