Zvezda konačno ulovila Nemanju Milunovića!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.11.18. | 21:39

Novosti pišu da iskusni štoper stiže u januaru kao slobodan igrač

Dva pokušaja nisu urodila plodom, treći će, izgleda, da bude plodonosan za Crvenu zvezdu. Srpski šampion je na dobrom putu da dogovori prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je blizu kluba sa Marakane nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Milunović.

Novosti pišu da će aktuleni štoper BATE Borisova doći u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, jer mu ugovor sa prvakom Belorusije ističe 31. decembra.

Izabrane vesti

Milunović je više od godinu dana bio velika želja Crvene zvezde i trenera Vladana Milojevića. Letos je visoko obeštećenje bilo nepremositva prepreka, takođe i Milunović se nadao boljem angažmanu.

Zbog činjenice da mu ugovor uskoro ističe, Milunović više nije standardan u redovima BATE-a. Poslednju prvenstvenu utakmicu odigrao je 15. septembra protiv Dnjepra.

Prošle sezone Milunović je bio najbolji defanzivac prvenstva Belorusije. Tokom selektorskog mandata Slavoljuba Muslina bio je pozivan u A tim Srbije. Međutim, potom su ga usporile povrede.  

Crvena zvezda u centralnom delu odbrane trenutno ima Vujadina Savića, Miloša Degenaka i Srđana Babića. Status Rašida Sumaile je vrlo diskutabilan.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara