Ričmond Boaći
Ričmond Boaći

Zvezda na CSKA bez Boaćija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.02.18. | 12:25

Povreda nije teže prirode, međutim, moraće na pauzu

Nije moglo u gorem trenutku. Povreda lista u prijateljskom susretu sa Sileksom ne samo što je možda sprečila Ričmonda Boaćija da u poslednjim satima prelaznog roka pronađe unosan inostrani angažman, već je najboljeg strelca beogradskog tima u 2017. godina verovatno izbacila i iz konkurencije za prvi sudar sa moskovskim CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

Srećom, povreda nije ozbiljnije prirode, ali su crveno-beli saopštili da će Boaći zbog bržeg oporavka morati na intenzivnu terapiju. Već koliko danas vratiće se zato u Beograd, a procena je da će oporavak trajati oko deset dana.

Izabrane vesti

Pošto je ovo ključni deo pripremnog roka jasno je da će Boaćiju biti potrebni i dodatni dani za potpun povratak u ritam, a to će verovatno značiti da će mesto u Zvezdinoj navali protiv Armejaca zauzeti Aleksandar Pešić.

Kako se navodi na Zvezdinom sajtu...
Nastup Boaćija u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope trenutno je pod znakom pitanja, ali Zvezdin napadač bi u revanšu mogao da se nađe u timu“.

Veliki hendikep za tim Vladana Milojevića. Mada je i Pešić u jesenjem delu sezone bio izrazito opasan po protivničke odbrane. Opcija više ipak je uvek dobrodošla.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara