Zvezda na Kipru: Jirka trči za sve pare

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.19. | 12:45

Crveno-beli i po podne na terenu

Posle slobodnog dana, crveno-beli su se vratili obavezama prema planu stručnog štaba i prepodnevni trening su odradili po sunčanom vremenu na stadionu „Jeroskipu“.

Ovaj put je na programu bilo najviše trčanja otkako su stigli na Kipar, a najmanje rada sa loptom koja je bila prilično prisutna prethodnih dana.

Izabrane vesti

Zagrevanje je i ovaj put poveo kondicioni trener Ivan Vučetić, a posle razgibavanja uz pomoć gumenih traka i istrčavanja kratkih deonica po širini terena do "kapica", usledio je glavni deo rada.

Igrači su bili podeljeni u tri grupe i trčali su po osam serija u jakom ritmu između dva kaznena prostora, sa vrlo kratkim, hodajućim pauzama. U ovom segmentu istakao se novajlija Erik Jirka, koji je, činilo se, sa lakoćom prelazio deonice.

Do kraja treninga su ukupno imali tri ovakva trkačka segmenta, a između su dva puta igrali popularnu ševu koja je trajala oko 10 minuta.

Po povratku u hotel „Aleksandar Veliki“ usledio je i rad u teretani, dok će fudbaleri Crvene zvezde na teren opet u popodnevnom terminu.

(Foto crvenazvezdafk.com)


tagovi

Erik Jirka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara