Zvezda prodala Pavkova u Đijangsu

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.19. | 16:49

Posle odbijene ponude Kinezi promenili uslove

Milan Pavkov se seli u Kinu. Snažni napadač iz Begeča spakovao je kofere i u naredna dva dana će otputovati u Kinu, pošto su i on i srpski šampion prihvatili ponudu kineskog Đijangsua.

Podsetimo, Đijangsu je juče ponudio Crvenoj zvezdi 3.000.000 evra na ime obeštećenja, što je klub sa Marakane prihvatio. Pavkovu je tada ponuđen ugovor vredan 1.000.000 evra po sezoni, ali je on to odbio. Kinezi su posle nekoliko sati pojačali ponudu za igrača, koja je prihvaćena, a svi detalji biće utanačeni na licu mesta.

Izabrane vesti

Kao što je prethodnih dana najavljivano, Pavkova bi trebalo da zameni Portugalac Tomane, čiji bi transfer trebalo da iznosi 800.000 evra. Odlazak Pavkova znači i da Ričmond Boaći ostaje u klubu najmanje do kraja kvalifikacija, dok je u ovom trenutku opcija još samo Crnogorac Nikola Krstović, s obzirom da je Dejan Joveljić prodat Ajntrahtu iz Frankfurta.

Kinezi će obeštećenje uplatiti odmah, a 30 posto će pripasti Radničkom iz Niša ili 900.000 evra, a kada se odbiju menadžerske provizije crveno-belima će ostati oko 2.000.000 evra.

Pavkov je na stadion Rajko Mitić došao u januaru 2017. godine za obeštećenje od 300.000 evra, a pravu šansu dobio je prošle sezone kada je eksplodirao u dresu crveno-belih. Meč dosadašnje karijere odigrao je u grupnoj fazi Lige šampiona, kada je postigao dva gola protiv Liverpula na našem najvećem stadionu. Sjajan pogodak postigao je i u 159. večitom derbiju protiv Partizana, takođe na stadionu Rajko Mitić. Sve to je bilo dovoljno da mu cena na tržištu rapidno skoči.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara