Zvezda u osveženom sastavu kreće završni napad na titulu: Četvorica novih na spisku za proleće

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.18. | 18:17

Vladan Milojević u Superligi računa na ukupno 29 igrača

Četvorica novih igrača nalazi se na spisku licenciranih igrača Crvene zvezde za prolećni deo sezone. U pitanju su dvojica novajlija Mohamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin, odnosno dvojica mladih igrača, golman Miloš Gordić i defanzivac Strahinja Eraković.

Od njih četvorice trenutno je samo Ben već zaigrao takmičarski meč u prolećnom delu sezone, pošto je bio starter u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve, ali bi već sutra mogao da se nađe u timu na prolećnoj premijeri u Superligi protiv Javora na stadionu Rajko Mitić (14.30).

Izabrane vesti

Stefan Hajdin je tokom pripremnog perioda pokazao da će biti dostojna zamena neprikosnovenom Milanu Rodiću, ali da bi po potrebi mogao da zaigra na drugim pozicijama, s obzirom da ga je Milojević oprobao i na desnom boku i veznom redu.

Stefan Hajdin

Supertalentovani Strahinja Eraković jedan je od onih koji su oduševili na pripremama. Iako je rođen tek 2001. godine, mladi štoper je impresionirao hladnokrvnošću u poslednjoj liniji, pa će tokom proleća biti spreman da iskoristi svaki minut koji mu se bude ukazao. Miloš Gordić je rođen godinu dana ranije i četvrta je opcija na golu crveno-belih iza iskusnih Borjana, Kahrimana i Supića. Njegovo vreme tek predstoji.

Crvena zvezda nakon prvog dela sezone zauzima prvo mesto Superlige sa devet bodova više od drugoplasiranog Parizana. Na spisku licenciranih za prvenstvene mečeve nalazi se ukupno 29 igrača srpskog vicešampiona.

SPISAK LICENCIRANIH IGRAČA CRVENE ZVEZDE ZA PROLEĆNI DEO PRVENSTVA SUPERLIGE SRBIJE:

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Miloš Gordić, Milan Borjan.

Defanzivci: Damijan Le Talek, Abraham Frimpong, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Stefan Hajdin, Marko Gobeljić, Vujadin Savić.

Vezisti: Branko Jovičić, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Nemanja Milić, Mičel Donald, Luka Ilić, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, Ivan Ilić.

Napadači: Ričmond Boaći, Dejan Joveljić, Mohamed El Fardu Ben, Aleksandar Pešić.+

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan MilojevićStefan HajdinEl Fardu BenStrahinja Eraković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara