Zvezda počela pripreme sa 33 igrača, tu su Jirka, Kafu, Ze Markos, Nikolić...

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.19. | 11:59

Crveno-beli se okupili na stadionu Rajko Mitić

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za prolećni deo polusezone u Superligi Srbije i napad na duplu krunu, a trener Vladan Milojević na raspolaganju ima 33 igrača. 

Izabrane vesti

Među njima su i novajlija iz Trnave Erik Jirka, kao i otpisani Kafu, te njegov zemlja Ze Markos, koji je do 31. decembra bio na pozajmici u Radu, kao i omladinci Veljko Nikolić i Miloš Gordić, koji su izvan spiska, ali prisutni na startu priprema. El Fardu Ben ekipi će se priključiti u subotu. Kako je rečeno novinarima na stadionu Rajko Mitić, novi napadač Dejan Vidić otišao je odmah na pozajmicu u Zemun, dok će se još čekati konačni rasplet oko vihornog Jirke

Milojević će pripreme započeti sa četvoricom golmana Milanom Borjanom, Zoranom Popovićem, Nemanjom Supićem i pomenutim GordićemMiloš Degenek je na spisku, ali ima obaveze sa Australijom na Azijskim igrama, kapiten Vujadin Savić, kao i Nikola Stojiljković, Milan Rodić i Rašid Sumaila koji se nedeljama unazad pominju u kontekstu odlaska iz kluba. 

Kako je i ranije najavljeno, Crvena zvezda će tokom narednih dana i sedmica raditi na tome da sastav postane kompaktniji, pošto više nema obaveza u evropskim utakmicama. Crvenu zvezdu sada čekaju odbrana trona, ali i eventualni napad na duplu krunu koja nije osvojena još od 2007. godine. 

Foto: Star Sport, MOZZART Sport


tagovi

Vladan MilojevićErik JirkaVeljko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara