Zvezda oslabljena ide na Brodarac! Sudi Šegrt

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.03.18. | 19:45

Sutra u 11 časova igra se veliki derbi Omladinske lige Srbije

Prošlogodišnja šampionska trka u omladinskoj ligi između Crvene zvezde i Brodaraca stvorila je veliki rivalitet između dva kluba. Bar kada je reč o mlađim kategorijama. Od maja prošle godine na Marakani smatraju da im je klub sa Starog Sajmišta bukvalno oteo šansu da "klasa 1999" pokaže šta i koliko može na međunarodnoj sceni, pošto je posle osvojene titule Brodarac predstavljao Srbiju u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Crvena zvezda sutra ima veliku šansu da se revanšira Brodarcu. Od 11 časova na Starom Sajmištu je zakazan derbi 18. kola Omladinske lige Srbije, koji bi mogao da promoviše novog ili starog šampiona. Tim sa Marakane ima četiri boda prednosti, ali ostali aduti su na strani Brodarca.

Izabrane vesti

Trener Zvezdinih juniora Milan Lešnjak neće moći da računa na veliki deo ekipe koja je dominirala tokom jeseni. Zbog bržeg napretka u Grafičar su prekomandovani Nikolić, Stanojev i Rakić, dok dres Zvezdinih omladinaca sutra neće nositi prvi strelac prvenstva Dejan Joveljić i vezista Mančester Sitija na pozajmici u Zvezdi Luka Ilić. Oni su ostali u karantinu sa prvim timom i očekuje se da će im Vladan Milojević sutra možda pružiti šansu protiv Napretka.

Dakle, Zvezda sa novim i mlađim timom ide na Staru Sajmište. Istina biće tu Strahinja Eraković i Ivan Ilić (obojica igrača rođeni 2001. godine koji su prošli pripreme sa prvim timom).

Zanimljivo je da će derbi susret između Brodarca i Zvezde suditi Jovan Šegrt, arbitar koji je dosudio jedanesterac za crveno-bele u nedavnom derbiju Superlige protiv Vojvodine.

OMLADINSKA LIGA SRBIJE - tabela

Foto: MN press


tagovi

Dejan Joveljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara