Komentari na vest

Zvezda šalje darovitog špica u Pančevo: Kahvić novi napadač Železničara

M

Miso misoni

pre 4 meseca

Ni slucajno da ga uzmete u Zvezdu,pa mi nismo navikli na napadace koji daju golove,nama treba kombinacija neka iz Azije ili neke prosecne Turske lige sta ce nama talentovani napadac koji daje golove! Zadrzite Endi(🍳🥚) i povecajte mu ugovor za jos milion imao je strasnu sezonu😍
?

?

pre 4 meseca

Zasto tolike pozajmice? To je prvo logicno pitanje. Drugo je, ako stvarno nesto vrijedi, zasto se niko ne bori da ga zadrzi malo duze kod sebe? Makar na jednu punu sezonu, a ne ovo, pola sezone u OFK, pa onda pola sezone u Pancevu? Prije toga je slat i u Izrael. Nesto tu ne stima.
B

Boogy

pre 4 meseca

Daroviti špic za par dana puni 20. Dajte mu šansu ili ne zamajavajte dečka.
Z

Zvlat BG@95

pre 4 meseca

@95 – Izvini, druže bote ali u pitanju su tri istine, a one najviše bole! Istina je uvek ista i ona uvek treba da bude u žiži!
G

Gost Djape NBG

pre 4 meseca

Ne ulazim u kvalitete Kahvića! Mislim da je dobar i talentovan čim je u Zvezdi, ali hoću da dam jedan dobronameran savet mladom Kahviću! Kahviću, zar ne vidiš šta rade neki turistički vodič iz Nemačke izvesni Šmit i neki ambasadori iz "demokratskih" država, koji po svaku cenu žele da ponište Republiku Srpsku, a ti igraš za BiH , koja nije izraz volje srpskog naroda. Promisli malo!
Z

Zvlat BG@GostPa

pre 4 meseca

@GostPa – sve si tačno naveo u svom komentaru, ali jedna rečenica bode oči: “Nadamo se da će Milojević da ukazuje šansu novim mladićima”! Prosto je neverovatno da ti veruješ da će Milojević da ukazuje šanse mladim igračima! Nema šanse da će ijedan mladi igrač dobiti šansu kod ovog trenera-gotovana, koji je poznat po trima stvarima: taj samo stavlja u tim proverene starije igrače i Afrikance, Milojević je poznat po “petardama” i “šestardama” koje je ostvarivao sa Zvezdom u Evropi i poznat je mi po tome što je u zadnje četiri godine popio pet otkaza. I sa takvim stručnjakom Zvezda hoće da ide napred!
9

95

pre 4 meseca

Kako ti ne dosadi da svaki dan vrtiš istu priču?
.

.....

pre 4 meseca

Ali je zato pobedio Liverpul i Olimpijakos i odigrao nerešeno sa Napolijem. Koliko smo išli napred sa Baharom videli smo u ovoj sezoni Lige šampiona.
Đ

Đeneral Draža

pre 4 meseca

Mogao bi biti dobar potez, dečko ima neverovatne fizikalije, kako je igrao Šerif, mogao je i Kahvić igrati umesto njega a za džabe. Gore brojke ne bi imao sigurno. Eto mu prilike da obezbedi povratak na Marakanu za leto. Pitam se gleda li ga neko iz saveza ili ćemo iškolovati igrača i pokloniti ga BiH.
D

Dalas

pre 4 meseca

A sve nam malo napadaca, pa treba i njega da kaparisemo... Salu na stranu, uz Vlahovica i Jovica koji imaju jos mnogo pred sobom, mi imamo Ratkova, Lazetica, Milosevica, Mijatovica, Lukovica, Cvetkovica, pa i drugog Vlahovica i Sremcevica. Cinjenica da neki od njih i nisu top talenti, da su neki i pred proparanjem (Lazetic) , ali ako nam je to mali zalog na toj poziciji, onda ne znam.
D

Dajte

pre 4 meseca

Nije on jošmislimo biti ozbiljni.Ni Mijatović još nije za ozbiljan nivo.yTreba tu još dosta znoja.Teško je dovesti stranog špica,a dobrog.Zato naše klince držati što duže,minimum dve ,tri,god.
d

dfdffddf

pre 4 meseca

cuj mijatovic nije za ozbiljan nivo hahaha nije ako nemas dve rezervne opcije uz njega, a on je svojim nastupima u LS i na derbiju dokazao koji je kalibar
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Koji je kalibar? Bez gola u oba slučaja.
@

@dfdffddf

pre 4 meseca

Šta je dokazao? Gde god mu se nisu sklanjali nije uradio ništa.
G

GostPa

pre 4 meseca

@ Nenad1246 Fudbal nije individualni sport. Mijatović lako ulazi u šanse (to je posledica dobre kretnje), malo prostora mu je potrebno da postigne gol. Ko se razume u fudbal, vidi ogroman potencijal u tom momku. Protiv Sitija je imao jednu priliku, ali iz teške pozicije i drugu iz gotovo idealne, kada je pogodio stativu. Ali igrao je protiv Sitija, potrebno je ostati miran sa 18 godina u takvoj situaciji. Sa druge strane, Mijatović odlično kombinuje, utrčava, ima osećaj za gol glavom i nogom. Na derbiju je dao 2 gola iz ofsajda, ali pitanje je dana kada će dati važeće i važne golove u Zvezdinom dresu. Najveći dobitak Zvezde u polusezoni je taj momak. Na drugom mestu je Kosta Nedeljković, sjajan potencijal je u tom momku, uz pravilan rad, biće jedan od boljih bekova u Evropi. Lučić ume, ali potrebno je da mu neko objasni kako se igra fudbal. Mitrović je ugašen, žao mi je jer je strašan potencijal, ali je potrebno pod hitno ga prodati i dati nekom drugom da proba od njega da napravi fudbalera. Čekamo nove izdanke omladinske škole. Nadamo se da će Milojević da ukazuje šansu novim mladićima, da će svake godine barem 2 mlada igrača da igraju ozbiljnu ulogu. Što se tiče ostatka tima, Zvezda definitivno ima širinu, potrebno je ojačati odbranu levim bekom i kvalitetnijim štoperom, sigurno i zadnjim veznim igračem. Nikako da pogodimo igrača na toj poziciji od odlaska Donalda. Sportski pozdrav!
M

Motleycrue

pre 4 meseca

nema mesta od Nedajea xaxaaxa
t

tuneki

pre 4 meseca

treba da igra za Srbiju,nema veze sto imamo mnogo spiceva