Zvezda ponovo zove Gajića!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.01.19. | 09:09

Čeka se samo prodaja Milana Rodića

Crvena zvezda i dalje pokušava da na Marakanu dovede kapitena mlade reprezentacije Srbije Milana Gajića, prenosi Sportski Žurnal u današnjem izdanju.

Ne bi bilo iznenađenje da 23- godišnji desni bek stigne na Marakanu, iako transfer nije ušao u završnu fazu. Uodgovorni iz Ljutice Bogdana ponovo ozbiljno razmišljaju o angažovanju fudbalera Bordoa.

Izabrane vesti

Najveću prepreku predstavlja ugovor Milana Gajića sa francuskim prvoligašem koji važi do 2020. godine On već duže vreme nije u prvom planu u Bordou, gotovo je izvesno da će do kraja zimskog prelaznog roka napustiti redove Žirondinaca. Postojalo je interesovanje Partizana, sada se ponovo priča o Crvenoj zvezdi, aktuelan je odlazak u Holandiju.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima dva desna beka. Međutim, tokom prolećne sezone Filip Stojković će biti korišćen i na poziciji štopera i zato se otvara mogućnost za Gajićev dolazak.
U ovom trenutku deluje da da bi se gomilao igrački kadar, ali dugoročno posmatrano potez bi imao opravdanje. Razlog više za Gajićevo angažovanje je sve izvesnija prodaja Milana Rodića i potreba da zbog toga Marko Gobeljić na proleće više vremena provede kao levi bek. U konkurenciji su Aleksa Terzić i Stefan Hajidn, ali će u najtežim utakmicama prednost imati univerzalac i jedan od najpouzdanijih fudbalera stručnog štaba“, piše Sportski Žurnal.

Gajić je već četiri godine član Bordoa. U početku je imao zavidnu minutažu, ali došlo je vreme da pronađe klub koji će mu pomoći da rehabilituje karijeru.

(Foto Star Sport)


tagovi

Milan Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara