Zvezda poslala poruku navijačima: Navijajte fer, ne zaboravite da smo pod uslovnom kaznom

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.07.18. | 15:32

Crveno-beli još jednom apelovali na fanove

To je već standardna procedura. Rukovodstvo Crvene zvezda apelovalo je na navijače srpskog šampiona da sutra, pre za vreme i posle duela sa Spartaksom navijaju fer i sportski. Možda i razmuljiv potez, pošto je Crvena zvezda konstantno na tapetu UEFA.

Malo je nedostajalo da crveno-beli duel sa CSKA igra pred praznim tribinama. Zbog toga se Zvezda nalazi pod uslovnom kaznom.
„Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi.UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neopphodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju.Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona. Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasistiko ponašanje, u zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice“, stoji između ostalog u saopštenju Crvene zvezde

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara