Zvezda ne staje: Potpisuje i napadač Lokomotive

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.19. | 18:32

Odmah će biti prosleđen na pozajmicu

Čitali ste već da je Crvena zvezda blizu potpisivanja ugovora sa Aleksom Vukanovićem iz Napretka, a sa Marakane stiže još jedna vest. Ugovor sa srpskim šampionom uskoro će da potpiše 21- godišnji napadač Lokomotive iz Sofije Strahinja Krstevski, potvrđeno je MOZZART Sportu u klubu iz Ljutice Bogdana.

Reč je o nekadašnjem omladincu Vojvodine koji nije previše poznat srpskoj javnosti. Posle omladinskog staža na Karađorđu bivši omladinski reprezentativac Makedonije je imao zapaženu rolu u tadašnjem drugoligašu, Proleteru iz Slane Bare. Na 32 utakmice postigao je devet golova.

Izabrane vesti

Vojvodina ga je pozajmljivala i Šajkašu, ali kako za njega nije bilo mesta u matičnom klubu napadač visok 190 centimetara je otišao u Bugarsku. Ove sezone nije bio standardan u Lokomotivi iz Sofije, pa se odlučio za povratak u Srbiju.

Tačnije, u narednih šest meseci ili godinu dana imaće šansu da pokaže da li je kalibar za Crvenu zvezdu. Prema našim saznanjima Krstevski će posle potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa srpskim šampionom odmah biti proslećen na pozajmicu. I to u Grafičar.

Dakle, u Srpskoj ligi Beograd Krstevski će moći da se pokaže i nagovesti potencijal. Trenutno, u konkurenciji Boaćija, Pavkova, i Joveljića ne bi uspeo da se izbori za minutažu.

Zanimljivo je da je Krstevski drugi napadač sličnih karakteristika koji ove zime stiže na Marakanu. Pre njega opremu crveno-belih zadužio je i Dejan Vidić, i odmah je prosleđen u Zemun.

Očigledno na Marakani smatraju da može da im se ponovi slučaj Pavkov, te da su visoki napadači vrlo cenjeni na tršištu.


tagovi

Zimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara