Zvezda na Brdu bez Pavkova!

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 13:58

„Fudbaleri posle ovog meča mogu da se odmore, ali mi iz sportskog sektora – ne“, rekao je Vladan Milojević

Tačku na uspešnu jesen fudbaleri Crvene zvezde stavljaju na Banovom brdu! Pre nego što odu na zasluženi odmor crveno-beli žele da trijumfom udare pečat na dominaciju u Superligi. Da će biti lako – neće.

Trener Vladan Milojević neće moći da računa na prvog napadača tima Milana Pavkova, ostatak ekipe oseća posledice duela sa Pari Sen Žermenom.
„Pavkov ima problem sa ligamentom, nadamo se da nije ozbiljnije povređen. Neće igrati. Postoji još nekoliko igrača koji su se žalili na povredu. Imamo i nekoliko rovitih, pa ćemo videti tačnu situaciju“, rekao je Vladan Milojević.

Izabrane vesti

Crveno-bele čekaju i teški uslovi za igru. Snežne padavine u Beogradu biće dodatni problem za igrače oba tima.
"Čuli smo da će biti loše vreme, niko ne voli da igra po lošim terenima, ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu“.

Vladan Milojević nije želeo da podvlači crtu ispod jesenjih rezulata. Ciljevi u Evropi su premašeni, Zvezda je u trci za oba trofeja.  Možda je i mogla više da nije imala kadrovskih problema.
„Ne možemo da se bavimo analizama na takav način. O svemu ćemo razgovarati posle ponedeljka. Imali smo jako dobar roster, pokušali smo rotacijama da dođemo do daha. Ne samo zbog povreda. Imali smo igrače koji praktično nisu imali odmor. Rodić je stigao pravo sa Mundijala . Žao mi je naravno, kao treneru, što nisam mogao da računam na sve igrače i da biram najbolje oružje za datu utakmicu“.

Neizbežna tema u decembarskim danima je prelazni rok.

„Sada mi je u glavi samo Čukarički. Posle toga ćemo mi iz sportskog sektora sesti i videti šta nam je činiti. Prelazni rok je živa stvar, svakodnevno moramo da komuniciramo. Igrači mogu da odu na odmor, ali mi ne“, rekao je Milojević.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara