Zvezda ima ponudu za Pavkova iz Španije – u igri je 700.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.08.18. | 11:51

Sutra bi trebalo da bude poznata sudbina visokog golgetera

Potencijalni dolazak Đovanija Sioa mogao bi da ubrza odlazak Milana Pavkova iz Crvene zvezde. Visoki napadač će biti u konkurenciji za revanš u Salcburgu, na Red Bul Areni bi mogao da bude tajni adut Vladana Milojevića, a posle toga će, vrlo verovatno, pokupiti pinkle i napustiti Beograd.

Španski mediji su pre mesec dana pričali o interesovanju Valjadolida za prošle sezone jednog od najboljih strelaca Superlige. Sve je ostalo na pričama, ali bi Milan Pavkov karijeru mogao da, ipak, nastavi u Španiji.

Izabrane vesti

Prema saznanjima našeg portala Crvena zvezda je dobila konkretnu ponudu Kadiza za snažnog napadača. Član Segunde želi da dovede na jednogodišnju pozajmicu Milana Pavkova uz obavezan otkup ugovor. Ceo posao bi trebalo da bude „težak“ 700.000 evra.

Problem predstavlja činjenica da Pavkovu narednog leta ističe ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom. Međutim, moguće je da će on produžiti vernost crveno-belima na još 12 meseci, a potom se zaputiti u Španiju.

Kadiz ove sezone ima velike ambicije, želi da se vrati u Primeru. A Milan Pavkov bi trebalo da im pomogne u toj misiji. Zbog toga su posredstvom menadžera Marka Gvozdenovića na adresu Crvene zvezde poslali konkretnu ponudu. Pored Kadiza za Pavkova se interesuju i neki klubovi iz Turske, a rasplet može da se očekuje u toku sutrašnjeg dana. Čim bude bio poznat ishod pregovora sa Đovanijem Siom.

Pavkov je ove sezone odigrao šest takmičarskih mečeva za Crvenu zvezdu i postigao je dva gola. Probudio je interesovanje inostranih klubova prošle sezone, kada je bio najbolji strelac niškog Radničkog.

Dobio je šansu u Trnavi kada je bilo gusto, ali je procena nadleženih da se pored novog napadača isforsiraju Nikola Stojiljković, kao i supertalentovani Joveljić.


tagovi

Milan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara