Zvezda spojila kvartet titula: Partizan u nadoknadi promašio šut za trofej!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.06.18. | 15:37

Nerešeno u derbiju kadeta (3:3) za još jedno slavlje kluba sa Marakne

Seniori, omladinci, pioniri i na kraju - kadeti! Crvena zvezda je ove sezone uspela da spoji kvartet titula! Tačku na lep dan za klub sa Marakane stavila je kadetska ekipa, pošto je igrala nerešeno protiv Partizana (3:3), što joj je bilo dovoljno da šampionski pehar ponese na Marakanu.

Posle omladinaca i kadeti dva naša najveća kluba režirali su lud meč na travi Zemunela. Partizan se vraćao i na kraju vratio. Imali su mnogo više od igre domaći igrači i na kraju se promašili šut za pobedu. Udarac Jovanovića iz slobodnog udarca u zaustavnom vremenu završio je pored gola. Imali su još nekoliko prilika crno-beli, međutim na kraju su popadali na travu. Bio je ovo Zvezdin dan.

Izabrane vesti

Odlično su otvorili utakmicu igrači Crvene zvezde. Već u drugom minutu Dedijer je iskoristio centaršut iz kornera i doveo goste u vođstvo. Obe ekipe su odlično izvodili kornere. Partizan je sva tri puta pogodio upravo posle nabacivanje uz igla.

Crno-beli su izjednačili posle samo pet minuta igre.. Pogodio je korpulentni Pavlović. Ali je Kupusović ponovo doveo crveno-bele u vođstvo. Napadač rodom iz Bosne je bio apsolutno najraspoloženiji igrač na terenu. Dok je on igrao - igrala je Crvena zvezda. On je bio strelac on je doveo crveno-bele do velikih 3:1.

Međutim, Partizan je od tog trenutka bio mnogo bolji rival. Kao da se ponovila utakmica omladinaca, samo što su se uloge zamenile. Crno-beli su stalno imali posed, stalno su bili u šansi. Zvezda se koncentrisala na odbranu golu. I mogla je vrlo lako da ostane bez titule.

Crno-beli su smanjili rezultat u pravom trenutku za njih. Pogodio je pred kraj prvog poluvremena Glišić, a onda je u 86.minutu do tada odlični golman crveno-belih Krstović promašio looptu i praktično poklonio rivalu još jedan pogodak. Balaž je iskoristio taj pokon i  vratio meč na početak.

Usledila je drama koja se na kraju posrećila crveno-belima.

Partizan — Crvena zvezda 3:3 (2:3)

Teren: Sportski centar „Teleoptik“

Sudija: Novak Simović

Strelci: Pavlović u 8, Glišić u 33 и Balaž u 86. za Partizan, a Dedijer u 6, Kupusović u 10 i 24. minutu za Crvenu zvezdu

Partizan: Kašić, Radmilovac, Ćorković, Momčilović, Balaž, Glišić, Stanojlović, Đorđević, Štulić, Pavlović, Tejić.

Crvena zvezda: Krstović, Milisavljević, Stajić, Adžibaba, Savić, Milikić, Velikić, Stojanović, Kupusović, Jočić, Dedijer.

 

 


tagovi

Nikola Puačaomladinska škola Crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara