Zvezda odbila Kineze: Malo je 3.000.000 evra za Pavkova

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.19. | 11:59

Ni snažnom napadaču se ne ide u Kinu za uslove koji su mu ponuđeni

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Dvostruko „NE“. Niti je Crvena zvezda zadovoljna ponudom, niti Milan Pavkov uslovima, te od selidbe snažnog napadača u Đengsu, zasad, nema ništa.

Izabrane vesti

Kinezi su tokom petka dostavili srpskom prvaku ponudu tešku 3.000.000 evra, hteli odmah da uplate pomenuti iznos i tako „otključaju“ 25-godišnjeg napadača, da ga vode na Daleki istok u osvit tamošnjeg prelaznog roka, međutim... Na Marakani su veđali, razmenjivali mišljenja, konsultovali se i sa igračem i na kraju odustali od potencijalnog transfera. Razlog je taj što rukovodstvo crveno-belih nije zadovoljno ponudom, smatra da bi za Pavkova moglo da dobije bar 1.000.000 evra više, što u postojećim okolnositma nije zanemarljiva suma, pogotovo ako se zna da 30 procenata od transfera mora da bude prosleđeno niškom Radničkom, je je takav ugovor sklopljen između klubova pre dve i po godine. Na sve  to valja dodati odbitak koji sledeje menadžerima u vidu provizije, kad se završi posao.

Zato su čelnici Zvezde rekli „NE“ kolegama iz Đengsua. Sve to pošto ni sam Milan Pavkov nije baš za selidbu na drugi kraj planete pod uslovima koji su pred njega stavljeni. Kinezi su planirali da ga nagrade godišnjom platom u vrednosti od 1.000.000 evra – što je je četiri puta više nego što je imao minule sezone, u vidu 240.000 evra – ali mu se nije išlo. Između ostalog i zbog toga što je, primera radi, Ričmond Boaći tokom epizode u Kini imao platu od 2.200.000 evra.

Do neke nove prilike, do nekog drugog kluba...

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara