Zvezda ima dva pika iz Srbije: Pored Nikolića, tu je i beli Donald

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.05.18. | 08:50

Novi šampion ozbiljno razmišlja o iskusnom centralnom veznom

Povratnici iz inostranstva su prioritet. To je, uostalom, bila i dobitna formula Crvene zvezde u prošlog leta. Pokušaće se i sa kapitalcima iz inostranstva (centarfor i ofanzivni vezni), ali to ne znači da sportski sektor crveno-belih nema želje iz domaćih klubova.

"Postoje dva igrača iz Srbije koja su nam interesantna i koje pratimo“, rekao je nedavno Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

Na stranicama portala MOZZART Sport još krajem marta mogli ste da čitate kako je Zvezda zainteresovana za napadača Spartaka Nemanju Nikolića. Postoji mišljenje da bi strelac 11 ovosezonskih golova dao novu dimenziju igri ekipe Vladana Milojevića, jer je poznat po asistencijama i kako to na Marakani vole da kažu "sastavljanju igre“.

Pregovori sa Spartakom su počeli...

Drugi pik dolazi, takođe, sa severa zemlje. Prema saznanjima MOZZART Sporta, uprava Crvene zvezde ozbiljno razmišlja o angažovanju veziste Vojvodine Dušana Jovančića.

Kapiten Novosađana je profil igrača kao odlazeći kapiten Mičel Donald... Gotovo je identične građe i gotovo da ima iste karakteristike. A to znači da bi mogao u tandemu da igra sa Brankom Jovičićem ili Nenadom Krstičićem.

Rođeni Beograđanin ima odličnu sezonu u redovima Vojvodine. Na polusezoni je izabran u idealan tim domaćeg prvenstva, bio je jedna od retkih svetlih tačaka novosadske Stare Dame u ovoj sezoni. Zimus je bilo nezvaničnih priča o tome da ga želi u svojim redovima i Partizan.

Dušan Jovančić se afirmisao u redovima Borca iz Čačka tokom trenerskog mandata Nenada Lalatovića. Tada je nosio Zebre do drugog mesta u Superligi. Nadogradio se u Vojvodini... Videćemo hoće li mu to biti dovoljno da bude izabran od strane Crvene zvezde pored još nekoliko kandidata.

Ovog leta Jovančiću ističe ugovor sa Vojvodinom što znači da bi na Marakanu mogao bez obeštećenja.

Foto: Starsport


tagovi

Dušan JovančićVladan MilojevićZvezdan TerzićNemanja Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara