Zvezda kupila Babića od Real Sosijedada!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.18. | 12:27

Zvezdan Terzić otkrio detalje transfera i koje ponude su odbili Donald i Le Talek

(Od našeg izveštača iz Antalije)

Crvena zvezda je kupila štopera za narednu sezonu! 

Izabrane vesti

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je potvrdio novinarima u Antaliji da je klub sa Marakane otkupio ugovor Srđana Babića od Real Sosijedada. Zlatni Orlić je prošlog leta stigao na pozajmicu iz Baskije s otkupnom klauzulom od 2.000.000 evra, ostavio pozitivan utisak, a Zvezda je uspela da ga dobije ispod dogovorene cene posle pregovora sa španskim klubom. 
"Otkupili Babićev smo ugovor od Real Sosijedada. Uspeli smo za 800.000 evra u četiri rate. Dobiće prednost, jer će potpisati ugovor na četiri godine čim se vrati u Beograd. On je naučio veliku školu, mnogo je napredovao u poslednje dve godine. Nije isti Babić od pre dve godine", rekao je Terzić

 

Babić je prešao u Real Sosijedad u leto 2015. godine iz Vojvodine kao omladinski prvak sveta, ali je prvu sezonu proveo u B timu. Potom je drugu sezonu pozajmljen drugoligašu Reusu gde je odigrao desetak utakmica, da bi letos stigao u Zvezdu i vrlo brzo se uklopio. Trener Milojević je rotirao Babića, Savića i Le Taleka na dve štoperske pozicije, a momak iz Banjaluke je odigrao 14 utakmica u prvenstvu i tri u Ligi Evrope. S obzirom da se narednog leta očekuje odlazak Damjana le Taleka, Zvezda je znala da joj sledi potraga za štoperom, a otkup Babićevog ugovora je bio prioritet u odnosu na dovođenje zamene. 

Terzić je otkrio i da će Zvezda pokušati da zadrži Le Taleka i Donalda koji su imali ponude ove zime... 
"Ispoštovaćemo Le Taleka i Donalda, u junu ćemo im ponuditi nove ugovore. Oni misle da mogu mnogo više, jer su odbili PAOK i Dinamo iz Moskve", rekao je Zvezdin čelnik. 

Piše: Darjan Nedeljković
FOTO: Star Sport


tagovi

Srđan Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara